B0nzi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ya nedir bu böyle anlamadım gitti. Yaklaşık 1 ay önce okul tatile girdi ve ben İstanbul'a geldim. Buraya kadar hiç bi sorun yok. Ama her sabah annemin işe giderken saat 07.00'da hadi kalk kahvaltını yap demesi nedir ya? [Hemde uyanır uyanmaz bişiler yiyemediğimi bilmesine rağmen] Bıktım geldiğimden beri her sabah her sabah..... İşin kötü tarafı uyandıktan sonra uyuyamıyorum da :( Ne dediysem fayda etmedi hâlâ sabahın köründe uyandırılma eylemine maruz kalıyorum..... Saat 7'de kalkmak sinirimi bozuyo sırf bu yüzden okulun açılmasına 2 hafta varken Çanakkale'ye dönmeyi düşünüyorum. Biri beni üvey kardeş olarak alabilir mi :-?[signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Gece 4 gibi yatarsan sabah 7de ev yerinden oynasa da mısıl mısıl uyursun, ondan bikac gun oyle yaparsan annen de vazgecebilir seni kaldırmaktan. Hem kalksan da uykudan hemen uyanırsın. Eger hala uyandırıyosa ve uyuyamıyosan odanın kapısına kilit takarsın =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 tatildede beni 13 gibi uyandırıyolar gıcık oluyorum. ama napalım anne-baba boynumuz kıldan ince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 13'de mi uyandırıyorlar, vah vah :(. Beni hiç uyandırmıyorlar, bazen farkında olmadan bir sonraki gün uyanıyorum.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bana inat mı yapıyosunuz kardeşim :lol:[signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Herkese günaydın ;)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 günaydın all..[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] -Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki: ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 walla hic kesintisiz 14-15 saat uyurum rahatlikla tatillerde:-D haa nasil kurtulurum sorusuna gelince. annene bu topici okuttur bak de arkadaslar kaca kadar uyuyo banada izin ver artik de:lol:[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK [Bu mesaj crocodile tarafından 07 Şubat 2005 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 kapıyı kitle bi nebze rahatlatabilir seni.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Sen Çanakkale'ye geri dön (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 gece 5 de yatıp oglen 3 de kalkıyorum nihoho :)) annene bir laptop bul birde chat programı yukle sabah aksam senle urascagına onla urassın ehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Sabah kalkarken bağırıp çağırma (tahminen öle yapıosundur) sakince biraz daha uykuya ihtiyacın olduunu ve kahvaltını kendin hazırlayabileceini söle.. Bizimkilerde geri tepmedi, bi süre soora alıştılar...[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar