bingildak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 arkadaşlar selam, yine klasik freelace işlerinden biri. bizim tasarımcımız yurt dışına taşındığı için artık işlere yetişemiyor. bağımsız bazı banner tasarımlarını freelance olarak dışarı vermek istiyoruz. istediğimiz profil çok deneyim sahibi olmamalı, yani senior adamlık işler değil. senior, junior ortasında bir yerde olması gerekiyor. kadın olması büyük öneme sahip çünkü sektör feminen bir sektör. dergi-tier tasarımlar çalışıyoruz genelde. ondan o göze sahip olmalı. erkek olacaksa da benzeri proje (hedef kesim kadın olan) deneyimi olması gerekiyor. diğer türlü çok fazla handholding, revize gerekiyor - ona vaktimiz, kaynağımız yok. etrafınıza, eş dosta çıtlatın. freelance ilgilenen varsa değerlendirsin. istock kullanıyoruz. tasarımcıya detaylı bir brief gidiyor. bu brief üzerinden imajları kendi bularak bannerı çalışıyor. ilk başlarda çok revize gelecek, brief veren kişi biraz detay obsesifi ama 2 aya pürüzsüzleşiyor. uzun vadede pozisyon açılabilir bu konuyla ilgili ama yazılımı inhouse'a almadan tasarımı alma gibi bir planımız yok, yani yakın zamanda böyle bir beklentiyle gelmesin gelen. iletişim bilgilerini bana öm'den bana ulaştırabilirsiniz. portfolyosu* olmayan kişiyi hiç yönlendirmeyin sizden ricam. "yaparız abici" olmasın yani. yapmış, elinde sunabileceği bir şey olsun değerlendireceğimiz kişinin. portfolyosunu inceledikten sonra ben örnek briefler yönlendiriyor olacağım şu anki freelance tasarımcıma attığım brieflerin aynısını iletiyor olacağım, onun üzerinden karar kılacağız. beğendiğimiz adaylara adet/birim fiyat bazında dönüş yapıyor olacağız. projeye ısınanlara ayrıca basit sayfa tasarımları falan da paslayacağız ek olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 sürece devam ediyoruz arkadaşlar, varsa etrafınızda uygun profilde işe ihtiyacı olanlar paslayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 http://i950.photobucket.com/albums/ad346/rattlehead666/didntreadlol_japeclipsewatchers.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar