Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

başkasının OGS'sini ödemek


Emaleth

Öne çıkan mesajlar

birkaç haftadır kardeşimin külüstürü bende, mobil hayata geri döndüm, mutluyum gururluyum :)
geçenlerde karşıda işim vardı, arabayı verirken konuşmamıştık ne cihaz var diye, herife de ulaşamadım, gölgelikte eski püskü bir KGS kartı gördüm, bunların hepsi HGS oldu diye düşünerek HGS gişesinden geçtim, öttü eşşek kafa. aksi gibi sonra paralı yola da girdim, çıktım, ettim, velhasıl emin olana kadar gün boyu öttürdüm aleti... sonra HGS çağrı merkeziyle konuşunca oradaki görevli bana aracın aslen OGS'li olduğunu (aynanın arkasında kalmış görmemişim NAVAR!!! :P), bir ay sonra OGS'de yeterli bakiye olursa ücretin oradan tahsil edileceğini, sadece bakiye olduğundan emin olmam gerektiğini, bir de çağrı merkezini yine arayıp durumu hatırlatırsam ceanın işlemeyeceğini söyledi. rahatladık kapattık.

şimdi bir ay dolmak üzere, yımırta kapıya dayandı. istiyorum ki kardeşcaazımı amerikanyalardan yormadan para aktarayım, popomu sağlama alayım. fekat daha önce hep şirket arabası kullandığım için bu işlere yabancıyım. online bankacılıktan OGS ödemesi yapıcam didim, sayfa benden İBAN istiyor. bu herhalde kardeşimin cihazına bağlı spesifik bir iban değil mi? kardeşe sordum bilmiyor, bakamıyor da. bunu plakayla halletmenin bir yolu yok mu diycektim... şubeye vs gitsem?

üwe... var mı bu yollarda elimi tutacak pati? her türlü FAQ okudum ama bu giriş seviyesi bilgi yok hiçbir yerde, ben şirket arabasıyla ciyuv ciyuv diye gişelerden geçerken herkes ogs profesörü olmuş, benim seviyeme kimse inmiyor. siz ininiz :P
karşılığında iyice dalga geçebilirsiniz, hakettim bence :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla normal şartlarda bakiyeyi kredi kartından çekiyor sanırım evet, fakat HGS çağrı merkezindeki kadın cezanın uygulanmaması için artı bakiye şart dedi, ondan uğraşıyoz. Kardeşcaazıma ceza girsin istemiyom.

@paramecium:
cihaz Ziraat Bankası'ndan evet, ve üstünde bir numara var. Ama pek hesap numarasına benzemiyor. Ziraat Bankası çağrı merkezini mi kastediyorsun ara derken?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...