SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 şimdi ben onedrive kullanırken adamlar 30dan 5gb düşürdü bianda.ordaki bisürü dosyayı aktarmam gerekiyor biyere.gdrive 15 veriyor.yok mu böyle free 50gb falan veren mobilde kullanımı güzel cloud? (şimdilik turkcellin lifeboxa yüklüyorum orda 500gb var ama pek güvenilir gelmiyor bide heran hattımı başka bir operatöre taşıyabilirim vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 megaupload'dan sonra kurulan mega.nz free hesaba 50 gb veriyor. Mobilde kullanımı nasıl bilmiyorum ama yer olarak işini görür gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 mega güzelmiş evet 50gb baya iyiymiş.başkada yok sanırım bu boyutta yer veren.deneyelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Neden dustu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Mega'yi gec, sahibi belli. hubiC kullan, OVH'ye ait. Hem buyuk firma, hem de sunucular Fransa'da. Beles 25GB veriyor, ayda 1 Euro odersen de (yilda 10 ya da) 100GB yapiyor onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 mega kimin Hana Svobodova isimli birine kayitli ki bu abla da 2008 miss czech mis sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Eski Megaupload vardi ya, onlarin iste. Ici korsan yuvasi oldugu icin kapamislardi. Mega da su anda korsan dolu, ondan guvenilmez, her an gidebilir o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 2 dolara google drive aldım kafam rahat... https://support.google.com/drive/answer/2375123?hl=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 hubiC ile 5 refarral ile 50GB'ye cikiyorsunuz, geri de almiyorlar. Benim referral bu hatta: GNZKIP Uye olurken giriliyor iste. Kullanana da ekstra 5GB veriyor. Kullanmayacaksaniz bile uye oluverin. 3 referral daha lazim sadece maxlamak icin alanimi. Beles 50GB olacak o zaman. Bu arada refarral ile aldigin hesabina gore degisiyor. 25GB'lik free hesapta referral basina 5GB veriyor. 100GB'lik hesaba gecerseniz tanesine 10GB veriyor, 150GB oluyor hesabiniz ayda 1 Euro'ya. 10TB'lik hesap ise 500GB veriyor, 12.5TB oluyor. Sirf sync degil ayrica hubiC, backup oeligi de var ayri bir arayuzle, Crashplan gibi. Guzel yani. Ustelik hubiC'i dogrudan mount edit network disk gibin de kullanabiliyorsunuz. Seedbox/Plex server yapan bile varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 DoruK said: Neden dustu? bilmiyorum ki.mail geldi fazla olan dosyalarınızı şu tarihe kadar aktarın diye okumadım açıklamasını sdfs.microsoftun ayıbı. megaya yükledim ya artık herşeyi kalsın bi süre orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 bu arada bulut paylasim ?? mi diyecegiz artik artmis sanki..ispanyolca bir site buldum bayagi var..sonra baska bir turkce site buldum esmeraylar filan var..yani durup dururken cikiveriyorlar karsima..ama motor indexlerinde yoklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar