Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Soul Searching, doğduğunuz yeri terk etmeyi anlatan bir hayatta kalma hikaye oyunu. Basit ve ilginc birseye benziyor, bakalim :) Küçük ilkel bir sal üzerinde adaların, ejderhaların ve büyünün dünyasına açılıyorsunuz. Gitmeyi seçtiğiniz adalarda yaşayan insanların hikayelerini keşfedebilir, ejderhalarla karşılaşabilir, oltayla balık tutabilir, salınızı özelleştirebilir, yeni sallar alabilir, hayaletler bulabilir, büyüler öğrenebilirsiniz. Tek kisilik bir türk yapimi olan oyun; -Aşağı yukarı 3 saatlik bir tek kişilik senaryo -Yüzde yüz Türkçe ve İngilizce desteği -1-4 arası oyuncu destekleyen rastgele mod -Denizde yaratıklar, ejderhalar, katil balinalar, ve dahası -İnsanların hikayelerini dinleyebildiğimiz adalar, ayrıca insanların keşfetmemiş olduğu diğer adalar -Denizde hayatta kalmanızı kolaylaştıracak büyüler -Karakter görünüm özelleştirme (cinsiyet ve cinsel eğilim seçenekleri dahil) -Oynanışı etkileyen gündüz gece döngüsü -Kapsamlı ve reaktif müzikler -Değişik kontrol şemaları: 4 oyuncuya kadar Xbox kumandaları, 2 oyuncuya kadar klavye, 1 oyuncu için fare desteklenmektedir. daha ayrintili bilgi icin; Steam sayfasini ziyaret edebilirsiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Keske mobil oyun olarak yapsalarmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 "Ursula Le Guin'in Yerdeniz serisinden ve Pi'nin Yaşamı gibi filmlerden ilham alan Soul Searching," bu almak için bir sebep olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 valla ben aldim, koydum koseye. maksat destek olsun. zaten 2 cay parasi, nelere para veriyoruz buna mi vermeyecegim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 adamsın da ondan B)- B)- B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar