Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en iyi cloud hangisi?

SNA1L

Öne çıkan mesajlar

şimdi ben onedrive kullanırken adamlar 30dan 5gb düşürdü bianda.ordaki bisürü dosyayı aktarmam gerekiyor biyere.gdrive 15 veriyor.yok mu böyle free 50gb falan veren mobilde kullanımı güzel cloud?
(şimdilik turkcellin lifeboxa yüklüyorum orda 500gb var ama pek güvenilir gelmiyor bide heran hattımı başka bir operatöre taşıyabilirim vs.)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
hubiC ile 5 refarral ile 50GB'ye cikiyorsunuz, geri de almiyorlar. Benim referral bu hatta: GNZKIP

Uye olurken giriliyor iste. Kullanana da ekstra 5GB veriyor. Kullanmayacaksaniz bile uye oluverin. 3 referral daha lazim sadece maxlamak icin alanimi. Beles 50GB olacak o zaman.

Bu arada refarral ile aldigin hesabina gore degisiyor. 25GB'lik free hesapta referral basina 5GB veriyor. 100GB'lik hesaba gecerseniz tanesine 10GB veriyor, 150GB oluyor hesabiniz ayda 1 Euro'ya. 10TB'lik hesap ise 500GB veriyor, 12.5TB oluyor.

Sirf sync degil ayrica hubiC, backup oeligi de var ayri bir arayuzle, Crashplan gibi. Guzel yani. Ustelik hubiC'i dogrudan mount edit network disk gibin de kullanabiliyorsunuz. Seedbox/Plex server yapan bile varmis.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...