Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlatlıktan Reddedildim

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

tamam da kendisine yumruk atmıs ve "gebersin" demis bir ogluyum(hatta degilim bile)

o yüsden en azından sakinleşmesini beklemek gerekiyor

aynı zamanda kendisinin hala gelmediğini de belirteyim[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:
Trouble that we've come to know will stay with us

bad religion xxx tarihinde demis ki:
A smile on the lips and a hole in the head
Sosyal ağlarda paylaş

Bir babanın oğLuna oLan öfkesi , oğLunun babasına oLan sevgisinden daha yücedir...[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

Bu olayları bende yaşıyorum uzun zaman boyunca babamdan ayrı yaşadım (iş gereği) ve geçenlerde uzun süre kalması sonucu "bu evin reisi benim" modlarında gezmesi yüzünden bizimde aramız bozulmuştu ama gerçekten zoruma gidiyordu yıllardır kurduğum bir düzen vardı ve babam buna müdahele etmek istiyordu seni anlıyabiliyorum faka yinede çok ileriye gidilmiş Allah kimsenin başına vermesin.
bence özür dilemeyi dene bir şey kaybetmeyeceksin dışardan bakıldığında olaylar gerçekten kötü durumda dostum.o yüzden ne olursa olsun o senin baban.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
neden bu düzen böyle,neden herkes sahte?

Sosyal ağlarda paylaş

dedigim gibi şu anda pek sakinleşeceğini sanmıyorum
yarın sabah bir denicem şansımı
eğer barışmazsak akşam bilgisayarı almaya geleceği için kesinlikle kavga edeceğiz tekrar, ki bilgisayarı alırsa cok kötü seyler yapmayı da planlıyorum
dolayısıyla yarın sabaha baglı her sey

ki babam asz sinirlenip öz sinirlenen bir insandır, onu da biliyorum[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:

Sosyal ağlarda paylaş

Kardeş para mevzuları kıldır para benim istediğimi yaparım derse ağırına gider adamın keşke fiziksel temasda bulunmasaydın en kral al bilgisayarını gözüne sok deseydin arbede yaşanmasa iyi olurdu.Çalışıyor musun peki ayaklarının üzerinde durabilir misin?Ha duruyosan sorun yok ben sağ sen selamet dersin ama 16 yaşında pek iyi bir işe girebileceğini sanmıyorum ki kapışmak için erken[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Sosyal ağlarda paylaş

10 sene kadar babamı görmedim ben de..yurt dışındaydı..12 yaşımda eve 9 da girerken 15 yaşımda en geç 7 de evde olmam gerektii söylendi..evde çok çok çok büyük kavgalar çıktı bu tarz küçük şeyler yüzünden..evet dikbaşlılık yapmadım diil..geceler boyu asğlaticak günlerce canımı yakıcak sözler duydum ailemden..şimdi ortada bi yerde buluştuk ve artık tartışmıyoruz..o günlerde yaptıklarım öyle gereksiz gelior ki..küçük şeyler yüzünden aileleleri kırmak saçma bana göre..barışmaya çalişmanı tavsiye ederim..
Sosyal ağlarda paylaş

Bende zamanında eve gelme saatleri mevzusunda gerginlik yaşamıştım ama bir düşün neden bu adam eve erken gel diyo gün geçmesin ki biri öldürülmesin gasp edilmesin.İyiliğimiz için gel eve en geç 8de diyor arkadaşlar akşam geliyor işten gündüz bişey yapılmıyor vs laflarda sökmüyor ama 3 gün huyuna gidince 4.gün baba ben biraz takılcam dedin mi tamam der[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Sosyal ağlarda paylaş

benim de o konuda da sorunum var

bir sekilde önemli bir sey isterken falan mutlaka aramızın iyi olması gerekiyor, her ne kadar istemesem de bu böyle

dolayısıyla ben de mecbur kalarak bir sey istemeden önce huylarına gidiyorum

bu sefer de bir şey istemeden önce iyi davrandığımdan dolayı suçluyorlar, anlatıorum böyle böyle mecbur bırakıyorsunuz beni diye
o zaman da bir sey isteyeceksen, aramızın iyi olması gerekir diolar

bu ne yaman çelişkidir
bir şekilde içimi döküorum burada, ultra da saolsun cok destek oldu[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:

Sosyal ağlarda paylaş

bak bende 2 sene oncesıne kadar (sımdı 18 ım ) ıste 16 cıvarlarında oyle kucuk kucuk sacma sapan seylerden tartısırdım ama sacma yanı sımdı dusunuyorum guluyorum onunda bakış acısınıda anlamaya basladım takmıycaksın bıraz ...[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

ya sunu kabul ediorum

genclik atesiyle karsı tarafımdakini düşünmeden bazı işlere kalkışıyorum

sudan meseleleri büyüttüğümü de biliyorum

hatanın bende oldugunu da bilioyorum ama bir şekilde devam ediyor bu, herhalde daha tam akıllanmadığımzdandır ama böyle, o yüzden de karşı tarafın bir şeylerden feragat etmesini bekliorum ister istemez[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:

Sosyal ağlarda paylaş

bence baban ne yaptıysa haketmişsin,baban artık büyüdüğünü düşündüğü için sana biraz sorumluluk duygusu aşılamaya çalışıyor, kaldı ki ben hayatımda bilgisayar sırasını uzattı diye eşya kıran bir manyağı görmedim,ben olsam ciddi ciddi mahkemeye gidip reddederdim evlatlıktan. Bende tamamiyle demoktratik bir ortamda yetiştirildim ve seninle aynı yaştayım , baban sana sadece ilerki hayatında sana yardımcı olucak bazı duygular aşılamaya çalışıyor, ilerde patronuna böyle davranabilecekmisin şımarık şey. ayrıca demoktratik bir ortam çocuğa her istediğini vermek değildir. seni basbayağı şımartmışlar, yanız benim param ben aldım kısmı biraz kırıcı olmuş. emin oll o senin kötülüğünü istemiyor. benim senin gibi bir oğlum olsa utanırdım, bütün annenin akrabalarının hakaretlerini hakediyorsun. tabii annen baban da öyle şımarık bir biçimde yetiştirmemeliydiler ama 16 yaşında bir insanın artık biraz da olsa sorumluluklarının bilincinde olması gerekir. annenle babanın üstüne atma suçu sende biliyorsun ki ghatalı olan sensin. babana kesinlikle katılıyorum. inşallah biraz daha burnun sürter de öğrenirsin birazcık hayatı.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zaugna_Khaldun, 06 Şubat 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
ya sunu kabul ediorum

genclik atesiyle karsı tarafımdakini düşünmeden bazı işlere kalkışıyorum

sudan meseleleri büyüttüğümü de biliyorum

hatanın bende oldugunu da bilioyorum ama bir şekilde devam ediyor bu, herhalde daha tam akıllanmadığımzdandır ama böyle, o yüzden de karşı tarafın bir şeylerden feragat etmesini bekliorum ister istemez

öyle birşey yok,babamda bana bazen yapıyor ben nweden manyak gibi eşya kırmıyorum, telefon filan atmıyorum etrafta, 16 yaş ilk ergenlik dönemi de değildir akıllanmadıysan hala bu kadar sinirliysen kalk bir doktora filan görün,ciddi ciddi bir sorun olaiblir.karşı taraf hiçbirşeyden feragat etmek zorunda değil,hayatta kimse bişeyden feragat etmiyecek senin için, babanda bence zararın neresinden dönülse kardır demiş ve bunu yapmaya başlamış.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zaugna_Khaldun, 06 Şubat 2005 00:57 tarihinde demiş ki:
dedigim gibi şu anda pek sakinleşeceğini sanmıyorum
yarın sabah bir denicem şansımı
eğer barışmazsak akşam bilgisayarı almaya geleceği için kesinlikle kavga edeceğiz tekrar, ki bilgisayarı alırsa cok kötü seyler yapmayı da planlıyorum
dolayısıyla yarın sabaha baglı her sey

ki babam asz sinirlenip öz sinirlenen bir insandır, onu da biliyorum

allahım ya bir daha mı kavga edicen bilgisayar yüzünden! hala akıllanmadın yani.sana herşey müstahak.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Sosyal ağlarda paylaş

Kardeş hiç konuşma onunla, yüzüne bile bakma, zamana bırak... Özür falan dileme, bırak kendisini sorgulayacak zamanı olsun, sırf büyüğün ve baban diye barışma. Hata sende değil "parasına güvenip" kendi egosunu ortaya çıkaran babanda. Benim babam da böyleydi hep; 7 sene önce aileyi yıkıp gitti, gitmeseydi bir şekilde ben kovardım onu evden.

Zaman tanı ve taviz verme, istiyorsa aylar sürsün, eninde sonunda pes edecektir. Sabrın en büyük silahın, feragat konusuna gelince, evlat tribi öyle bir koyar ki zaman geçtikçe, sana hissettirmemeye çalışsalar bile sen anlarsın...

[Bu mesaj Mino tarafından 06 Şubat 2005 02:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bariz babası oğlunu sinirlendiriyor, hem suçlu hem güçlü tribine bürünüyor. Haklı olduğu durumda niye özür dilesin? Ki koskoca adam sözünü tutmuyor, para olayını dem vurup ezmeye çalışıyor, bir delikanlıya yapılacak tavır değil bu, üstelik babası. Sabretmesi en büyük silahı olacaktır. Direkman özür dilemek babasının otoritesini daha baskın kılacaktır. Babası, çocuğunun para kazanmamasına rağmen bağımsız bir birey olduğunu anlamalı bence... O kadar delirtiyor ki "gebersin" diyecek kadar. Baba bu lafı çocuğundan işitmiş, oğluyla gırtlak gırtlağa tutuşmuş; yaptıklarını bir daha düşünsün niye o lafı işitti diye.

[Bu mesaj Mino tarafından 06 Şubat 2005 02:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...