Nergal69 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 bi üniversitede uzaktan eğitim yüksek lisansa kayıtlıyım. 1.dönem bitti. askerliğim de mart 2018e kadar tecilli. bu dönem dondurmak istiyorum çünkü işten ötürü gidebilecek gibi durmuyorum. sorular: 1. okulu bir dönem dondurursam da ücretini ödüyor muyum? 2. dondurma durumunda askerlik tecilim de uzuyor mu? 3. geçerli mazeret istiyor ya okul; şirketten yazı almak geçerli olur mu? yazı "bu personel şu tarihlerde yurtdışında görevlendirilecektir" şeklinde olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 1.ara okulu sor 2.askerlik şubesine sor 3.firmanın iksına sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 1. ödersin 2. uzamaz 3. olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Aluriel said: 1. ödersin 2. uzamaz 3. olur kesinlikle anarşiklik adına söylemiyorum yanlış anlaşılmasın mantığı oturtamadım çok o yüzden; geçerli bir sebebim var, okulumu bir dönem dondurup sonraki dönemden devam etmek istiyorum ama tecilim bittiği için okulum yarıda kalıyor. yanlış mı anladım yoksa yanlış mı düşünüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 yanlış düşünüyorsun, azami öğrencilik sürende bitiremezsen öğrencilik haklarını yitirirsin. askerlikten sonra devam edebilirsin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 xaty said: yanlış düşünüyorsun, azami öğrencilik sürende bitiremezsen öğrencilik haklarını yitirirsin. askerlikten sonra devam edebilirsin ama okul totalde 1,5 dönem. azamisi proje dönemine gelince 6 döneme kadar uzamıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 hayır. tezli veya tezsizin azami süreleri kanunla belirleniyor, okula veya duruma göre değişmiyor. okulun para isteme süresi, seni öğrenci tutma süresi farklılık gösterebilir ama bu tecil, öğrencilik hakkı ve devlet karşısındaki görünümün konularına etki etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar