cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Evet var midir kullanan? Almayi dusunuyorum ama bu fiyata bu ozellikler supheli geliyor acikcasi :D Oneplus hakkinda paticikte hic konu acilmamasi da garibime gitti. Marshall londonin bile konusunu acti yahu Gerge, su telefonlar nasil es gecilir. Yorumlara gore bundan vazgecip Sonye donebilirim, so you matter guys ! King regards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 https://forum.paticik.com/read.php?7,7568813,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Masakarinin linklediği topicden de görüşeceği üzere One Plus One kullandım açıkcası çok buglı bir telefon. Gerçekten specleri iyi hızlı fakat bildiğin saçma sapan bugları takılmaları manyamaları var. Böle rüzgarda kafayı yiyor falan. Bir dağın tepesine yürüyüşe çıkmıştık manzara efsane çıkardım telefonu foto çekecem böle açtım telefonu ekranlar açılıyor ibşeyler kapanıyor hiç kontrol edemiyor ulan birisi hackledi mi telefonu mu diye korktum resmen. Meğersem rüzgardan touchscreen kendinden geçmiş. Baya patchlediler ettiler falan ama bir sıkıntısı hep oluyor. Çin işi :) Tabi bu ONE PLUS ONE , ilk çıkan telefonları sonrasında byaa düzeltmiş olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 abi o cinlilik kolay kolay gecmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Hayallerim yikildi adeta :( 3 nasil acaba. Hayir birkac reviewda okudum hic boyle seylerden bahsedilmemisti. Eger herkes bu tarz problemler deneyimlemisse hic girismeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 OnePlus 3T çok çok iyi yorumlar almış. Haziran'da OnePlus 5 geliyor sanırım. TR'de satışa çıkmayabilir ama belki UK'den almaya çalışırım bir adet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 1 ve 2 sini kullandım. çok iyi telefonlar. 2.sinde salakça bir şarj hatası yüzünden parmak izi okuyucusu gitti. muhtemelen benim hatam ama halen emin değilim. bug falan da görmedim açıkçası. hoş casual bir kullanıcıyım. gayet hızlı öpücü telefonlar. mi5s kullanıyroum şu an, çok dahai yi ama. 128gb dahili hafıza var 900tl telefon. çok da estetik falan. emeyzin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 mi6 almaya gittiğimde oneplus 3t yi gordum inceledim ama yok ya mi6 iyi telefon dedim ve aldim gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Jeeztro said: mi5s kullanıyroum şu an, çok dahai yi ama. 128gb dahili hafıza var 900tl telefon. çok da estetik falan. emeyzin nası 900tl ya siz nerden alıyonuz telefonları sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 sahibinden elden teslimat ama hepsiburadadan 300 lira verip almak garanti acisindan iyi. ama sahibindende ki vatandas referansi yuksek ise yinede bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar