Mave Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 TFF 'nun bu rekLamını izLediniz mi ? Bence çok doğru bişey yapmaya çaLışıyorLar , iLk defa federasyonu tebrik etmek istiyorum ama bir yandan da akLımdan " acaba bu şovun aLtından kim , ne zaman çıkacak " diye bir soruda geçmiyor değiL.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü [Bu mesaj Mave tarafından 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bence çok güzel bir kampanya.. ve altından hiç birt şey çıkmayacak.. sembolü falan gittikçe değişecekmiş öyle bir şeyler vardı.. güzel kampanya[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ben o adamın sesine uyuzum ama... tamer karadağlı olması lazımdı orda :P[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 tff nin yaptıgı herşeyden nefret ediyorum... ulusoy u mumla arar olduk[signature][hline]SEE ANELKA'S GOAL Anelka at the double as City win 4-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ben pek başarılı bulmadım. zayıf kaldığını düşünüyorum.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: tunch, 03 Şubat 2005 23:23 tarihinde demiş ki: ben o adamın sesine uyuzum ama... tamer karadağlı olması lazımdı orda :P ya aynen inanılmaz uyuzum o sese[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ulusoy iyiydi demiş biri. orc poposu smileyi kondumuydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ulusoy iyiydi ork poposu da göremiyorum höh[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Azmodai, 04 Şubat 2005 03:20 tarihinde demiş ki: said: Bonjo, 04 Şubat 2005 00:19 tarihinde demiş ki: tff nin yaptıgı herşeyden nefret ediyorum... ulusoy u mumla arar olduk orda dur... ulusoy kadar kimse kotu olamaz. heh. ulusoydanda nefret etmiştim , statlarda ulusoy istifa diye bagırmaktan sesim kısılmıştı ama valla billa arıyorum ulusoyu en azından işi biliyordu adam[signature][hline]SEE ANELKA'S GOAL Anelka at the double as City win 4-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 amaç güzelde kampanya adı yetersiz bence "şiddete kırmızı kart" daha güzel bir başlıktı![signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Kampanya için 750 miLyar eski Türk Lirası harcanmış ama TFF nin cebinden hiç para çıkmamış. vaLLa[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Mave, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki: TFF 'nun bu rekLamını izLediniz mi ? ...ama bir yandan da akLımdan " acaba bu şovun aLtından kim , ne zaman çıkacak " diye bir soruda geçmiyor değiL. aksam kuddusi muftuoglu cıktı..:-D[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bence basarılı bir adım. Gerisi gelmeli...[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Bonjo, 04 Şubat 2005 00:19 tarihinde demiş ki: tff nin yaptıgı herşeyden nefret ediyorum... ulusoy u mumla arar olduk :tup:[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Azmodai, 04 Şubat 2005 03:20 tarihinde demiş ki: said: Bonjo, 04 Şubat 2005 00:19 tarihinde demiş ki: tff nin yaptıgı herşeyden nefret ediyorum... ulusoy u mumla arar olduk orda dur... ulusoy kadar kimse kotu olamaz. heh. +1[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bu arada bu Lütfen kampanyasıda lafta kaldı her zaman olduğu gibi eski tas eski hamam.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar