Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Ya millet, 2002-2006 yılları civarında cnbc-e'de yayınlanan bi film vardı. Böyle tribal, sanatlı sepetli bi film. Siyah beyaz diye hatırlıyorum ama çok emin değilim, olmayabilir. Bi tane gang fight sahnesi vardı. Ama düz kavga sahnesi değil. Ritmik şekilde hareketlerini tekrarlıyordu herkes. Geniş plan çekimi vardı. Ben rumble fish diye hatırlıyordum yıllarca. Demin izledim, değilmiş. Help pls. Hani cnbc-e'nin cnbc-e olduğu yıllar, ustalara saygı kuşağı falan... o değil de en heyecanlı yeri vardı bi de. hani nerde bunlar ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 silgikafa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 bilmem, filmle ilgili başka hiçbir şey hatırlamıyorum :) nasıl rumble fish çıkmadı hala aklım almıyor hatta. gang'i var şeyi var, kesin buydu ya yıllarca bu inançla yaşadım. ama david lynch filmi kadar fucked up değildir gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 eraserhead olabilir evet, daha dün facebook bildirimlerinde bilgisi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar