masa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Premium üyelik alınca daha çok soru geliyor. Daha çok müşteri görüyor seni. Hiç internet reklamına kasmadım ama şu sitelerden birine profil açmıştım ayda 2 kişi geliyor ortalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 5 saat içince 7 tane soru geldi psikologofisinden. Ki 2 ay önce filan açmıştım sanırım profili, bir daha da girmemiştim. Beni mi koparıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Arkadaşım nerde kaldı senin meslek etiğin, hipopotam yeminin, dohtor hasta gizliliğin? Neden ifşa ediyorsun şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Görebileceğin en etiği benim. Etik dışı bir davranış yok. Verdiğin tepkiden erken boşalan soru sahibi olduğun anlaşılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 ben cok tembelim bunun anti ilaci var mı? mesir macunu giibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 video görüşmede bahşiş yollayabiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 cam acarsan odemeyi baska sekilde yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 pt karşılığı psikolojik danışmanım ol masa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 olm güzin abla mı bu 1 soruyla olcak iş mi ne dionuz paso yönlendirmecedir kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 olm durun ya site sahibi de bir anda ivmelendi olusum tutacak sanirim heyecani yasayacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarLOA Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 psikoloji'de aklındakini düşündüğün şekliyle yazmanın. (böyle bir şey nasıl mümkün oluyorsa işte, bilen anlamıştır umarım.) bir adı vardı, neydi o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 masa said: Görebileceğin en etiği benim. Etik dışı bir davranış yok. Verdiğin tepkiden erken boşalan soru sahibi olduğun anlaşılıyor. ahahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 pontipati said: Xaero teşekkürler site için ama self-contained bir cevap vermeleri zor gibi geliyor bana eninde sonunda doktorla randevuya bağlanacak bence. Ufak bir şey sorayım elimi kaldırasım gelmiyor canım bir şey istemiyor diye bakalım ne diyecekler =) Şöyle soru sordum. Yanıt geldi, ne zamandır bu var, yatma kalkma düzenin nasıl vs. diye. Yanıtladım işte geceyarısından sonra yatıp 8-9 gibi kalkıyorum, yemek saatlerim düzenli değil pek vb. diye. Son mail şöyle: "aşırı stres altında kalmışsınız, hafif depresyon olabilir, bir psikologdan birebir görüşme almanız faydalı olabilir". YA ARKADAŞ YOLDAN GEÇEN BİRİNİ ÇEVİRSEM AYNISINI DİYECEK NASIL İŞ BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 masa said: 5 saat içince 7 tane soru geldi psikologofisinden. Ki 2 ay önce filan açmıştım sanırım profili, bir daha da girmemiştim. Beni mi koparıyorsunuz? çocukluk travmalarına inmek, güncel sorunları onlarla bağlantılamak fayda sağlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 fresia said: masa said: 5 saat içince 7 tane soru geldi psikologofisinden. Ki 2 ay önce filan açmıştım sanırım profili, bir daha da girmemiştim. Beni mi koparıyorsunuz? çocukluk travmalarına inmek, güncel sorunları onlarla bağlantılamak fayda sağlar mı feriha hanım elbette sağlar, öm'den devam edebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 travmaları çözmek bir işe yaramıyormuş onların bıraktığı hasar zamanla ve yeni duygular yaşayarak kapanıyor ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar