Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Psikologlara ücretsiz soru sorun!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Premium üyelik alınca daha çok soru geliyor. Daha çok müşteri görüyor seni. Hiç internet reklamına kasmadım ama şu sitelerden birine profil açmıştım ayda 2 kişi geliyor ortalama.
Mesaj tarihi:
5 saat içince 7 tane soru geldi psikologofisinden. Ki 2 ay önce filan açmıştım sanırım profili, bir daha da girmemiştim. Beni mi koparıyorsunuz?
Mesaj tarihi:
Görebileceğin en etiği benim. Etik dışı bir davranış yok. Verdiğin tepkiden erken boşalan soru sahibi olduğun anlaşılıyor.
Mesaj tarihi:
psikoloji'de aklındakini düşündüğün şekliyle yazmanın. (böyle bir şey nasıl mümkün oluyorsa işte, bilen anlamıştır umarım.) bir adı vardı, neydi o ?
Mesaj tarihi:
pontipati said:

Xaero teşekkürler site için ama self-contained bir cevap vermeleri zor gibi geliyor bana eninde sonunda doktorla randevuya bağlanacak bence.
Ufak bir şey sorayım elimi kaldırasım gelmiyor canım bir şey istemiyor diye bakalım ne diyecekler =)

Şöyle soru sordum. Yanıt geldi, ne zamandır bu var, yatma kalkma düzenin nasıl vs. diye.
Yanıtladım işte geceyarısından sonra yatıp 8-9 gibi kalkıyorum, yemek saatlerim düzenli değil pek vb. diye.
Son mail şöyle: "aşırı stres altında kalmışsınız, hafif depresyon olabilir, bir psikologdan birebir görüşme almanız faydalı olabilir".

YA ARKADAŞ YOLDAN GEÇEN BİRİNİ ÇEVİRSEM AYNISINI DİYECEK NASIL İŞ BU
Mesaj tarihi:
masa said:

5 saat içince 7 tane soru geldi psikologofisinden. Ki 2 ay önce filan açmıştım sanırım profili, bir daha da girmemiştim. Beni mi koparıyorsunuz?

çocukluk travmalarına inmek, güncel sorunları onlarla bağlantılamak fayda sağlar mı
Mesaj tarihi:
fresia said:

masa said:

çocukluk travmalarına inmek, güncel sorunları onlarla bağlantılamak fayda sağlar mı

feriha hanım elbette sağlar, öm'den devam edebiliriz
  • Yeni Oluştur...