Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Hire


arcane

Öne çıkan mesajlar

hiçbir fikrim yok ama güzel bir şeye benziyor... içindeki yorumlara baktım da... arabalı falan birşeylere benziyo... ya işte transporterın dizi versiyonu gibi bişi anladığım kadarıyla... bi adam var arabasıyla bişiler yapıyo falan :) araba da BMW vu arada... bu arada "ana biri cevap yazdı lan hoba" diye sevindiğin yerde böyle bir mesajla seni karşı karşıya bıraktığım için özür dilerim arcane...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hehey buldum

rota şöyle olmuş:

snatch e girmişim.oyuncu listesinde brad pitt i görüp tıklamışım.film listesinden seven a girmişim.seven ın yönetmeni david fincher a girmişim ve onun yapımcılığını yaptığı hire serisini görmüşüm.

david fincher sayesinde olmuş diyebiliriz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 8 ay sonra ...
dizi olmakta, az bölümü olmakta ve daha da kötüsü bir bölüm ortalama sadece 7 dakika sürmekte daha da kötüsü çok güzel olduğundan bu kadar kısa ve az olması acı veriyor.

sponsor BMW, tamamen BMW şovu diyebiliriz.
bi şöförün maceralarını izliyoruz.GTA tadında maceraları oluyor ama elemanımız GTA gibin yasadışı işlerin adamı değil, sürenin kısa olması da saf aksiyon olmasına neden oluyor.konular derin işlenmek yerine zamanı iyi değerlendirmek adına akıllıca ip uçları ile belirtiliyor.

şöförümüzü Clive Owen canlandırıyor, bölümlerde değişmeyen tek isim o.her bölümde ayrı bi hikaye var şöförün bulaştığı.Clive Owen ı king arthur dan tanıyoruz, closer sayesinde baya da bi sükse yaptı.dizideki performansı izlediğim kadarıyla king arthur u katlıyor diyebilirim.

her bölümün farklı konuya sahip olması ile bitmiyor değişim rüzgarları.her bölümün yönetmeni ve senaristleri farklı.değişmeyen tek şey clive owen, bmw ve her bölüm farklı olmasına rağmen süper olan müzikler.efsane müzikler var dizide, hayran kaldım.

konuk oyuncularda ünlü isimler karşımıza çıkabiliyor.mickey rouke, adriana lima.guy ritchie nin yönettiği bölümde madonna var mesela.

henüz sadece 4 bölüm izledim.ne kadar kalan bölümü varsa izleyeceğim hastası oldum.aksiyon yolunda ilerlerken filmi film yapan öbür özelliklerden kopulmasını sevmiyorsanız ve 7 dakika sürse bile benim olsun diyebiliyorsanız tavsiye ederim.

her bölüm 60mb civarı, emule da bulabilirsiniz.aslında üşenmeyip de araştıran olursa (mesela ben üşendim ehe) netten direk download için adres de bulabilir sanırım çünkü dağıtılması bedava amaç BMW reklamı olduğu için.[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!"
Arcane, Lazy Peon
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...