Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara-Gigatek

Aramis

Öne çıkan mesajlar

Bir sirket isletiyorsunuz.Ve musterileriniz olmazsa siz hicbirseysiniz.Bunun bilincinde olan bir cok firma bilmekteyim.Forumlarda bir cok kisiden gigatekin cok iyi bir satici oldugunu gordum.Fakat bugun anladimki gigatek boyle bir firma degil.Kisaca olayi anlatmak istiyorum.24 ocakta Hyundai q995 monitor aldim.Dun geceye kadar hersey iyi giderken monitor beyaz zeminde dalgalanmalar basladi.Bugun ilk isim olarak hemen gigatekin yolunu tuttum.Orada calisan bir kisi gercekten cok durust davrandi.Ve cidden dalgalanmalar var dedi.Fakat ismini vermek istemedigim yasca biraz buyuk olan kisi isi inada bindirip ben gormuyorum dedi.Fakat oradan bir kac musteriye daha gosterip onlarda onayladi.Fakat is bi kere inada bindi.En sonunda monitoru oradan bi monitorle degistirmek icin ikna ettik.Fakat yeni diye gosterilen monitorunun kutusu en az 5 kere koli bandiyla tekrar kapatilmis.Onuda es gectim ve monitoru denemek amacli actik.Fakat uzerinde gri alanlarinda parmak izleri vardi.Bunu belirttigim zaman olay koptu.Ismini vermedigim kisi yine onlarca kisinin gordugu seyi inkar etti.Herseyi es gectim.Orada 20 ye yakin kisinin icerisinde musteriyle bagirarak konusmalar ve az kalsin hakarete varan cumleler kurucakti.Yasimin genc olmasi nedeniyle icten ice "kendini tut sakin laf soleme" demekten basim agridi.Hem kisinin yasi buyuk oldugu icin saygimdan dolayi hemde 20 kisinin icerisinde herhangibi bir kavga cikmamasi icin kendimi zor tuttum.Sonunda dayanamayip eski monitorumu alicam ben dedim.ve eve getirdim suan taktim hala dalgalaniyor.Siz musterileri enayimi zannediyorsunuz?Biz bu monitore 400 milyona yakin para vermisiz.Istedigimiz gibi olmayacakmi?Siz kimsinizki 20 kisinin icerisinde bana boyle konusmalar sarfedebiliyorsunuz?Buraya yazmamdaki amac belki icimi dokmek belkide guvendiginiz yerlerin nasil bir yer oldugunu gostermekdir.Belkide benden kaynaklanan bir hatadan dolayi bu oldu.Ama siz ne olursa olsun 1 hafta icinde bu monitoru almak ZORUNDASINIZ!Tuketici haklarini bana anlatirken iciniz rahatmiydi?siz benimi kandirdiniz yoksa kendinizimi ?

Umarim oradan bir yetkili bu forumlari inceliyorudur.Ve beni mutlaka taniyacaktir.Gelin burada paylasin o tuketici haklarinida millet size ogretsin neyin ne oldugunu...[signature][hline]Xhearon UO Shard
Xhearon
Level ve irk sistemi ile aktiftir.
Sosyal ağlarda paylaş

Direk Tüketici Haklarına başvur ağzına yerleştir lafları utanmazın ulan durduğum yerde sinirlendim çekinme olm sakın[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
-Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki:
Spastikmisin dostum ya?
Bi defol...
Sosyal ağlarda paylaş

Asıl o küçük yaşınla onlara bağırsaydın çok işe yarardı çünkü onlar senden böyle bir şey beklemeyeceklerinden anlık soka girerlerdi ve bu arada istediğini kabul ettirebilirdin.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Sosyal ağlarda paylaş

yasim ole cok ufak degil be :) sizde yani.Ama adam 50 yasinda olunca babam yasinda gibi oluyo.Orayi yikmasini gayet iyi bilirdim.Ama sirf o insanin yasina olan saygimdan dolayi birsey demedim.Ama tabikii bu olayi kabullendigimi gostermez.Pazertesi gunu butun maddi ve manevi olarak ilgilenicem.Bakalim o zamanda bana ahkam kesmeye calisacaklarmi...[signature][hline]Xhearon UO Shard
Xhearon
Sosyal ağlarda paylaş

hakkını sonun kadar ara sikayet et tuketici hakları dernegine hakkını araki senden sonrakilerede aynı seyi yapmasinlar. sadece kendimizi dusunmeyeleim lutfen. hadi genc kardesim utanla sıkılma korkma ara hakkını hak istenmez alınır biliyosun.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Butun forumlara ayni yazi gonderilmistir...

Evet sonunda haksiz olduklarini kabul ettiler.Bir donanim forumunda bana ozel mesaj yoluyla "puruzler ortadan kalkti gelin degistirelim" gibi bir ozel mesaj yollanmistir.Hakkimizi ararsak demekki kazanan hep biz oluyoruz.Monitorumu gidip degistirmiyorum ben o parayla ne zengin olurum ne fakir olurum.Ben hakkimi hala aramaktayim.Bana yapilan saygisizlik "benden bizzat o kisi telefonla yada ortak bi noktada bulusup ozur dileyinceye" kadarda devam ettiricem.Herkez haddini bilmesini gerektigini eminimki ogrenmistir.Butun sirket isleten ve tuketiciyle ic ice olan saygi deger kuruluslar.Bu olay sizlere ders olsunki baska musterilerin gururuyla ve parasiyla oynamayin.Hic bir tuketici aptal degildir.Heleki gunumuz Turkiye'si ilerlemekteyken bu tur seyler bireyleri degil ulkenin kendisine vurulan bir damgadir.Sizler icin belki onemli degildir.Fakat tir tir titreyen goz sagligina zarar veren bir cismi cocugunuza kullandirirmiydiniz?kullandirmazdiniz.O zaman neden insanlarin sagliklariya oynuyorsunuz?Arena gibi programlarda saglimigizla oynayan cafeler,pastaneler veya restaurantlarla ayni mantigi guduyorsunuz.Bozuk olan bir aleti bana bozuk degilmis gibi gostermeye kalktiniz ve ustune ustluk beni kucuk dusurecek laflar soylediniz.Her musteri benim gibi sakin olmayabilir.En basta belirttigim gibi ben hakkimi bana yapilan saygisizlik icin aramaya devam edicem..Monitor bir kosede duruyor gidip baska bir monitor aldim.Sizden gelicek hayir Allahdan gelsin[signature][hline]Xhearon UO Shard
Xhearon
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...