fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bi ara shareactor vardı kapandı sanırım. Onun gibi başka siteler var mı film aratıp emule e link ekleyebileceğim.[signature][hline]www.forumum.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 E-mule dan arasana ne farkı var ki???[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Emule de aratıldığında istediğin kadar kaynak bulamıyabiliyorsun. Bu tarz sitelerden link eklemesi yapıldığında daha fazla kaynak bulma şansın oluyor bildiğim kadarıyla. Bide çektiğin dosyanın fake çıkma muhabbeti olmuyor.[signature][hline]www.forumum.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Saol[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ShareActor değil ShareReactor. Olay kaynakla ilgili değil, emule'de sunucu değil genel seçip aratırsan zaten bir sürü kaynak geliyor. Ancak Hulk filmini indirmek istiyorsun, hangisini indirceğini şaşırıyorsun. FR çıkıyor GER çıkıyor, CD1 çıkıyor CD2 çıkıyor, 400 mb'lık avi dosyaları çıkıyor vs vs.. işte bunları dert etmeden ingilizce filmleri indirmek istiyorsan bu tarz sitelere gidiyorsun. Tabii diziler oyunlar vs vs için de aynı şey geçerli. Eskiden vardı bir sürü site ama çoğu kapandı. torrent ve ed2k sitelerin çoğu gitti bilen varsa yazsa çok iyi olur[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bi kaç yerden bazı ed2k linleri buldum ve ekledim emule e. Şimdi bu dosyları çekerken listedeki butun serverlardaki kullanıcılardan mı çekmeye çalışıyor yoksa sadece benim bağlandığım serverdan mı.?[signature][hline]www.forumum.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 www.e-sipa.de var turkce bir site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Yakın bir zaman önceye kadar shareconnector.com vardı en az sharereactor kadar iyiydi denilebilir. O da kapandı malesef. Şu an en iyisi www.shareprovider.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 TAmam teşekkürler. benimde ihtiyacım olan bu tarz linklerdi.[signature][hline]www.forumum.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar