MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Yale Üniversitesinde sigara içen erkekler arasında yapılan bir araştırmaya göre, sigaralarını marketten alırken soft veya box seçimi bu erkekler için önemli bir ayrıntı teşkil ediyor. 114 denek arasında yapılan bu araştırma, soft tercihi erkekler içinde bastırılmış bir kadınlık duygusu olduğunu ortaya çıkardı. Erkekler'e 100 sorudan oluşan bir test yapıldı. Bu test'in içinde, erkeklere daha önce yapılan bastırılmış kadınlıkla ilgili sorularda yer aldı. Bugünkü gazetede yazıyordu.. Böle gidiyodu.. Sizin tercihiniz ne sigara konusunda?[signature][hline]Unoffical Paticik Kaillera Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Ben box alırken daha pratik sigaraya zarar vermiyo diye tercih ediyodum ama böyle bişey gelmemişti aklıma :) Hem box versiyonu olmayan sigara içenler naapsın :p *!Kıvırır* [signature][hline]Üzüldüm... [Bu mesaj kiddo tarafından 03 Eylül 2004 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 soft ne box ne ayıptır sorması...[signature][hline]Valeronun köpekler hakkındaki düşüncesi... Valeron, 29 Ağustos 2004 12:13 tarihinde demiş ki: oyle bi ısırır ki adamin g.tnden 3-5 kilo alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ahahah tukurim oyle arastirmanin icine . bende soft camel iciiyorum ama box in tadi igrenc diye . baska guzel sigarada yok . ee simdi benim icimdeki bastirilmis kadinlik duygulari yuzunden mi camel i seviyorum ben . ya da ne ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ne alaksı var amma geyik ha ''içinizdeki kadınlık şeysi'' ehühehe:D[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Quivalen-soth, 03 Eylül 2004 22:47 tarihinde demiş ki: soft ne box ne ayıptır sorması... box sert ,kapaklı kutu.soft da kağıttan yapılmış paket diyebiliriz.Zaten biranın etiketini soyanlarında cinsel problemleri var.Abi nerden bulurlar anlamamki.Box içiyorum ama arasıra evde jartiyerimle dolaşırım.Töbe estağfurullah[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 lol lykastos ahuha[signature][hline]Üzüldüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 soft ,box ikiside zararlı...[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 walla kısa marlboro light box =)[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 doinnn...last point[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 tüm uzun yol otobüs şöforlerinin o sert duruşlarına rağmen içlerinde besledikleri kadınlık duygusuda böylece kanıtlanmış oldu.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. shinsetsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 kisa box malboro winston yada para yoksa Laz Malborosu ehe aynen bende paket hayatta kullanmam sigaralar ezilo yamuluo falan[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Daima box. Daima Camel. Olmadı Luckystrike. Oda olmadı Gitanes (Filtresiz).[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Bu tür saçma sapan arastirmalar hep ingilizlerin basinin altindan cikiyo dikkat ediyorum... Bunu bilemem de geneli öyle yani:) En dorusunu Fistan söylemis: said: Fistan, 03 Eylül 2004 22:58 tarihinde demiş ki: soft ,box ikiside zararlı... Sigara sux, icmeyelim icirmeyelim:-)[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Annem hep soft alır mesela. Kanser ediyor adamı.[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 winston soft içen ilk defa görüorum[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 silthanas sen ne içersen iç gaysin abi[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Silthanas gay değil ki? Tiki o.[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 alexicim filtresizde bir numara vardır oda birincidir ;).Herhalde ingilizlerin başının altından çıkçak zaten sol/sağ kulağa küpe olayınıda onlar çıkarmamışmıydı ipna herifler[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 winston box, camel soft.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Evet kimin ne içtiğini öğrendik. Yok böyle bir araştırma.. Sigara almaya giderken böyle bir araştırma yapılsa ne olur diye düşünmüştüm. Euheueh. Kusur ettikse affola..[signature][hline]Unoffical Paticik Kaillera Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ben kırmızı malboroya geçtim malboro light tiki sigarası[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ne yani bunların hepsi bir garbage şakasımıydı...nereye el sallıcaz :)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Ya banane ya ben açıklayacaktım. peeh *!Yutmadığını kanıtlamaya çalışır*[signature][hline]Üzüldüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Alexi_Septimus, 03 Eylül 2004 23:33 tarihinde demiş ki: Oda olmadı Gitanes (Filtresiz). bab naaptın? sarhoş edio o sigara adamı be :)[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar