Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soft'mu Box'mı ? (Sigara içenler için)

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Yale Üniversitesinde sigara içen erkekler arasında yapılan bir araştırmaya göre, sigaralarını marketten alırken soft veya box seçimi bu erkekler için önemli bir ayrıntı teşkil ediyor. 114 denek arasında yapılan bu araştırma, soft tercihi erkekler içinde bastırılmış bir kadınlık duygusu olduğunu ortaya çıkardı. Erkekler'e 100 sorudan oluşan bir test yapıldı. Bu test'in içinde, erkeklere daha önce yapılan bastırılmış kadınlıkla ilgili sorularda yer aldı.

Bugünkü gazetede yazıyordu.. Böle gidiyodu..

Sizin tercihiniz ne sigara konusunda?[signature][hline]Unoffical Paticik Kaillera Server
Sosyal ağlarda paylaş

Ben box alırken daha pratik sigaraya zarar vermiyo diye tercih ediyodum ama böyle bişey gelmemişti aklıma :) Hem box versiyonu olmayan sigara içenler naapsın :p
*!Kıvırır*
[signature][hline]Üzüldüm...

[Bu mesaj kiddo tarafından 03 Eylül 2004 22:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah tukurim oyle arastirmanin icine . bende soft camel iciiyorum ama box in tadi igrenc diye . baska guzel sigarada yok . ee simdi benim icimdeki bastirilmis kadinlik duygulari yuzunden mi camel i seviyorum ben . ya da ne ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

ne alaksı var amma geyik ha ''içinizdeki kadınlık şeysi'' ehühehe:D[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Quivalen-soth, 03 Eylül 2004 22:47 tarihinde demiş ki:
soft ne box ne ayıptır sorması...
box sert ,kapaklı kutu.soft da kağıttan yapılmış paket diyebiliriz.Zaten biranın etiketini soyanlarında cinsel problemleri var.Abi nerden bulurlar anlamamki.Box içiyorum ama arasıra evde jartiyerimle dolaşırım.Töbe estağfurullah[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tür saçma sapan arastirmalar hep ingilizlerin basinin altindan cikiyo dikkat ediyorum... Bunu bilemem de geneli öyle yani:)
En dorusunu Fistan söylemis:
said:
Fistan, 03 Eylül 2004 22:58 tarihinde demiş ki:
soft ,box ikiside zararlı...

Sigara sux, icmeyelim icirmeyelim:-)[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

alexicim filtresizde bir numara vardır oda birincidir ;).Herhalde ingilizlerin başının altından çıkçak zaten sol/sağ kulağa küpe olayınıda onlar çıkarmamışmıydı ipna herifler[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 03 Eylül 2004 23:33 tarihinde demiş ki:
Oda olmadı Gitanes (Filtresiz).

bab naaptın? sarhoş edio o sigara adamı be :)[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath
Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki:

pink metalse bende illithidim zaten
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...