Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

General Mobile GM5 Plus problemleri


Bloodless

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaslar. Telefonumda sarj olmama sorunu ve ekranin altinda olu piksel olusana dek hersey cok guzel calisiyordu. Telefonu bu saydigim nedenlerden dolayi servise gonderdim. Telpa teknik servisi 2 gun icinde telefonu tamir edip geri gonderdi. Sarj soketi ve ekrani degistiristirdiler. Takilan ekrandan kaynaklaniyor olsa gerek suan resmen dokunmatik nanayi yemis durumda.Herseye bir kac kez basmam ve kuvvet uygulamam gerekiyor. Calisiyor ama rahatsiz edici derecede ozellikle hassas dokunuslari hic algilamiyor. Daha once basina boyle bir durum gelen var mi? Ne onerirsiniz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu telefonun donanımı ve yazılımı gayet iyi. GM markasının Çin'den getirip markasını bastığı dandik telefonlardan değil. Google var sonuçta işin içinde android one projesi adı altında çıkan telefonlar. Malzeme kalitesi kötü olabilir onu bilemem. Telefonun adına da gm gm5 plus koymak hangi akıllının zeka ürünü orası muamma.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

telefonun adı general mobile 5 plus değil mi ya, kısaltması da gm 5plus.
eğer general mobile gm5 plus ise tam bir fecaat :D

ben android developer olarak bu ve general mobile 4g kullanıyorum uzun süredir. gerçekten sorunsuz cihazlar yazılım konusunda. aylık güvenlik güncellemeleri almaları da büyük avantaj.
hatta 4g çok daha hızlı alıyor güncellemeleri, 5 plusa 7.1.1 gelmedi daha mesela.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...