arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 tıklayınız Nasıl bir seridir bu ? Acaip ilgimi çekti izlemiş biri varsa tanıntabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 hiçbir fikrim yok ama güzel bir şeye benziyor... içindeki yorumlara baktım da... arabalı falan birşeylere benziyo... ya işte transporterın dizi versiyonu gibi bişi anladığım kadarıyla... bi adam var arabasıyla bişiler yapıyo falan :) araba da BMW vu arada... bu arada "ana biri cevap yazdı lan hoba" diye sevindiğin yerde böyle bir mesajla seni karşı karşıya bıraktığım için özür dilerim arcane...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Valla ben de merak etmiş gerçekten seyreden birileri varsa bana da tanıtabilir mi? :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 arcane bu Hire a imdb de insandan insana atlarken ulastin dimi nerden gelmistin gecen gun ben de boole ulastim hire a, ama unuttum :)[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 www.bmwfilms.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 21 grams den gittiniz bence hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Valla ben arcane' den gittim ben bilmem arki bilir :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 imdb den ulaştım tam olarak neresinden bilemiyorum o gün acaip fazla filme baktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 hehey buldum rota şöyle olmuş: snatch e girmişim.oyuncu listesinde brad pitt i görüp tıklamışım.film listesinden seven a girmişim.seven ın yönetmeni david fincher a girmişim ve onun yapımcılığını yaptığı hire serisini görmüşüm. david fincher sayesinde olmuş diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 dizi olmakta, az bölümü olmakta ve daha da kötüsü bir bölüm ortalama sadece 7 dakika sürmekte daha da kötüsü çok güzel olduğundan bu kadar kısa ve az olması acı veriyor. sponsor BMW, tamamen BMW şovu diyebiliriz. bi şöförün maceralarını izliyoruz.GTA tadında maceraları oluyor ama elemanımız GTA gibin yasadışı işlerin adamı değil, sürenin kısa olması da saf aksiyon olmasına neden oluyor.konular derin işlenmek yerine zamanı iyi değerlendirmek adına akıllıca ip uçları ile belirtiliyor. şöförümüzü Clive Owen canlandırıyor, bölümlerde değişmeyen tek isim o.her bölümde ayrı bi hikaye var şöförün bulaştığı.Clive Owen ı king arthur dan tanıyoruz, closer sayesinde baya da bi sükse yaptı.dizideki performansı izlediğim kadarıyla king arthur u katlıyor diyebilirim. her bölümün farklı konuya sahip olması ile bitmiyor değişim rüzgarları.her bölümün yönetmeni ve senaristleri farklı.değişmeyen tek şey clive owen, bmw ve her bölüm farklı olmasına rağmen süper olan müzikler.efsane müzikler var dizide, hayran kaldım. konuk oyuncularda ünlü isimler karşımıza çıkabiliyor.mickey rouke, adriana lima.guy ritchie nin yönettiği bölümde madonna var mesela. henüz sadece 4 bölüm izledim.ne kadar kalan bölümü varsa izleyeceğim hastası oldum.aksiyon yolunda ilerlerken filmi film yapan öbür özelliklerden kopulmasını sevmiyorsanız ve 7 dakika sürse bile benim olsun diyebiliyorsanız tavsiye ederim. her bölüm 60mb civarı, emule da bulabilirsiniz.aslında üşenmeyip de araştıran olursa (mesela ben üşendim ehe) netten direk download için adres de bulabilir sanırım çünkü dağıtılması bedava amaç BMW reklamı olduğu için.[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 buradan da izlenebilir: sezon 1 sezon 2 sezon dediğime bakmayın ehe totalde 8 bölüm her biri 7 dakika desen 1 saat etmiyor izlemesi eheuh[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 7 dakika'yı görünce ilk linkde biraz şaşırdım açıkcası, merak da ettim, indireyim bari =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. | Spidee FM John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar