Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Halen oynayan varmi magic workstation ? Apprentice den daha kaliteli target ını gösterebiliyorsun , Her kartın orjinal resmini koyabiliyorsun. Server ıda var yabancılarlada oynayabilirsin Kart satın almak dışında Magic the gathering online dan farki yok be :) 10 edition cıkmış eski cardları görünce bir özlem duydum Oynamak isteyen olursa konuşalım msn den [spo]akincih_ et hotmail.com[/spo] [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 10:06 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Tüm Card resimleri arşivi torrent te var bulamayanlara yardımcı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 puuu size koskoca paticikte oynayan kalmadımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Ben paper magic ve magic online oynuyorum. MWS ve Apprentice hiç oynamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 oeh topicim revive olmus :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 MWS oynayayım taktik ve deck geliştireyim dedim. Bir türlü beceremedim mereti. Kırdım attım sonra da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 deck yaratmak deli vakit alio :P 1-2 hafta harcamistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Hiç te dediğin gibi değil verte . Bir deck yapmak en fazla 1 dakikanı aliyor. Çok kolay ve hızlı deck kuruyorsun ve Serverından kolaylıkla oynuyabiliyorsun. Bir kaç ss koyayım. Oynamak isteyene yardımcı olurum. [spo]Oyun içi görüntü Sadece kartları göstermek için single buda [/spo] [ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 15:27 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 oynayan varsa yapalım bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Ben oynuyorum mail attım sana ekle msn'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ozel msj atılmıyor ilginç . Msn : Akincih_ at hotmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 oynamak isteyen öm atsında msn'e ekliyim online olduğumda oynarız arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar