silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Arkadaslar su an aklıma bisey geldi.Belki cok sacma ama Allah'ın gerçekten var olduğunu düşününce; bana, insanları(yani kendimizi) doğadaki tüm varlıklardan üstün kılmamızı gerektiriyor gibi geliyor.Hani Allah bize nimetler sunmuş bizde ona şükredelim olayı.Yani doğadaki herşey insana sunulmus butun canlı ve cansız varlıkları istedigimiz gibi somurebiliriz..İnsan doganın bir parcası degil de ona hukmeden konumuna geliyor..Su an onceki yazdıklarımı okuyunca biraz sacma geldi ama olsun gene de yazıyım dedim..[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 zaten sömürüyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 şükretme.. inan sadece[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ben inanmıyorum..aslında yanlıs bi tabir oldu, allahın var oldugunu dusunmuyorum..sizin inancınıza gore demek daha dogru olur..[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 valla hangi teori olursa olsun sonuç ne olucaksa gene olucak bence... sonumuz aynı yani.. allahın varlığı yokluğu değiştirmiyecek gibi[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: silverhelm3, 07 Şubat 2005 17:11 tarihinde demiş ki: ben inanmıyorum..aslında yanlıs bi tabir oldu, allahın var oldugunu dusunmuyorum..sizin inancınıza gore demek daha dogru olur.. :tdown: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 insanların sömürgeciliğne hayır. kahrolsun insan emperyalizmi.. :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 kahrolsun masonlar :D bide musonlar var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 böle die die yardılar ozunu . görürsünüz küresel kavrulmayı siz[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bunları hep masonlar başlatıyor :/[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Benim ufacık, tefecik, minicik sitem :) Bi oy verin 10 işsiz Dark Elfi Kurtarın Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 daha ne sömürcez olum, asırlardır kurutmuş bitirmişiz zaten doğayı. doğa bizi sömürecek pek yakında :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: -007-, 07 Şubat 2005 17:13 tarihinde demiş ki: said: silverhelm3, 07 Şubat 2005 17:11 tarihinde demiş ki: ben inanmıyorum..aslında yanlıs bi tabir oldu, allahın var oldugunu dusunmuyorum..sizin inancınıza gore demek daha dogru olur.. :tdown: inancıma(daha dogrusu inancsızlıgıma) saygı duysan daha mutlu olurdum[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yakında değil zaten sömürüyo tsunami ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: silverhelm3, 07 Şubat 2005 17:17 tarihinde demiş ki: said: -007-, 07 Şubat 2005 17:13 tarihinde demiş ki: said: silverhelm3, 07 Şubat 2005 17:11 tarihinde demiş ki: ben inanmıyorum..aslında yanlıs bi tabir oldu, allahın var oldugunu dusunmuyorum..sizin inancınıza gore demek daha dogru olur.. :tdown: inancıma(daha dogrusu inancsızlıgıma) saygı duysan daha mutlu olurdum saygı duyuyorum merak etme ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 tamam canım bisey demedim :) sadece basit bi smiley koymusun da biraz ona takıldım sorun degil.[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: silverhelm3, 07 Şubat 2005 17:11 tarihinde demiş ki: ben inanmıyorum..aslında yanlıs bi tabir oldu, allahın var oldugunu dusunmuyorum..sizin inancınıza gore demek daha dogru olur.. allahın varlıgını tartismanin yeri degil burasi..[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: silverhelm3, 07 Şubat 2005 17:11 tarihinde demiş ki: ben inanmıyorum..aslında yanlıs bi tabir oldu, allahın var oldugunu dusunmuyorum..sizin inancınıza gore demek daha dogru olur.. başka bi dine mi mensupsun yoksa felsefi düşüncelere mi ağırlık veriyosun? her inancına saygı duyarım bu arada XD[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 mesele felsefeyse sonuna kadar varım ama din tartışmamak lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: -007-, 07 Şubat 2005 17:21 tarihinde demiş ki: mesele felsefeyse sonuna kadar varım ama din tartışmamak lazım tabi belki de dini tartısmadıkları icin musluman devletler su an cok geri[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: faint, 07 Şubat 2005 17:20 tarihinde demiş ki: said: silverhelm3, 07 Şubat 2005 17:11 tarihinde demiş ki: ben inanmıyorum..aslında yanlıs bi tabir oldu, allahın var oldugunu dusunmuyorum..sizin inancınıza gore demek daha dogru olur.. başka bi dine mi mensupsun yoksa felsefi düşüncelere mi ağırlık veriyosun? her inancına saygı duyarım bu arada XD aslında agırlık verdigim bi sey yok..boyle konular derin geliyo bana tam kendimi belli bi noktada goremiyorum[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 sanırım forumda din tartışmamalıyız dedi[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bu arada saol[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: silverhelm3, 07 Şubat 2005 17:22 tarihinde demiş ki: said: -007-, 07 Şubat 2005 17:21 tarihinde demiş ki: mesele felsefeyse sonuna kadar varım ama din tartışmamak lazım tabi belki de dini tartısmadıkları icin musluman devletler su an cok geri yanlış anladın dini de sonuna kadar tartışabilirim de ortam bozulmasın sonra misoner tipler falan çıkar başımıza o bakımdan :D edit: alıntı [Bu mesaj -007- tarafından 07 Şubat 2005 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: silverhelm3, 07 Şubat 2005 17:22 tarihinde demiş ki: said: -007-, 07 Şubat 2005 17:21 tarihinde demiş ki: mesele felsefeyse sonuna kadar varım ama din tartışmamak lazım tabi belki de dini tartısmadıkları icin musluman devletler su an cok geri yasak kardesim burda din konusu tartisilmaz.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 felsefe?[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar