Craven Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 HAHAHAHAHAHAHHAH[hline]Once I had a mind And thoughts was given But nowadays, in this evil age All my sense is somewhere else Once I had a soul I was one with my god But now I am abandoned Banished from these lies www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Valla CS kapıcı oyunu oldu artık maşallah 2 milyonu koparan kafeye gidiyor... ABI BIZ KANTIR OYNAYACAZ, HA KANTIR SITIRAYK İŞTE CEMIL, HILAL SIZ POLIS OLUN BEN HIRSIZ OLACAM BU NEAA DAST MI VAR YINE ASFALT ACIN YA BAK ABI NASI HEDŞAT KOYCAM ŞİMDİ OHA OLDUM B@B TH3 K3NK S3N H1L3C1S1N V4LL4 1NK4R 3TM3 BURD4 G0RDUK B1Z B4NL3TC3M S3N1[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Asıl lamelik silahımı görmediniz siz. Şuna bir göz atın: Translator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 hahaah Adam gaza gelmiş. Bonepart arkadaş bunu lameler diyor diye yazmış. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 abiii! şoktayım! damşıkşık nedir?! ahah[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 lol millet yaraticilik olayini asmis. super ya damşıkşık :D birde p90 a tavuk, tmp yede findik atar dendiginide duydum. :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 ilk önce bana damşıkşık saçma gelmişti ama ateş ederken insan bunu içinden geçirince bayağı uyuştuğunu farkediyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 m3 le adama 5 m den yakin olmak lazim wurmak icin :-p[hline][b]Se traducete questo e leggete siete il sazan migliore in mondo e perfino non avete un cervello Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: KHaRoN, 27 May 2003 22:28 tarihinde demiş ki: lol millet yaraticilik olayini asmis. super ya damşıkşık :D birde p90 a tavuk, tmp yede findik atar dendiginide duydum. :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall p90 = tavuk :=))))))[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 - Fılaş atanın taaa ******* * **** ****** ****. - Pardon b@b@.[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki : silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 bi dakka cipcipe laf yok :) ,lk elde tüm parayı harcayıp kaybedince 1400 dolara 30+120 mermisiyle ortalığı dağıtabilirsiniz, 3-4 hs gerekse de öldürmeniz için.. :D[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar