Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guzel bir video

lordgnr

Öne çıkan mesajlar

said:
lordgnr, 07 Şubat 2005 04:41 tarihinde demiş ki:
Manyak bu adamlar yahu o akdar parayi nerdne buluyolar sasiriyorum.

heh dert ettiğin şeye bak yahu
adam senin benim gibi birisi değilki, her öğlen 2 milyonluk dönerle yetinen bir öğrenci de değil.
adamların elbet bir işi vardır. bu işten en az 1000 dolar kazanıyorlardır. Amerikada olduklarını farzedip bunu daha da arttırabiliriz.
Tek kişi değil bir grup olduklarını düşünürsek parayı çıkarmaları çok daha kolaylaşacaktır.

Ancak daha önemli bir nokta var,
büyük ihtimalle burdaki cpu'lar Intel ve AMD tarafından test amaçlı özel olarak yollanmıştır.
Intel bir sürü bu cpu'dan yapıyordur. O kadar cpu'nun arasında bir tanesini yollamak onun için bir kayıp olmayacaktır, tersine reklam olacaktır. Zaten bir çok firma, birçok dergi ve siteye, ürettikleri donanımları, test amaçlı yolluyor.

Ayrıca Tomshardware sitesi tanınan bir donanım test sitesi. Üstüne bir de Intel vs AMD rekabetini düşünürsek, zaten kendi istekleriyle beleş cpu verirler. Dev firmalar sonuçta, 200-300 doları mı hesap edicekler. Karları zaten bunu kat kat aşıyordur.

Yani manyak olduklarını hiç sanmıyorum, siz işlemcileri çok daha iyi inceleyin diye adamlar bir sürü test yapıyor, bir de bu açıdan bak, yani emek veriyorlar vs :)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...