elma Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Merhaba, Yurtdisinda calisiyorum, Turkiye ile bol bol skype yapmam gerekiyor. Elimde olanlarla en kaliteli sekilde nasil skype yapabilirim? - sony 4k smartTV - ps4 - xbox one s, xbox 360. One s icin kinect kamerasi yolda. - android smartphone - ipad mini 2 wifi Chromecast ve airplay ile telefondan ya da ipadden ekrani stream edebiliyorum, ama yine de aletin kucuk kamerasina bagli kalmam gerekiyor, ve cozunurluk yetersiz geliyor. Su ana kadar bulabildigim en iyi cozum Xbox one s icindeki skype applicationi ile gorusmek. Bunun icin kamera siparis ettim. Saniyorum bir adet de adaptore ihtiyacim olacak. Yardimci olursaniz sevinirim. Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 abi her şeyin var zaten. geriye alo tuşuna basmak kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Red said: abi her şeyin var zaten. geriye alo tuşuna basmak kalmış. Hahaha, sunu yapmak niyetindeyim. Anneyle salon koltugu rahatliginda gorusmek icin en mantiklisi bu. https://www.youtube.com/watch?v=9grMdCbBkDU Red, sen Almanya'daydin diye hatirliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Ilık bir untermensch gibi xbox kullanacağına gerçek bir masterrace gibi PC alıp görüşmelerini onla da yapabilirsin. Böylelikle annenin "oğlum hollandalarda ılık oldu gitmiş konsol kullanıyor, torunlarım gerçek birer PC kullanıcısı olup ılık olmasa bari.." diye endişelenmesine de gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 torun? which torun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 her laptopun kafasında kamerası var artık skype yükle görüntülü konuşma yap işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Cok bilimsel calismalar yaptigim 3 ekranli son model PC workstationum var zaten de konu o degil. Konu, niye 4k cozunurluklu televizyonda rahat rahat son kalite gorusmeyeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 4k tvden olmazsa 1080p olsa rahat olmuyor mu? Annen yüzündeki kılları falan mı sayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 elma said: Konu, niye 4k cozunurluklu televizyonda rahat rahat son kalite gorusmeyeyim? Konu, gerçek bir erkek gibi HDMI ya da steamlinkle 4k çözünürlüklü televizyonu pcye bağlayıp rahat rahat son kalite görüşmen ya da tam bir ARTO gibi xbox kullanman. Seçim senin http://www.menajerler.com/uploads/image/ARTO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Ben de sizleri seviyorum, cok tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Burda o kadar dalganizi gectiniz de, 49 inch 4k ekranda kinect kamera ile skype yapmak mukemmel oluyor. Kameranin perspektifi var sen hareket edince acisini degistirip seni izliyor, oturunca statik oldugunu anlayip zoom in yapiyor vs. Adamlar cok guzel ayar yapmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Bence topicin özeti "bokunuzda boğulun pis fakirler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 hipster'lıktan şikayet ettim kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 4k tv, ps4, xb1, pc sahibi adama gelip köylü demek de iyi kafaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar