Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blow off ve marka secimi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Duydugum ve ogrendigim kadariyla japonlarin en babasi HKS al diyor piyasa ama dunde forge blow off'a denk geldim istanbulda.

Peki bu hks ve ya forge u yurt disindan alsam ? Burada taktirsam fakat model ve yilla iligli bir sikinti cikma durumu olabilir mi ?

Seat leon fr 1.4 / 2016
Mesaj tarihi:
Blow off yerine atmosferik wastegate al

Ya da en guzeli recirculating valve al.

Tsi motora once bi pipercross kutu ici al ustune spor katli dp al ya da katsiz
Mesaj tarihi:
Esh said:

Sen konuda kal. Sana sorucam her seyi. Hadi gel sahibinden linkleriyle falan gidelim
Arac seat leon fr 1.4 otomatik 2016 cikisli. Blow off u zaten istememin sebebi sirf cuf sesi. Ama isi daha karizmatik hale getirecek zamazingolar varsa varim. Fds :)
Mesaj tarihi:
Forge nin valve lerine bakabilirsin vag grubu icin. Bi tane de avustralyali firma aractaki valfi editliyo yeni parcalarla, basinci daha iyi koruyan bi parca haline geliyor. Unuttum simdi adini da buluruz bi ara
Mesaj tarihi:
Oyle zaten.

Turbo aracta son yok.

Bunlardan once downpipe la basla ise yalniz. Modifiyeye sondan baslanir

Dp-intercooler-filtre-yazilim gibi sirayla gidersin. En sonlarda rec. valve.
Mesaj tarihi:
Yazilim konusu 1 yil sonra falan cunku servisteki elemana sordum herseyi yaptir ama yazilimli makineyle gelme abi garantiden direk gidiyor cunku diye bilgilendirmisti. Turkiyede bu isi kovalayan saglam firmalar kimdir abi ? Hep cingene pazari gibi bizim ulke hurdaci gibi magazalar mevcut
Mesaj tarihi:
Sadece yazilim degil motoru actigin anda gider garanti.

Dp degistirmek olsunintercooler takmak olsun bov atmak olsun. Gider yani.

Hava filtresini kendin degistirecegin icin ondan bisi olmaz
  • Yeni Oluştur...