BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 aranızda izliden gizliye eromanga sensei izleyen var biliyorum, çıkın ortaya ve son bölümün ne kadar tatlış olduğu konusunda frki birliğimizi ortaya koyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 birkaç bölüm izledim sonra bıraktım da kenarda bekliyo bitiricem bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 ben izliyorum gayet göstere göstere. Hatta yeni bölüm gelmiş izleyeceğim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 granblue fantasy e.13 main charater niye dişiye döndü? kaçırdığım bir şey mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2017 Granblue Oyuncu karakterinin kadın versiyonu Djeeta, son bölüm fan service adına böyle bir şey yaptılar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 granblue granblue oyununda main aslında o hatun gibi; dejeeta wiki birde şöyle diyor; Confirmed cast members are reprising their respective character roles in the anime. Although Gran is the main character for the anime, Djeeta will still appear as the "Promo Captain" for advertisements and promotional material. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 tsuki-ga-kirei ne güzel bitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Başlayıp devam edemediklerimden o da; nasıl, değer mi izlemeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 güzel ben beğendim ya. bu arada KADO abv! o nasıl son öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar