Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Merhaba arkadaslar. Telefonumda sarj olmama sorunu ve ekranin altinda olu piksel olusana dek hersey cok guzel calisiyordu. Telefonu bu saydigim nedenlerden dolayi servise gonderdim. Telpa teknik servisi 2 gun icinde telefonu tamir edip geri gonderdi. Sarj soketi ve ekrani degistiristirdiler. Takilan ekrandan kaynaklaniyor olsa gerek suan resmen dokunmatik nanayi yemis durumda.Herseye bir kac kez basmam ve kuvvet uygulamam gerekiyor. Calisiyor ama rahatsiz edici derecede ozellikle hassas dokunuslari hic algilamiyor. Daha once basina boyle bir durum gelen var mi? Ne onerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 hemen servise geri gönder, GM5 plusların ilk çıkan serileri arasında kronik sorunlu telefonalr vardı seninki de onalrda biri herhalde, zaten 3kere servise gidince yenisini veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 gm tecrübe etmiş birisi olarak uzak durun bu markadan hep aynı tarz sorunları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Kurstan vaktim olmadı ama hemen servise göndereceğim ilk fırsatta. Sonuçlarını bu topic altında paylaşacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 gm5 plus var, şarj soketi bozuk bunun da, altına bişi koymam gerekiyor şarj için. telefonsuz kalmamak için vermiyorum servise =/ onun dışında telefondan baya memnunum ya, kamerası iyi değil tek eksisi o, yoksa 750tllik bi telefon için çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Annemde ve kiz arkadasimda gm 4g var ikisi de genel anlamda verdikleri paraya göre memnunlar, ha daha fazla para verecek olsalardi tercihleri farkli olurdu o ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 en iyi fiyat performans telefonu, hatta yazılım olarak en iyi çünkü hep güncel android one olduğu için ve stock android. ancaaak ucuz olduğu için malzeme kalitesi düşük tabi, benim de şarj soketi gitti sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 O nasi bi telefon modeli asdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 balderesi ile birlikte verilen telefonlardan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Bu telefonun donanımı ve yazılımı gayet iyi. GM markasının Çin'den getirip markasını bastığı dandik telefonlardan değil. Google var sonuçta işin içinde android one projesi adı altında çıkan telefonlar. Malzeme kalitesi kötü olabilir onu bilemem. Telefonun adına da gm gm5 plus koymak hangi akıllının zeka ürünü orası muamma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 telefonun adı general mobile 5 plus değil mi ya, kısaltması da gm 5plus. eğer general mobile gm5 plus ise tam bir fecaat :D ben android developer olarak bu ve general mobile 4g kullanıyorum uzun süredir. gerçekten sorunsuz cihazlar yazılım konusunda. aylık güvenlik güncellemeleri almaları da büyük avantaj. hatta 4g çok daha hızlı alıyor güncellemeleri, 5 plusa 7.1.1 gelmedi daha mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 adeta gap projesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Garanti kapsamında değiştirilen ekranın kesinlikle yazılım güncellemesiyle düzelebileceğine inanmıyordum. Adamlar bu sefer beni şaşırttı. son gelen 7.1.1 güncellemesi ile dokunmatik ile yaşadığım sorunlar tamamen çözüldü. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar