bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Müthiş bir site keşfettim daha doğrusu ablam keşfetti bende artık sürekli birşeyler söylüyorum... Şöyleki çok beğendim 212 Carera Herrera Parfüm vardı 100ml sordum YKM de 140milyon. Ve ben siteden sipariş ettim 60m ve free shipping bugun geldi 10gün önce söyledim. Bunun gibi erkek ve kadın herşey var. Makyaj , parfüm traş Tüm kozmetik ürünleri...Var ve hepsi piyasa fiyatının çok altına laıyorsunuz... www.strawberry.net tamamen güvenlidir =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 http://www.strawberrynet.com olmasın o ;)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 metroseksuel seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 neyse ........... [Bu mesaj Bonzi_Buddy tarafından 07 Şubat 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 tabi o sitede olabilir =) hehuhu harbi metroseksüel geçen gün pudra aldım 40 melyon yok ulan süper parfümler var Armani mesela 200milyon dışarda burda 90milyon[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar