palanor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Arkadaşlar Yardım Bloodlines ta Oyunun sonlarına doğru Anarchlara katıldım ve Chinatowndaki vampir faction liderini ararken yeraltı mahzenlerinde takıldım Oyunda Ejderha,Kedi ,Yılan bi şi daha vardı fil galiba bu bibloları hangi sırıyla sütünlara yerleştirmem lazım ki devam edebileyim! PLS HELP GANGREL[signature][hline]SWG : Eves Aenoza WOW(soon): Palanor Windsire Msn:[email protected] E-mail:[email protected] [Bu mesaj palanor tarafından 06 Şubat 2005 18:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 o aldıgın yere göre mesela kediyi aldıgın sütunda olan sütun şekli ortada aynı şekilde sütun var onun o sütune kediyi koycan öyle öyle yap hepsini[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ayrıca aramaya inanalım[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 redemptioni yarmiş heralde sira bloodlinesta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
palanor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Beyler saolun saoulun da uyyyyy oradan sonraki yaratık hayatta geçilmez! Blood Buff+Fortidude(4)+Protean(5) + 3 adet elder vitae bide hard leather jacket felan kullanıom yok imkanı yok geçmenin[signature][hline]SWG : Eves Aenoza WOW(soon): Palanor Windsire Msn:[email protected] E-mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 redemptionda böyle bir yer hatırlamıyorum üzgünüm yardım edemiycem[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 redemptionda boyle şey yok zaten , Cristoph'la başlayip 4 kişilik parti oluosun.... Clan seçme falan da yok[signature][hline]*Animelist.xls *Proud member of RELAXOLOGY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
palanor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 BEYLER OYUN BLOODLINES BEN YANLIŞ TOPIK BAŞLIĞI VERMIŞIM SORRRY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar