Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Irklar ve Sınıflar...

Just4u

Öne çıkan mesajlar

Undead Warlock - Night Elf Rogue - Ork Shaman. Benim gözlemlediğim en çok oynanan ırk ve sınıflar bunlardı. Mage'ler de çoğunlukta ama belli bi ırk üzerine yüklenilmemişti.
Konuyu neden açtım. Malum fazla exp kasıp çokta yüksek level'lara ulaşamadık. Açıkcası hevesimiz kursağımızda kaldı.
Gönlümde yatan Undead - Rouge. Lvl 14'ten sonra sorunlar başlamaya başlıyor, özellikle düşük agility'den dolayı. İleride kendini toparlıyor. Sizce lvl 50 Night Elf Rogue vs Undead Rouge şansları eşitmidir? Özellikle us'de oynayan arkadaşlara soruyorum. Sizlerde oynamak istediğiniz ırk ve sınıfları yazarsanız. Yeni fikirlere açık olarak belki kararım değişebilr.
Sosyal ağlarda paylaş

her zaman elf rogue ile undead rogue arasında fark olur ve bunu undead rogue kapatamaz birisi 20 agi diğeri 28 agi başlıyor birisi en iyi cri % ile birisi ise ona nazaran daha düşük bir cri % ile başlıyor ben şahsen bu statslara bakarak troll rogue seçtim çokta rahatım horde oldugum için horde tarafında stats olarak en iyi troll rogue bazında yanlışmıyım?[signature][hline]Server6-Lindo=>Troll Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

Night elf hunterın ve tauren shamanın hastasıyım ben.

Ama 2. karakterimi night elf rogue açıcam horde olmayacağım için haliyle[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 08 Şubat 2005 00:16 tarihinde demiş ki:
Bende tam bilmiyorum sanırım orc rogue kalas biraz o yüzden :)

Kesinlikle kalas konusuna katılmıyorum retailde gördüğün görebileceğin en zarif orc rouge la karşılaşınca böyle demiyeceksin :) Stat konusuna gelrisek çok basit bir örnek vereceğim kendi charımdan sıkılıp arkadaşımın troll rouge charıyla biraz eğlenmek için girdiğimde(retailde baymiyim diye betada hunter oynadım) 37 lvl bir ud rouge la karşılaştım arkadaşımın charıda 36 lvl di merak ettim adamın agility sini sordum 150 dedi kendi agility me baktım 170 yani adam 1 lvl yüksek olmasına rağmen 20 fark wardı o yüzden bu 3-5 agility olayını pek fazla kafama takmıyorum açıkçası...[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben horde tarafında en çok tauren shaman gördüm
sonra undead rogue
bir de tauren druidler moda.
fazla detaylı bir inceleme yapmadım ama elimi attığım her yerde bir tauren shaman'a rastlıyordum.

said:
GM-Newbie, 08 Şubat 2005 00:20 tarihinde demiş ki:
not : iğliğin sesine kulakver ve ally ol :D

iğliğini sevsinler ally'ın
olsa olsa iplik olur o allylardan
etraftaki herkese zulmedin, sonra iğlik nutukları atın..
yemezler...
orcları karalama çabalarınız sonuç vermiycek, hepisini yutturcaz size.. :-P[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Birde orcların racialları hardiness ı unutmamak lazım stuna karşı dayanıklılığı % 25 arttırıyordu sanırım sırf bu yüzden bile tercih edilebilir hatta paladinlere ve diğer rouge lara karşı daha şanslı olabilmek için orc seçtim diyebilirim.[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda gördüğüm rogue lar tüm classları ikiye katlıyordu .undead ve troll rogue.en az warlock ve mage gördüm diyebilirim.
ayrıca shaman için orc seçtim
Orc 24 17 23 18 25 77 73
Tauren 26 15 23 16 24 77 71
Troll 22 22 22 17 23 67 72
statlarda da str dışında diğerlerini dövüyor[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...