riglous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Bonecrusher, 07 Şubat 2005 02:27 tarihinde demiş ki: Warrior oynatıyorum ve kendimi şaklaban gibi hissediyorum oynarken. Aynı levelda bir yaratığa saldırıyorum, özellikle zebralarda denedim. Adam bana sürekli vuruyor, ama ben hep miss yapıyorum veya dodge ediyor. Ayrıca rage olayı da çok sinir. İlla dayak yiyip gaza gelmesi lazım. Yoksa special atack felan çekemiyorsun bön bön bakıyor bizim eleman. Special Attack da Special Attack olsa zaten. birkaç hp fazladan koyuyor, bazen de daha az vuruyor. Sadece miss oranın artıyor başka bir işe yaradığı yok. Mage'ler örneğin mana kullanıyor. Ben rage dolmasını beklerken o damage manyağı yapabiliyor. Hem uzaktan hem yakından efektif büyüler var. Warrior sevemedim. Dediğim gibi vurması çok zor adamın, rage olayı çok sinir, bir de doğru düzgün special attack da yok. Ha raid için vazgeçilmez bir adam o da ayrı. Neden vazgeçilmez? Arkasına priest koyarsın, yollarsın savaşa. Priest sürekli healler, warrior ise ön saflarda şavasın bütün stresini üstüne çeker, mage shaman gibi diğer classlar ise böylece asıl kilit noktalarda görev alırlar. Warriorun olayı bu. Örneğin PvP'de shamanlar ben vururken çok rahat healleniyor. Ben 50 vuruyorum o 100 healleniyor. hem 100 vuruyorum o 150 healleniyor, fire totem benzeri birşeyler yaparsa zaten ayvayı yedin direk damage manyağı yapar seni, bir yandan da heallenir. Single giderken shaman, warlock veya hunter'ların daha rahat olduğunu düşünüyorum. iyide bu durumda biz tanka saldirmiyoruz pvpde, iyilestirene saldiriyoruz ki digerlerini kolay alabilelim. mob degiliz, aklimiz var, aggromuzu taunt'la alamiyolar :). Zaten sorun burda, yani ortaya yem olarak atilmis adama ben niye saldirayim ki, ben esas oglani keserim, sonra ortada yem kalir zaten... warrior'i yem'in disina tasiyacak bi seyler olmasi lazim ya da duzgun yem yapmak lazim...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 o zaman bu iyice dandikleştiriyor warrioru :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 izledim movieyi diger duel yapan warrior hicte ezilmemis tabi duel yaptıgı kisilerin ekipmanlarının olmaması bile rezillik =) ama warriora bir seyler yapılması sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yada biz(wariorlar) oynamayi ogrenemedik warriorla. 53 olmak uzere warriorum. ilk zamanlar hep tokat iyyordum pvp de , simdi yavash yavash dovmeye bashladim. pvm icin hep soyleniyordum 1vs1 de kendimden 4 lvl alt eliteleri kesebiliyorum. 60 olupta 2-3 sey denicem az kaldi. ki daha tac mas 2 (5 olucak 60 ta) stance deyishtiriken icim gidiyor ragelere..[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
protexor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ya bence bu stancelari kaldirsalar iyi olur. Kafa karistirmak ve de rage kaybettirmekten baska bi ise yaramiyor... Warriorlarin tam piyon gibi olmus. En onde ve gebertilmesi cok kolay... [Bu mesaj protexor tarafından 07 Şubat 2005 05:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinowa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ya arkadaşlar warrior ezik çıplak elle bile yenerler vs vs bence başkalarını değil kendi dövüşünüzden bahsedin kaç kisi warriorla karşılaştı ne kadarı aldı ne kadar zorlandı bunlardan bahsederseniz millette anlar ben betada warrior oynuyorum vede cok memnunum beğenmeyen kızına almasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar