lordgnr Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Aha bi video daha buldum. AMD ve Intel islemcilerin bazi pgogramlardaki performanslarini gosteriyorlar. Ama en sonunca islemcileri yakiyor. Manyak bu adamlar yahu o akdar parayi nerdne buluyolar sasiriyorum.[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 19.8mb baya bi bekliyecez bakalim yuklenmesi icin:-D[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RondefouL Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 NE tür bir wideo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ben izledim eger baglantin yavassa bence makineyi kasipta 20mb lik dosyayi indirmenize gerek yok.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: lordgnr, 07 Şubat 2005 04:41 tarihinde demiş ki: Manyak bu adamlar yahu o akdar parayi nerdne buluyolar sasiriyorum. heh dert ettiğin şeye bak yahu adam senin benim gibi birisi değilki, her öğlen 2 milyonluk dönerle yetinen bir öğrenci de değil. adamların elbet bir işi vardır. bu işten en az 1000 dolar kazanıyorlardır. Amerikada olduklarını farzedip bunu daha da arttırabiliriz. Tek kişi değil bir grup olduklarını düşünürsek parayı çıkarmaları çok daha kolaylaşacaktır. Ancak daha önemli bir nokta var, büyük ihtimalle burdaki cpu'lar Intel ve AMD tarafından test amaçlı özel olarak yollanmıştır. Intel bir sürü bu cpu'dan yapıyordur. O kadar cpu'nun arasında bir tanesini yollamak onun için bir kayıp olmayacaktır, tersine reklam olacaktır. Zaten bir çok firma, birçok dergi ve siteye, ürettikleri donanımları, test amaçlı yolluyor. Ayrıca Tomshardware sitesi tanınan bir donanım test sitesi. Üstüne bir de Intel vs AMD rekabetini düşünürsek, zaten kendi istekleriyle beleş cpu verirler. Dev firmalar sonuçta, 200-300 doları mı hesap edicekler. Karları zaten bunu kat kat aşıyordur. Yani manyak olduklarını hiç sanmıyorum, siz işlemcileri çok daha iyi inceleyin diye adamlar bir sürü test yapıyor, bir de bu açıdan bak, yani emek veriyorlar vs :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar