Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior mı Shaman mı ?

EomerMcEwan

Öne çıkan mesajlar

Bu koşullarda Shaman açmakdan başka bi çare kalmadı :)
Biraz araştırdımda Shaman lada istersek 2H Axe imizle ortamlara akabiliyoruz (Warior kadar zevk verirmi bilmem ama) Yanımda bi Totemle olaya girmek zevkli gibi görünüyor :D

İnşallah Warior u adam gibi bi şekle sokarlar bir aqn önce. MMORG larda illaki Barbar(tank) bi class olması lazım. Salıcan böle milletin üstüne gözü dönmüş bi biçimde saldırıcak felan.
Fiziksel demage resisti ve Melee Demage i yüksek olucak inti felan düşük. Yaw Olması lazım böle bişiyin yaw ben Barbarsız yapamam :D Yapsınlar banane :D[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre...

[Bu mesaj EomerMcEwan tarafından 07 Şubat 2005 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla kurt formu ownz yani 1 saniyede yapıyorsun pvp de kimse kaçamıyor bu özelliği erken aldığı için questlerde hızlı bitiyor.güzel yani
birazdan hunt yapacam.pvp deneyimlerimi anlatırım[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 07 Şubat 2005 17:22 tarihinde demiş ki:
said:
Sin_Of_Mafia, 07 Şubat 2005 17:04 tarihinde demiş ki:
yüksek damage istiyosan paladin öneriyorum ama ally olmalısın :) bizahmet

horde'da paladin yok ki?

:D[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Footlocker, 07 Şubat 2005 17:35 tarihinde demiş ki:
said:
Bonecrusher, 07 Şubat 2005 17:22 tarihinde demiş ki:
said:
Sin_Of_Mafia, 07 Şubat 2005 17:04 tarihinde demiş ki:
yüksek damage istiyosan paladin öneriyorum ama ally olmalısın :) bizahmet

horde'da paladin yok ki?

:D

bende işte diyomya pala olcaksan allye gecceksin bizahmet diye off ne poktan türkçem var :d
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...