ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 güzel de her daim müzik dinliorumb en uyurken falan da radyo acık oluyor pek fazla sakinleştirdiğini söyleyemicem[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 özür mektubu da yazabilirsin. çünkü yaptığın büyük bi olay, baban özrünü kabul etmezse sen daha da sinirlenip olayı iyice büyütebilirsin.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bence babandan özür dile.Nolursa olsun baban yani.Sinirle yapılmış bir eşey ama bir bilgisayar için değer mi ya?Bu arada anne babalar ne derlerse desinler çocuklarını severler...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ewt kendi sevgi anlayışlarına göre seviyolar ve sorun da tam bu noktadan kaynaklanıyo.. ama senin yine de üzgün olduğunu gidip onlara söylemen lazım.[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ben küçükken bilgisayar konusunda baya bi tartışma yaşıyoduk. Ama trip atıyodum sadece, 1 saat daha derdi kalkardı. Ha oynadığı oyunlar windows'un oyunları olsa bende döverdim. Ama Orion falan oynardı, saygı duyardım. Iyi de oynardı izlerdim bazen.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 mmm.. o adam senin baban. sen bunu seçmemiş olsan da senin varlık sebebin. çok şaşırıyorum yahu. hayır bilgisayarı sen almış ol. hatta ev de senin olsun. gelsin otursun yesin içsin yemek taşı bokunu temizle ne yapsan az yahu. neymiş bilgisayarmış. allah allah ya? başka? hayır anlıyorum seni çok güzel de, olayın saçmalığını kavramana yardım etmeye çalışıyorum. saçma yani. babandan özür dile. ve bunda samimi ol. yani özür dilemeden önce ne büyük bi terbiyesizlik yapmış olduğunu farket. şöyle bişi yoktur yani: -siz bana terbiye vermediniz onun için terbiyesizim. ben şımartıldığım için çımarıyorum arkadaş. hata sizin. böyle şeyler yoktur. sen bunun farkındaysan olay bitmiştir. değiştireceksin. baktın terbiyesizsin "lan ne terbiyesiz bi adam olmuşum ben" diyceksin değişiceksin. olur. yapabilirsin pekala. uzattım çok biliyorum. bitirirken şunu ekliycem. babanla konuşmak daha iyidir. aynı şeyleri ben de yaşadım. hala da yaşıyorum. çok oluyo hala baba olduğunu görmek için hayır oynıcam dediği. hem de işim varken. e nedir. bırakıyorum tabii ki. çünkü gerçekten de hala benim babamdır. isteği emirdir. budur. işim varsa biraz acele et işim var derim. o da acele eder. belli etmez o ayrı. diyceem. babanı sev. babanı koru. babana saygı duy. bugünlerinde bunu yapman daha kolay aslında. hele bi yıllar geçsin, bak o zaman iyice çocuklaşıcak ve sen bariz bi şekilde her açıdan daha güçlü olucaksın. ve saygı göstermeni bekliycek senden. ve o zaman bunu yapmak daha zor olacak. ama yapman gerekicek. ve o günlerde muhtemelen bunları benim de anladığım gibi sen de anlıycaksın. ama bu günden sen babanı sev. gerçekten bi öldüğünü filan düşün babanın. bakalım dünyanın bi mikroptan kurtulduğunu düşünüp seviniyo musun. akrabalarında filan da hata olabilir. ama bunları söylemenin zamanı şimdi değil. 17 yaşımdaydım, küçüklüğümden beri benle güreş tutan ve hiç şakacıktan yenilmeyen dayımı çotanak diye yere vurmuştum. önce sevinmiştim ama, yüzündeki o ifadeyi gördükten sonra o kadar üzülmüştüm ki... anlatamam. hayır bana kızgın değildi. sadece hayatın bi gerçeğini farketmişti o. canını acıtan oydu... neyse işte. babanın konumuna bi gün mutlaka geliceksin. aklında bulundur. ve yine inan ki sen ondan çok daha iyi bi baba filan da olamıycaksın. çok konuştum. çok hata yapmışımdır...[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 yaklasık 1.5 saat önce geldi babam uygun bir zaman kollayıp gittim yanına(son iki mesajı okumadan, yazanlara cok tesekkür) elini öpreke oturdum bir seyler sacmaladım önceki gün yaptıklarımla ilgili olarak, pek bir şey demedi, o da bilgisayara getirdi burada yazdığım serbest yetiştirilme ve otorite mavzusunu anlattım tekrar, doktora görünmen gerek falan dedi yine soguk bir bicimde oturduk biraz bir sey konusmadan, en sonunda özet ile dün yaptığımın aptallığını, ne kadar üzgün olduğumu, ilişkimizin düzelmesinin zaman alacağını bildiğimi(kafa da salladı burada ona dikkat ettim) ama düzelmesini umut ettigimi söyledim özür dileyerek elini öptüm kalktım düzelceğini sanmıyorum pek aıçıkçası hemen, ama nice olaylar yaşadık biz, her birinde düzeldi bunda da düzelecek elbet, ama ne kadar sürede olacak o muamma[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 geçmiş olsun. geçer. elbette bi kırgınlık kalmıştır babanın içinde ama yapcak bişi yok. aferin :)[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 İnsan büyüdükçe çocuklaşır :) Baba yüreğidir bu bir gün iki küser üçüncü gün geri barışırsınız.[signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 iyi yapmışsın[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Herşeyin ilacı olduğu gibi bunun da ilacı zaman , zaman , daha çok zaman... Geçmiş olsun...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konu için biraz geç olsa da görüşlerimi belirtmeden geçmek istemedim. 37 yaşında bir erkek çocuk babasıyım, henüz oğlum ilk yaşını yeni kutlayacak olsa da ileride oğlum ile böyle bir durumda karşıkarşıya gelmek istemem açıkcası. Öncelikle konuda bir suçlu aramaktansa olayların iyi değerlendirme de fayda var diye düşünüyorum. Sonuçta bu konuda bir sürece değil, sadece bize anlık verilmiş bilgiler ışığında değerlendirme yapıyoruz. Davranış bilimlerin de etkinin tepki doğurduğunu unutmadan yoalca çıkarak belirli bazı teamüllerden bahsetmeye çalışacağım. Evlendiğim döneme kadar liseye kadar ailemin yanında yaşadım ve sadece üniveriste de kendi evim ve kendi kuralalrım oldu. Keza tatillerde ailemin yanına gittiğim de kendi kuralalrımı değil ailemin kuralalrını benimsedim. Kişisel görüşüm olarak da olması gerekli olan buydu. Keza evlendikten sonra gerek eşimin ailesi gerekse kendi ailem benim evimde eşim ile benim kuralalrımı benimsedi. Bu konu hakkında ilk belirtmek istediğim görüşüm bu temeller üzerine dayanmakta eğer kendi ekonomik özgürlüğünüzü edinmemişseniz yaşadığınız evin kurallarına uymak durumundasınız. İlerleyen yıllarda kendi düzeniniz olduğunda işte o zaman aile büyükleriniz sizi ziyarete geldiğinde sizin düzeninize uymak durumundalar. Gelelim saygı konusuna, karşınızdaki sizi ne kadar sinirlendirmiş olursa olsun, şiddete başvurmak hele kendi kanınızdan olan babanıza vurmak bence hiç bir şekilde kabul edilemez birşey, bu davranışın koşuluz karşılığı kesinlikle özür dilemedir diye düşünüyorum. Keza babanızın da sizi dövme gibi hakkı yoktur bu vesile onuda unutmamak lazım. Aile içinde anlaşmazlıklar olması kadar normal bir şey yoktur. Bırakın babanızı, ailedeki her bireyin farklı kişiliği nedeni ile zaman zaman amlaşmazlıklar olacaktır. Önemli olan bu anlaşmazlıklara nasıl yaklaşıldığıdır. Sizden yaşça büyük olan kişileri değiştirmeye çalışmak seçilebilecek en zor çözümdür. Ben bunu kendi ailemde yaşıyorsam oğlum da bende yaşayacaktır. Sizi hiç sevmediğine inandığınız anne ve babanızın sizin daha dünya ile yeni tanıştığınız dönemde kaç gece uykusuz yanı başınız da kaldığını, sizin başınıza gelebilecek en olumsuz şeyleri engellemek için canla başla çalışığını gözardı etmeyiniz. Oğlum dünyaya gelene kadar benim de bu konuda sizlerden farklı bir düşüncem yoktu, ne zamanki oğlum hasta olup onun yatağınının başında uykusuz geceleri geçirdim, ilk aklıma gelen anne ve babama haksızlık ettiğim olduğu. Size göre en sert baba ve anne bile içinde sizin için bir ateş topu saklar, yarın bir gün sizde bir çocuk sahibi olduğunuz da bu söylediklerimi umarım hatırlarsınız. Erdem yaşta değil baştadır boşuna dememiş atalarımız, bazı anlar da büyükleriniz sizleri anlamakta zorluk çekerse, biraz zamana bırakın, hem kendinizi hemde sizi seven büyüklerinize bir şans tanıyın. İnanın bu kredinin limiti hiç bir yerde yok.[signature][hline] MSN:[email protected] ICQ:341-207-046 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Sonuç olarak iki tarafda haksız,ben annemlere hiç bir şekilde borçlu olamam ve ailemin de parayla üstünlük sağlamasına isyan ederim çünkü ben dünyaya gelmeyi secmedim,onlar getirdi bu nedenle onlara bir şey borçlu değilim,haa bu isyan şiddetle mi olur,hayır tabii ki. Kumadam da haklı ama kumadam bazen oyle aileler olur ki isyan ediosun (bkz:Anneannem) O nedenle senin dediğin kurallar sağlıklı ve normal nir yapıdaki ailede gecerli...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Zaugna_Khaldun, 05 Şubat 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Aslında basit bir neden, ama gecmisi oldugu icin cok kötü sonuclara vardı gecmisini anlatayım önce su ana kadar hep tam anlamıyla demokratik bir ortamda büyüdüm, her istediğim oldu, hiç bir zaman istedigimi elde etmekte sıkıntı yasamadım ancak su dönemler çok gevşediğimi düşünen babam(özellikle babam), aklı sırasınca benim üzerimde otorite kurmaya başladı özgür büyüyen bir insan olarak en cok gıcık oldugum seylerden biri de "bu evin babası benim, benim istedigim olur" mantıgı oldugu icin bu otoriteye ciddi anlamda karsı cıktım bunların üstüne(babam neredeyse her aksam bilgisayarda bilimum windows oyunlarını oynar) aksamları bilgisayarı geri istedigimde "parasını ben verdim, istedigim kadar oynarım" demeye basladı(yaklasık 1 yıldır) ki bu da en cok sinir oldugum seylerden bir digeridir bunların üzerine cok cabuk sinirlenen birisi oldugumu ve sinirimi kontrol edemedigimi(anger management olayı) de belirtmem gerekir bu aksam, yine bilgisayara geçti babam ama öncesinde belli bir süre sözü verdi hesapta 21.35 te kalkacaktı bilgisayarın başından ancak saat 21.40 gibi bilgisayarın başına gittiğimde kalkmadı, üstüne bir oyun daha oynamaya kalktı itiraz edince de "parasını ben verdim, sana ne oluyor" dedi bir sey demedim ben, ikinci oyunun sonunda bir baska oyunu daha actı, söz vermiş olduğundan bahsettim yine parasını verme muhabbetine girdi, ben de eşyalarını dagıtmakla tehdit ettim "git istedigini yap" dedi bunun üzerine ben siniri kontrol edemeyip önce evdeki esyaları degıttım, ardından cep telefonu ile kredi kartı cüzdanını camdan asgıya fırlattım o da benim telefonumu fırlatmaya kalkıstı, ben üzerine yüklendim o oldu bu oldu derken ben yumruk attım, ardından bogaz bogaza kaldık ben giysilerini falan attım yine camdan asagıya en son ayrıldık ama ben bir de histeri krizi geçirdim üstüne babam da "benim bir oglum yoktur" dedi ardından bilgisayarı pazartesi kaldırma(ben de arabasının camlarını kırma) yeminleri ederek evden gitti sonuc olarak annem evde bütün her seyi benim üzerime yıkıyor apartman akkraba dolu, arada bir kaçı ugrayıp yine benim üstüme suç attı ben ise hiç bir şey hissetmiorum şu anda, yaptığımı enden yaptığıma dair, ya da kendimi aklamaya dair(ki aklanacak bir sey olup olmadığı da ayrı bir soru) hic bir sey söylemiorum bir cevap beklemek, ya da herhangi bir beklenti veya amaç için atmadım bunu, biraz içimi boşaltiim sakinleşiim diye attım sadece... aynı olay benimde başıma geldi yani bende özgürce takılıorum otorite kurmaya kalktılar ailem ancak ben sempatik tavırlar içine girerek olaydan sıyrıldım hiçbir tatsızlık olmadı otoritede kurulmadı.Çok sert tepki vermişin babanın eşyalarını atmışın o senin cep telini atmaya kalkınca dövmüşün baban seni dövmeye kalkmamış eşyalarını dökünce burdanda anlaşılıyorki baban senin sabrını denemiş ama sen sabretmeyi bilememişin ve adamı boğazlamışın:( çok sert tepki insanın sinirini kontrol edememesi nefsine hakim olamaması kadar kötü bir şey yok[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 zaugna nedir son durum?[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Gec de kalsam dusunduklerimi size aktarmaktan vazgecemeyecegim. Cok derin bir mevzu olmasina ragmen gayet basit cozum yollari bulunmaktadir. Arkadaslarimizin verdigi tepkiler,cevaplar ve elestiriler nedense pek ilgimi cekmedi. Cunku biraz gerceklikten uzak gibi geldiler bana... Sahsi dusuncem ise bambaska, oturmamis bir kisiligin oldugunu dusunuyorum belki cok agir bir elestiri olacak ama dengesiz davranislarin en onemli faktorudur. Ozelliklede boyle asiriya kacmis ( camdan tel vb firlatmak. ). Ozur dilemissin. Ozur dilemek kadar gereksiz bir davranis olduguna inanmiyorum. Bunun nedeni ise ozur dilenerek affedilmis sahislarin hatalarini asla tamir edememeleri. Onlardan o sansin alinmasi. İki sozcukle yapilanlarin unutulmasinin beklenmesi. Komik geliyor bana. Bence kendi adina belirli standartlara kavusmalisin. Baban da boyle dusundugu için bu sekilde davranmis olabilir. Tabi mevzu sinirlari zorlayinca sinirlenmis ve kendini kontrol edememiş. Belki seni birseylere itmeye yada birseylerden cekmeye calisiyordur. Belki annenle bir gece yarisi bir karara varmislar ve bizim oglan bugunlerde biraz fazla soyle ( soyle kismini sadece anlatilanlardan tahmin etmek cok zor ) onunla biraz daha fazla ilgilenelim derdi neymis anlayalim seklinde bir konusma sonucu dogmus bir olay olabilir. Babanin da o makinenin basinda o windows oyunlari ile vakit gecirmesinin de belki tek sebebi budur, o da orada pek eglenmemistir ama o SENİN için boyle bir girisimde bulunmaktan cekinmemistir. Onlarin, dusunme kabiliyetleri cok farklidir. Bizi cogu zaman gicik eder biliyorum ama biraz dusunursen asil amaclarini anlayacaksindir. Ben bu ve benzeri bir olayla pek fazla karsilasmadim hiç bir zaman bir baskasi tarafindan zevklerim, ilgi alanlarim, ugraslarim kisitlanmadi. Kisitlanmasini istedikleri zaman belli ediyorlar zaten o noktada hep ben kendim kisitladim bu hem benim birseyleri daha cabuk idrak etmemi sagladi hemde onlarin gozunde saygi kazanmami. Ornegin bir gece sabaha kadar bilgisayarda otururum, sabah saat 8 de okula gidecegimdir ama hiç kimse bana yatmami soylemez, oyle alismislardir ki benim sabah kalkip o okula gidebilecegime, boyle bir sey için gereksinim duymaz, rahat rahat uykularinin keyfini cikarirlar. Bence sende biraz bu konuda yogunlas. Sana en iyi cozum olacaktir. Onlara bir seyleri kanitla seninde onlar gibi olgun bir birey gibi dusunebilecegini goster onlara. Bu senin için en makul cozum olacaktir. Ki ozur gibi gecici degil bir omur boyu kalici olacaktir. Ve sende anlayacaksin ki boyle bir durumda sende kendi yaptiklarina gulecek benim yazdiklarima sevinecek ve aileni seveceksin. Sevgiyle Kal. M.Dogan Ozdemir 04,12,85 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 basit bir nedenden çıkmış bir kavga.sonuçları da galiba biraz ciddi ama.nasıl olsa düzelecektir.babalar çocuklarını affederler genelde.biraz da alttan alsan daha iyi sanki. ve bu bilgisayar ve cep telefonu alma olayı her evde klasik galiba.[signature][hline]aşk böceği la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 cep telefonunu almasının sebebi kendisinikini kırmış olmam ki özür diledikten sonra ben bıraktım telefonu önüne bilgisayar içi,n ise yorum yapmıyorum...[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 barıştınmı yani sonuç olarak?[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 konuşmadan sonra beraber sadece yemek yedik, bir şey de konuşmadık yemekte tam barıştığımız söyleyemem ama zamanla yumuşayacak gibi gözüküor ben de huylarına gidiyorum su sıralar[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bu sıralar değil her zaman huyuna kendinide kontrol etmeyi öğren bi an evvel böyle devam :][signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Zaugna_Khaldun, 07 Şubat 2005 00:15 tarihinde demiş ki: konuşmadan sonra beraber sadece yemek yedik, bir şey de konuşmadık yemekte tam barıştığımız söyleyemem ama zamanla yumuşayacak gibi gözüküor ben de huylarına gidiyorum su sıralar Neyse sevindim, pek birşey demek istememiştim başlarda, bu konularda pek parlak fikirli değilimdir, ben de arada bir patlayıp kavga ederim çünkü =) Barışırsınız inşallah..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Babanın parasını öne sürerek bilgisayarı vermemesi çok yanlış. Ama seninki daha yanlış. Ben babama vursam vicdan azabından kendimi parçalarım herhalde. Babanla barış. Git para biriktir. Bi bilgisayar al kendine de yüzünü kara çıkart babanın. İkinize de yazık olur sonra.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 iş tatlıya bağlanacak inşallah =][signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 tedavi ol[signature][hline]50 vampiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar