xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 http://i.hizliresim.com/l3g1zk.jpg abi oyunu aldik 50 kere refresh yapmak zorunda kaliyorum her 15-20 mb indirdiginde. oyun 50 gb tamam. hdd de 150 gb yi askin yer var. google amcaya sordum 50 bin tane adamda ayni problem. my cases bolumune raporu attim bakalim ne cikacak ama oncesinde sizden herhangi bir cozum cikar mi acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Ubisoft lel. Haketmissin sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Yapma ya. Oyunu geri versem alirlar mi ki steamden alaydik of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 steam'de satılan ubi oyunları da requires 3rd party drm ayağına uplay istiyor diye biliyorum. ha ama indirirken huzur içinde gabenland server'larından indirirsin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 ubisoft supporta yakin tarihte isim dusmustu. 21 gunde cevap geldi ve okudugunu anlamayip yazmisti. simdi origin ile isim var. o daha da kotu. net en kotu. steam, ubi falan demesin kimse origin tatmadan sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 origin bariz en iyisi, livechatte sende olmayan oyunu falan verdiriyosun adamlara asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 http://eluzions.com/wp-content/uploads/2016/10/steam_review.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Ben kendi problemimi "yonetici olarak calistir" seklinde cozdum ama bence sansti. Steam iyi ya. Uplay ne! Origin ben de hic sorun cikarmadi sukur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar