kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 çok sorunluyum biliyorum ama içime kapanık biriyim ve başkalarıyla pek konuşamıyorum bilmiyorum buraya niye yazıyorum bende onu ama sıkıntıdan da olabilir çok kötü bi durumdayım daha önce çalışıpta ayrıldığım bi mekan vardı patron ile güzel bi şekilde konuşarak ayrıldım öss felan olayları şimdi ise paraya ihtiyacım vardı ve ailem ile sorunlarım olduğundan para almıyorum kendim hem çalışığ hemde dershane masrafımı harçlığımı çıkarıcak şekilde iş arıyodum part time felan her neyse önceden tanıdğım bi abimiz cafe açıcağını söyledi 15 tane play station 2 20 25 adet bilgisayar geniş bi mekan digitürk olayına felanda giricek sakin bi ortam internet cafeden farklı olucak yani anlıycanız monopolysinden tutunda herşeyine kadar 4 4 lük bi yer olacak bu bana geldi ve başında sen dururmusun part time oalrak çalış hem benim için hem senin açından güzel olur dedi kafama yattı tak etmişti o gün kafama ailem ile kavga da yapmıştım felan tabi neden olmasın diye biz başladık mobilyaları aldı televizyonları sipariş verdi ve yarın gelicek hemen hemen herşey herşey yarım saat önce oldu daha önce çalıştığım yerdeki arkadaşın askerliği çıkıyo ve ortağıda bizim aile dostumuz sayılır her zaman bana yardımcı olmuştur her konuda bana aynı şekilde bi teklifte bulundu birazda beni diğer taraftaan caydırarak gitme burda ol hem tanıdık birisi güveniceğimiz birisisin felan diye diğer adamla konuş söz verdim felan de diye konuştu benle bende bu tarafı da kırmadım konulşurum dedim ama aklım hep yeni açılcak yerde benim için daha iyi olcak gibi geliyo ama bu tarafında kalbini kırmamak istiyorum sonuçta 2 taraftanda paramı alıcam ve ailem ile galiba birazda olsa bağlarımı kesicem sonrada kısmet ederse ankara ya taşınmayı düşünüyorum ama içimde o kadar büyük bi sıkıntı varki hiç birisinin de kalbini kırmamak istiyorum :( lanet olsun neden benim başıma gelir bunlar !![signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ya bence yok tanıdıkmıs yok ark mıs fılan dıye dusunme kendın otur dusun tasın sana hangısının daha yararlı ve ıyı olacagına karar ver ona gir mrk etme senin basın sıkıssa kımse ark es dost demez ondan boyle olaylara fazla gırme bu arada harbı sendede sorun bıtmıyor yanı :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 07 Şubat 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 adım emrah olsa tam olcaktı ama değil ya off acayip bi sıkıntı var ya içimde[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Tekliflerden hangisi daha cazipse onu seç bence.[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 benim için yeni açılan mekan olucak ama diğeride dediğim gibi öyle bi söylediki sanki bizi yarı yolda bırakma gibisinden[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Demogoji yapmis yani. Bosver yeni mekanda basla işe hem yeni bir baslangic hemde yeni bir baslangic olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 diğerlerine nasıl bi cvp versem diye düşünüyorum :([signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Abi adamlar bana guvendiler keske daha once haber verseydiniz o zaman direk yaninizda baslardim ama artik soz verdik kusura bakmayin diyebilirsin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ilk başta onu söyledim ama dineletmedim bizim yanımızda olman daha iyi olur fln filn pff[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 madem iki taraf da sana muhtaç o zaman aklını kullan rekabet ortamı yarat. hangisi daha işine gelcek bi teklif sunarsa ona git. iş başka dostluk başka, o adamlardan herhangi biri de kendi işine daha çok yarıycak birini bulsa direk kıçına tekmeyi basar şüphen olmasın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 madem ikisi de senin icin esit firsat soz verdigin yerde calismanda fayda var . anlayis gostermek zorunda oburleri .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 kermit funky biri diğer açılacak mekan neresi? ve kim açıyor? bence sen funky de kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: kermit_frog, 07 Şubat 2005 23:19 tarihinde demiş ki: benim için yeni açılan mekan olucak ama diğeride dediğim gibi öyle bi söylediki sanki bizi yarı yolda bırakma gibisinden ailenle sorunluysan aile dostunun yanında calısman ilerde sorun yaratabilir. digeri hem senin tanıdıgın biri(abim fln diyosun) hemde daha cazip oldugunu söylüyorsun[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Yeni yerde israrliyim ama konuyu net bilmedigim için bir nedenim yok ama hissediyorum ki yeni yer daha iyi olacak senin için ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bu arada sırf meraktan soruyorum ne kadar maaş alacaksın yeni açılacak yerde?[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ehe : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Kermit bencede yeni açılcak cafeyi seç sana en uygun işi seç hatır için kendini ziyan etmeye deymez.Madem ailenden iice kopmak istiyorsun artık kafanı öne eğip düşünme vaktidir.Sonuçta cafede hem uygun bir ortam olucak ve senin için zevklide olucak ve para kazanıcaksın.[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 eheh fazla merak..[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar