Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hoparlör çıkışı jak olarak görünüyor

topsakallihitler

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar

Laptobu recovery ile sıfırladım. Şuan kulaklık taktığımda ses alabiliyorum ancak hoparlörlerde ses yok. Conexant smart audio driverı yüklü. Özelliklerden baktığımda hoparlörün jak bilgisini laptobun solundaki kulaklık girişi olarak gösteriyor.

kulaklık taktığımda ses geliyor ancak kulaklık taktığıma dair herhangi bir bildirim yok. kulaklığı taktığımda ses kısmında hoparlör olarak yazmaya devam ediyor.

Smartaudio programında da hoparlör görünmüyor. Tahminime göre hoparlör çıkışını jak girişine yönlendiriyor otomatik olarak. O kısımda herhangi bir değişiklik yapmak mümkün müdür? Çıkış kısmını doğru yere yönlendirmeyi deneyebilirim.

Not: Sürücüler güncel, sildim kendi yükledi, yetmedi bir daha sildim, drivebooster, drivereasy falan gibi programlarla da güncelledim.

Laptop asus x550j windows 10 kurulu

yardımlar için teşekkür ederim şimdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

Önce denetim masası, ses kısmından, hoparlörü seç, özelliklere tıklayıp, geliştirmeler kısmından, ses geliştirmelerini (açık ise) kapat, Oyle dene, olmaz ise, aşağıdakini yap.

Önce windows 8.1 veya 7 için connexant driverlerini indir.Asus un sitesinden. interneti kapat.

Windows 10 nun aygıt yöneticisinden kaldır tüm conexant yazan sürücüleri. Aygıt yöneticindes sağ tık kaldır diyeceğin. Tüm sürücüleri mi der ise, hepsini de.
Restart at veya Eylem kısmından Aygıt değişikliklerini tara de, İnternet kapalı duracak. Kendi databasesinde sürücü bulur yüklerse gene kaldır. Bir daha restart. Bulmaya başlamayıncaya kadar.

Ondan sonra compartibility modda windows 8.1 veya windows 7 sürücülerini.

Bu da olmaz ise, boşver windows 10 u, kur windows 7 bak keyfine.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...