Nereid Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yapıldı bile ehe döndüm ben gerçi..güzel, şirin bişi oldu ama. yaz gelsin hele, tam çılgın atılacak ortam&insanlar lol :)[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 evet nereid erken kaçtı, biz sonra volfiyle ramızdaki anlaşmayı bozarak bir güzel kartopu savaşı yaptık, hatta ben gimliyi zorla savaşa soktum =) yaz gelsin, cazırdayalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ben uyudum walla güzeldi..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 nereid, volfied, berk, gimli seklinde oldu burger da demon of hell tarafindan basildik kacti hemen[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 çikolata! çikolata! çikolata! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 annem sayesinda sabah 6 da kalktım ya:D onun uni kapaniyo mu diye butun sabah:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 insafsızlar bi gün girmedik patiye uo da rp ye daldık şunlara bak:)[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 öneri: yarın bi da olsun daa kalaba olsun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yarin yapin ben gelemicem ise gitmem gerekiyo :)[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 keşke Ankara'dada olsa.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 berk o çikolata pek içaçıcı gözükmüyodu kanımca.. noldu sonra bi daha mı yediniz?[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
golgotha Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Volfied, 07 Şubat 2005 20:45 tarihinde demiş ki: burger da demon of hell tarafindan basildik kacti hemen biz içmeye gittik demon of hell ile[signature][hline]oturmaya mı geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 @nereid :: yok ama evde bir torba toblerone buldum =) arın benim de karşıya geçmem gerekiyor valla, siz yapın tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yer cok ters caddebostan falan gidilcek gibi değil, öyle olmasa gelirdim walla[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 of of niye ankara'da kar yokki!?!?[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:148/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Nereid, 07 Şubat 2005 21:49 tarihinde demiş ki: berk o çikolata pek içaçıcı gözükmüyodu kanımca.. noldu sonra bi daha mı yediniz? Hayir Çikolatadan kazandiklari enerjiyle, biri ölene kadar kartopu "oynadilar". Tabi oyun denebilirse :P Beni bile soktular sonunda isin içine ya. Helal olsun (-:[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 klasik abi makine var cantada savunmasina girmesen arabalarin ustundeki kari sana dekore edicektim ben ama... hadi davulcunum saygi duyarim :P[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hatta bir ara bana karşı yetersiz kalan volfi&gimli ikilisinden Volf,, sokaktaki çocukara şuna kartopu atın 1 milyon vericem diye adam toplamaya çalışıyordu. tabi Gimli bey'in oyu noynarken görülmesi karizmasını sallatıya sokacağı için kendisi tribal takılmayı yeğledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ahah O süperdi zaten Volfied geldi, sokaktan geçen çocuklara "sunu vurun her vurdugunuza bi milyon vericem" dedi. Sonra çocugun teki sotank diye geçirdi Berk'e. Ver bi milyonumu dedi. Volfied o sirada ayip bi el hareketi çekmekle mesguldü :P[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 HURAFE! kesinlikle yapmadim yaptigim her el hareketinden ruhum sorumludur, o da benim tarafimdan kontrole dilmiyo ben masumum siz pati halkina birakiyorum karari[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yatpığı oyuna yenilen bir adamdan anca böyle bir açıklama beklenir, çocukların güvenlerini zedeledin volfi, utan utan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ayrica bu berk denen gargamel cocuklara bendne sonra 20 milyon onerip enflusyon yapmaya calismistir ama gargamele benzedigi icin sirinlere nasil bun yuaparsin diyen veletler berke dalmislardir olayin asli budur[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 tabi sayın ve saygın Gimli beyin, çorba içerken bizi özendirme çalışmaları da olmadı değil, entel ya çorba içicek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ezo gelin çorba içiyodum be ne enteli :D[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ismi bile entel Ezo gelin, yanlız gimli'nin getiridiği şemsiyenin volfiye oyuncak olmadı dışında tek fonksiyonu sayın saygın ve entel Gimli'nin karizmasına karizma katmaktı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar