silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 dogal afetleri kontrol edemeiz.zaten gerek de yok yapay afet olarak dunyanın basında bi tane Yankee var nası olsa.[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 XD +1[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: crocodile, 07 Şubat 2005 17:39 tarihinde demiş ki: zaten Allahın varlıgına inanmıyanlar baslarına bi is geldiginde hemen allaha yalvarmaya kalkarlar. zaten isminide tam olarak hatırlamıyorum ama dunyadaki en onemli hatta ateistlerin basi sayılan ateist bile kısa bi sure once Allahın varlıgını kabul etmisti yanlıs hatırlamıyosam. Genellemeler bol kepceden bakiyorum ;0)[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 şu evrene baktığımda insanın ne kadar ezik basit bişey olduğunu düşünüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ben genede inanmıyorum :/ Sevmiyorum böyle şeyleri. Bence insanlar tanrıya inanınca kader vs diyip bir çok şeyi kestirip atıyorlar. Suçlarını asla kendilerinde aramıyorlar :P Tanrı böyle istedi tanrı vergisi :) KOmik geliyor.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Benim ufacık, tefecik, minicik sitem :) Bi oy verin 10 işsiz Dark Elfi Kurtarın Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ben belli kurallar çerçevesinde inanmaktan hoşlanmıyorum[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: -007-, 07 Şubat 2005 17:42 tarihinde demiş ki: şu evrene baktığımda insanın ne kadar ezik basit bişey olduğunu düşünüyorum :D kendi adına konus :P[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 her şeyin bi sebebi vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: silverhelm3, 07 Şubat 2005 17:44 tarihinde demiş ki: said: -007-, 07 Şubat 2005 17:42 tarihinde demiş ki: şu evrene baktığımda insanın ne kadar ezik basit bişey olduğunu düşünüyorum :D kendi adına konus :P 1 kere insan birey olarak hiçbişeydir sonuçta trilyonlarca ölmüş insanın geçmişteki bilgi ve tecrübesi sonucu bu ekran başındasın. insanın tek başına bi hiç olması teorini çürütmeye yetiyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bi boka hukmettigimiz yok sadece kendimizi kandırıyoruz.Takılıyoz öle.Sonuçta şu kafayı saymassan en aciz canlı biziz[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Benim dediği şey arkadaşın teorisini toptan bitirdi zaten ama arkadaş demogojiye vurdu hemen :) Sonuç olarak bu topiğin verdiği anlam saçma[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 07 Şubat 2005 17:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 zaten en basta da ben cok sacma biliyorum ama yine de goruslerimi soyliyim dedim..[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 saçma olduğunu bile bile? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 her zaman mantıklı seyler konusulsa hayat sıkıcı olmaz mıydı?[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 olurdu::)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar