Skroce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 belki hala görmeyenleriniz vardir[Bu mesaj Skroce tarafından 07 Şubat 2005 04:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 nası görmesinler eheh login olurken mecburen görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yani bu haliyle oyun icinde login olurken cok sevimli duruyor orasi ise cok korkunc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 login ekranındaki diger taraftan görünüsü diyecemde orası böyle cicekler cayır mayır güzel bi yer görünüyo eheh halbuki blasted lands. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ordan girince noluyor.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bu ss leri alcam diye 10 kere öldüm bi heyecanla daldım portalın içine ama bişey olmuyo, bi çukura düşüyosun o kadar...[signature][hline]Anatolian Sunrise>join today, live longer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Fazla yaklaşma oraya. O portal direk nebula , brit mezara ışınlıyor :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 -EU Beta Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 oha ya. gidelim diye ben dedim değişiklik olur maksadında adamlar beni ekip gitmişler gecenin 4'ünde. yazıklar olsun :b[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bugün bi tur daha düzenleriz. ama cidden korkurtucu bi mekan şimşek çakıyo, dragonlar var brrr...[signature][hline]<Anatolian Sunrise> join today, live longer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Skroce, 07 Şubat 2005 04:20 tarihinde demiş ki: belki hala görmeyenleriniz vardir hala lvl 20 olamayan da var ne diyorsun :-P keşke arkasını da gösterselerdi bir aksiyon felan olsaydı girdiğimizde.. belki expansion pack için hazırlamışlardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 dark portal abicim ehe adı üstünde, ne kadar sevimli olmasını bekliosunuz şirin köyüne değil eski orc köyüne açılıyor ehuh[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Skroce, 07 Şubat 2005 04:23 tarihinde demiş ki: yani bu haliyle oyun icinde login olurken cok sevimli duruyor orasi ise cok korkunc said: _ILuVaTaR_, 07 Şubat 2005 04:30 tarihinde demiş ki: login ekranındaki diger taraftan görünüsü diyecemde orası böyle cicekler cayır mayır güzel bi yer görünüyo eheh halbuki blasted lands. Burası normal WoW dünyasından giriş değil mi? Hiç gelemedim bu topraklara.. Oyunun başındaki gösterilen, arcane'in bahsettiği orcların eski yaşadığı yerden şu anki dünyaya baktıkları sahne. Yani bu portaldan geçtiğinizde çıkan topraklardan bakıldığı zaman görülen yer.. Adı üstünde dark portal, portal to heavens değilki oyunun girişindeki portal bizim dünyamızdan görünüş olsun. Ancak bir ara Warcraft 1, 2, 3 ve expansionlarını oynamak lazım. Kitapları da türkçeye çevrilmiş onları da edinelim okuyalım. Zamanında Warcraft 2 çok oynadım ama hiçbirşey hatırlamıyorum valla.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 07 Şubat 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hayır yani su anlamda söyledim login ekranındaki yer hic blasted landse benzemiyor orcların eski dünyası (sanırım draenor) hicte öyle gir yer degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar