fresia Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 spompas said: fresia said: spompas said: malesef karsiligi olmadan dolar basilabiliyor mesela karşılığı nasa, hollywood, askeri güç etc bedavaya mı yapıyorlar o filmleri para burada cek gibi soz gibi birsey olarak calisiyor deger koyan diger dunya ulkeleri kendi paralarini vizir vizir basabiliyorlar ne dedigini anlamiyorum basıyorlar da o kadar da suyunu çıkartmıyorlar paranın değeri düşmesin diye abd ne kadar güçlü ve cazibeli ise o kadar rahat basılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 fresia said: spompas said: fresia said: spompas said: malesef karsiligi olmadan dolar basilabiliyor mesela karşılığı nasa, hollywood, askeri güç etc bedavaya mı yapıyorlar o filmleri para burada cek gibi soz gibi birsey olarak calisiyor deger koyan diger dunya ulkeleri kendi paralarini vizir vizir basabiliyorlar ne dedigini anlamiyorum basıyorlar da o kadar da suyunu çıkartmıyorlar paranın değeri düşmesin diye abd ne kadar güçlü ve cazibeli ise o kadar rahat basılıyor sistem basit emperyalizm somurgeci oldugun surece sendeki hersey cok degerli. ekonomik sistemi dolara muhtac birakmak aslinda en kolayi burda iliklerime kadar yasayip sistemin icinden soyluyorum bunu. beyaz propaganda nin ne oldugunu turkiyeden cikinca anladim. http://media.giphy.com/media/3o6UB6xM9d9IjtsW4g/giphy.gif gif i calistiramadim tiklamak gerekebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar