Just4u Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Undead Warlock - Night Elf Rogue - Ork Shaman. Benim gözlemlediğim en çok oynanan ırk ve sınıflar bunlardı. Mage'ler de çoğunlukta ama belli bi ırk üzerine yüklenilmemişti. Konuyu neden açtım. Malum fazla exp kasıp çokta yüksek level'lara ulaşamadık. Açıkcası hevesimiz kursağımızda kaldı. Gönlümde yatan Undead - Rouge. Lvl 14'ten sonra sorunlar başlamaya başlıyor, özellikle düşük agility'den dolayı. İleride kendini toparlıyor. Sizce lvl 50 Night Elf Rogue vs Undead Rouge şansları eşitmidir? Özellikle us'de oynayan arkadaşlara soruyorum. Sizlerde oynamak istediğiniz ırk ve sınıfları yazarsanız. Yeni fikirlere açık olarak belki kararım değişebilr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 her zaman elf rogue ile undead rogue arasında fark olur ve bunu undead rogue kapatamaz birisi 20 agi diğeri 28 agi başlıyor birisi en iyi cri % ile birisi ise ona nazaran daha düşük bir cri % ile başlıyor ben şahsen bu statslara bakarak troll rogue seçtim çokta rahatım horde oldugum için horde tarafında stats olarak en iyi troll rogue bazında yanlışmıyım?[signature][hline]Server6-Lindo=>Troll Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Yazdıgın 3. sınıftanda nefret ediyorum tabiki ustune birde priest 'leri ekliyor ve konuyu kapıyorum. (Tauren Druid) Dipnot: Wolker yaptigi musabakalarda yukarıda yazdıgın sınıfları çok çok az yenebilmiştir genelde ise hüsrana uğramıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 tauren druid rocks!!![signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Fark yok. Sen %0.000000001 şansa kaldıysan at kendini. İş eşya+yetenek+bol şans.[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 8 sayılık Agility farkı, diğer stats'larla kapanıyor. Zaten Level 50'de 8 Agility, item'larla kapanacaktır, kapanmasa bile fark olmayacaktır. Önemli olan savaş esnasında uygulanan taktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ha bu arada undead rogue dandiktir demiyorum oynayan her türlü oynar ben sadece olaya stats yönünden baktım en dengeli troll gözüküyor undead bana göre en güzel caster yakışır[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Orc Hunter[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 0.0000001 şans dıyorsun o zaman neden adam akıllı orc rogue yok serverda? tamam iş oyuncu yeteneğine de bakıyor ama statslarda etkılıyor yoksa statsların konma mantıgı ne o zaman hepsi 1 agi ile başlasın etkisi yoksa[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ben nerden bileyim. :)[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bende tam bilmiyorum sanırım orc rogue kalas biraz o yüzden :)[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Night elf hunterın ve tauren shamanın hastasıyım ben. Ama 2. karakterimi night elf rogue açıcam horde olmayacağım için haliyle[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bu senin kararın eğer ally oynamak istiyorsan NE seçebilirsin horde oynamak istiyorsan Undead seçebilirsin. +undead'ler priestlerla pvp yaparken fear yememeni sağlıyor oda bi güzellik :) bana kalırsa gönlünden hangisi olmak istiyorsan onu oyna not : iğliğin sesine kulakver ve ally ol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Lind3r0th, 08 Şubat 2005 00:16 tarihinde demiş ki: Bende tam bilmiyorum sanırım orc rogue kalas biraz o yüzden :) Kesinlikle kalas konusuna katılmıyorum retailde gördüğün görebileceğin en zarif orc rouge la karşılaşınca böyle demiyeceksin :) Stat konusuna gelrisek çok basit bir örnek vereceğim kendi charımdan sıkılıp arkadaşımın troll rouge charıyla biraz eğlenmek için girdiğimde(retailde baymiyim diye betada hunter oynadım) 37 lvl bir ud rouge la karşılaştım arkadaşımın charıda 36 lvl di merak ettim adamın agility sini sordum 150 dedi kendi agility me baktım 170 yani adam 1 lvl yüksek olmasına rağmen 20 fark wardı o yüzden bu 3-5 agility olayını pek fazla kafama takmıyorum açıkçası...[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 valla ben horde tarafında en çok tauren shaman gördüm sonra undead rogue bir de tauren druidler moda. fazla detaylı bir inceleme yapmadım ama elimi attığım her yerde bir tauren shaman'a rastlıyordum. said: GM-Newbie, 08 Şubat 2005 00:20 tarihinde demiş ki: not : iğliğin sesine kulakver ve ally ol :D iğliğini sevsinler ally'ın olsa olsa iplik olur o allylardan etraftaki herkese zulmedin, sonra iğlik nutukları atın.. yemezler... orcları karalama çabalarınız sonuç vermiycek, hepisini yutturcaz size.. :-P[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Troll ün shamanı falan güzel oluyor çünkü dodge şansı fazlaca. Hunter, rogue gibi agility classaları için crit şansı fazla olan ork daha iyi.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Birde orcların racialları hardiness ı unutmamak lazım stuna karşı dayanıklılığı % 25 arttırıyordu sanırım sırf bu yüzden bile tercih edilebilir hatta paladinlere ve diğer rouge lara karşı daha şanslı olabilmek için orc seçtim diyebilirim.[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 privan hehe crit sansı en yuksek troll baslıyor agi den dolayı en düşük orc baslıyor yanlıs bılmıyorsam ama dedikleriniz dogru ırk özellikleri güzelde orc da rogue güzel gitmiyor ya crit yüzdesi gercekten çok düşük[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 oyunda gördüğüm rogue lar tüm classları ikiye katlıyordu .undead ve troll rogue.en az warlock ve mage gördüm diyebilirim. ayrıca shaman için orc seçtim Orc 24 17 23 18 25 77 73 Tauren 26 15 23 16 24 77 71 Troll 22 22 22 17 23 67 72 statlarda da str dışında diğerlerini dövüyor[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar