Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

caddebostan sahili paticik kar bulusmasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yapıldı bile ehe
döndüm ben gerçi..güzel, şirin bişi oldu ama.
yaz gelsin hele, tam çılgın atılacak ortam&insanlar lol :)[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive.
Mesaj tarihi:
evet nereid erken kaçtı,

biz sonra volfiyle ramızdaki anlaşmayı bozarak bir güzel kartopu savaşı yaptık, hatta ben gimliyi zorla savaşa soktum =)

yaz gelsin, cazırdayalım!
Mesaj tarihi:
Ben uyudum walla güzeldi..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Mesaj tarihi:
nereid, volfied, berk, gimli seklinde oldu
burger da demon of hell tarafindan basildik
kacti hemen[signature][hline]I have grown older,
You have grown colder,
And nothing is very much fun,
Any more.
Mesaj tarihi:
annem sayesinda sabah 6 da kalktım ya:D onun uni kapaniyo mu diye butun sabah:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
insafsızlar bi gün girmedik patiye uo da rp ye daldık şunlara bak:)[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Mesaj tarihi:
berk o çikolata pek içaçıcı gözükmüyodu kanımca.. noldu sonra bi daha mı yediniz?[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive.
Mesaj tarihi:
said:
Volfied, 07 Şubat 2005 20:45 tarihinde demiş ki:
burger da demon of hell tarafindan basildik
kacti hemen

biz içmeye gittik demon of hell ile[signature][hline]oturmaya mı geldik
Mesaj tarihi:
yer cok ters
caddebostan falan gidilcek gibi değil, öyle olmasa gelirdim walla[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:
Trouble that we've come to know will stay with us

bad religion xxx tarihinde demis ki:
A smile on the lips and a hole in the head
Mesaj tarihi:
said:
Nereid, 07 Şubat 2005 21:49 tarihinde demiş ki:
berk o çikolata pek içaçıcı gözükmüyodu kanımca.. noldu sonra bi daha mı yediniz?

Hayir
Çikolatadan kazandiklari enerjiyle, biri ölene kadar kartopu "oynadilar". Tabi oyun denebilirse :P Beni bile soktular sonunda isin içine ya. Helal olsun (-:[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
klasik abi makine var cantada savunmasina girmesen arabalarin ustundeki kari sana dekore edicektim ben ama...

hadi davulcunum saygi duyarim :P[signature][hline]I have grown older,
You have grown colder,
Any more.
Mesaj tarihi:
hatta bir ara bana karşı yetersiz kalan volfi&gimli ikilisinden Volf,, sokaktaki çocukara şuna kartopu atın 1 milyon vericem diye adam toplamaya çalışıyordu.

tabi Gimli bey'in oyu noynarken görülmesi karizmasını sallatıya sokacağı için kendisi tribal takılmayı yeğledi
Mesaj tarihi:
Ahah
O süperdi zaten
Volfied geldi, sokaktan geçen çocuklara "sunu vurun her vurdugunuza bi milyon vericem" dedi. Sonra çocugun teki sotank diye geçirdi Berk'e. Ver bi milyonumu dedi.

Volfied o sirada ayip bi el hareketi çekmekle mesguldü :P[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
HURAFE!
kesinlikle yapmadim
yaptigim her el hareketinden ruhum sorumludur, o da benim tarafimdan kontrole dilmiyo
ben masumum siz pati halkina birakiyorum karari[signature][hline]I have grown older,
You have grown colder,
Any more.
Mesaj tarihi:
ayrica bu berk denen gargamel cocuklara bendne sonra 20 milyon onerip enflusyon yapmaya calismistir
ama gargamele benzedigi icin sirinlere nasil bun yuaparsin diyen veletler berke dalmislardir
olayin asli budur[signature][hline]I have grown older,
You have grown colder,
Any more.
Mesaj tarihi:
ismi bile entel
Ezo gelin,
yanlız gimli'nin getiridiği şemsiyenin volfiye oyuncak olmadı dışında tek fonksiyonu sayın saygın ve entel Gimli'nin karizmasına karizma katmaktı heralde
  • Yeni Oluştur...