vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Beyler şöyle bana yeni çıkmış oynadıkça oynayasınız gelen bir strateji tercihim oyun söyleyebilir misiniz? (Total war tarzı oyunları çok tutmuyorum)[signature][hline]VAV Ultima Online Shard www.vavuo.com ( Hazırlık ) Oxygen Online Forumları www.oxygen10line.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Battle of the middle earthü oynadinmi? :)[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" "Angel: Well, personally, I kind of want to slay the dragon. Let's get to work." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Lord of the rings mi? arkadaşımda görmüştüm.Çok oynayacagımı sanmam aslında çok tavsiye etti ama[signature][hline]VAV Ultima Online Shard www.vavuo.com ( Hazırlık ) Oxygen Online Forumları www.oxygen10line.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 dene bence baya güzel eger filmini/kitabini izledin/okudun/sevdinse mutlaka al derim[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" "Angel: Well, personally, I kind of want to slay the dragon. Let's get to work." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Alayim anasını satiyim bare. :) elime mi yapışacak filmini falan izledim hadi bakalım neyse.[signature][hline]VAV Ultima Online Shard www.vavuo.com ( Hazırlık ) Oxygen Online Forumları www.oxygen10line.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Arada online multiplayer destegi varmı?[signature][hline]VAV Ultima Online Shard www.vavuo.com ( Hazırlık ) Oxygen Online Forumları www.oxygen10line.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 İkinci dunya savası severim, strateji dedigin biraz da karısık olur zamanla alısırım ama cok grafigi de olmaz oyle, hepsi birden olursa lezzetten parmaklarımı yerim diyosan Hearts of Iron 2 var.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Down of War var oynayabilirsin ama biraz dandik oyle adamı bilgisayar basına baglayamıyor yine de bi dene...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Biraz önce King Arthur u izliyordum acayip oldum çok modumdayım total war rome da kral arthur mevcut mu? veya hangi oyunda mevcut.Kral Arthur la sonuna kadar oyun adı verin bana. :)[signature][hline]VAV Ultima Online Shard www.vavuo.com ( Hazırlık ) Oxygen Online Forumları www.oxygen10line.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 rome: total war'da kral arthur? :lol: demin birisi rome'da osmanlıları nasıl seçeceğini sormuştu, beteri beteri varmış.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 O daha beter ben total war serisini sevmiyorum çok arkadaş oynuyor önümde birtürlü beyenemiyorum şimdi moda girdim birde Total war Rome olarak oyunda özel elemanlar çıkıtğını biliyorum Commander olarak Kral Arturun olabilmesi mümkün ? tabi oyun hakkında bir fiktim yok olay be nedenle ceyran etmişte olabilir :)[signature][hline]VAV Ultima Online Shard www.vavuo.com ( Hazırlık ) Oxygen Online Forumları www.oxygen10line.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ground control 2 olabilir[signature][hline]Saadettin Teksoy + Reha muhta = Atom bombasından 25.0000^38 güçlü enerji patlaması yani saadettin ile reha bir araya gelirse insanlık; köpekliğe doğru evrimleşecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hearts of iron 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 halada europa uni 2 vede hoi 2[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar