ZERO-G Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 japonlarla oyun oynuyorum, günaydın diyorum iyi geceler diyorlar. Yokmu türk üç beş yiğit ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 sırf merabana meraba demek için bile oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 biz kınayt oynuyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 sa kardeşim bende DARKNESS dayım oyun içi ismim XxzirocixX eklersen konuşa bliriz. convo at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Selam Oyun ici nick Grath Telkin. Mesaj atarsan konusabiliriz. Yardimci olurum her turlu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Ayrıca çok zengin biri o. Patlayan gemileriniz falan varsa loss maili atıyosun adama direk sana parasını gönderiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Darkness'tan hiç haz almıyorum.Bütün pet alliancelar midemi bulandırıyor. İnşallah delikanlı gibi savaşacağımız günler olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar