EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bu koşullarda Shaman açmakdan başka bi çare kalmadı :) Biraz araştırdımda Shaman lada istersek 2H Axe imizle ortamlara akabiliyoruz (Warior kadar zevk verirmi bilmem ama) Yanımda bi Totemle olaya girmek zevkli gibi görünüyor :D İnşallah Warior u adam gibi bi şekle sokarlar bir aqn önce. MMORG larda illaki Barbar(tank) bi class olması lazım. Salıcan böle milletin üstüne gözü dönmüş bi biçimde saldırıcak felan. Fiziksel demage resisti ve Melee Demage i yüksek olucak inti felan düşük. Yaw Olması lazım böle bişiyin yaw ben Barbarsız yapamam :D Yapsınlar banane :D[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... [Bu mesaj EomerMcEwan tarafından 07 Şubat 2005 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yüksek damage istiyosan paladin öneriyorum ama ally olmalısın :) bizahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 valla kurt formu ownz yani 1 saniyede yapıyorsun pvp de kimse kaçamıyor bu özelliği erken aldığı için questlerde hızlı bitiyor.güzel yani birazdan hunt yapacam.pvp deneyimlerimi anlatırım[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 e abi birkaç saat sonra bitiyor sen hala mı oynuyorsun :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Sin_Of_Mafia, 07 Şubat 2005 17:04 tarihinde demiş ki: yüksek damage istiyosan paladin öneriyorum ama ally olmalısın :) bizahmet horde'da paladin yok ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Sin_Of_Mafia, 07 Şubat 2005 17:04 tarihinde demiş ki: yüksek damage istiyosan paladin öneriyorum ama ally olmalısın :) bizahmet Bende dwarf shaman istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Bonecrusher, 07 Şubat 2005 17:22 tarihinde demiş ki: said: Sin_Of_Mafia, 07 Şubat 2005 17:04 tarihinde demiş ki: yüksek damage istiyosan paladin öneriyorum ama ally olmalısın :) bizahmet horde'da paladin yok ki? Hade be şimdi sen alliedada shaman yok dersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Bonecrusher, 07 Şubat 2005 17:22 tarihinde demiş ki: said: Sin_Of_Mafia, 07 Şubat 2005 17:04 tarihinde demiş ki: yüksek damage istiyosan paladin öneriyorum ama ally olmalısın :) bizahmet horde'da paladin yok ki? :D[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Smulkin, 07 Şubat 2005 17:30 tarihinde demiş ki: Hade be şimdi sen alliedada shaman yok dersin :) evet öyle diyecektim nerden bildim ağzımdan aldın benden uzun yaşıyacaksın[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Footlocker, 07 Şubat 2005 17:35 tarihinde demiş ki: said: Bonecrusher, 07 Şubat 2005 17:22 tarihinde demiş ki: said: Sin_Of_Mafia, 07 Şubat 2005 17:04 tarihinde demiş ki: yüksek damage istiyosan paladin öneriyorum ama ally olmalısın :) bizahmet horde'da paladin yok ki? :D bende işte diyomya pala olcaksan allye gecceksin bizahmet diye off ne poktan türkçem var :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 shaman. paladinle yüksek damage ın ilişkilendirilmesini anlayamadım nerfden bile önce damage konusunda iyi olmadığı söyleniyordu.[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Sin_Of_Mafia, 07 Şubat 2005 18:36 tarihinde demiş ki: bende işte diyomya pala olcaksan allye gecceksin bizahmet diye off ne poktan türkçem var :d doh olmalısın'ı olmasın diye okudum orc warrior oynaya oynaya iyice aptallaştık :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar