freedomordetah Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 o zaman ben bu kızların hic birini sevmem yani:D benim sevdiğim kız bunlardan hic biri değil:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: -Wissy, 16 Ocak 2005 00:30 tarihinde demiş ki: Kafaya bakar... Akilli adam istedigi kizla olur. Akilli kiz da istedigi adamla olur gerci. aynen öle yerı geldiinde ne para tutar yerını ne giyimin adamın cebinde bok gibi para var ama gerizekalı ben kız olsam bakmam oyüzden entelleri tavlamak zordur genelde zeki olurlar[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 istanbulda bakmanin mantigi nedir? ben walla istanbulda nereye bakiyorsam antalyada da oraya bakiyorum =)[signature][hline]Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bir şey soracam ya kız size bakınca fear yiyip köşeye siniyorsa nasıl kız tavlayacaz? fizban demiş uzun olduğum için bakıyorlar demiş. TAbi uzaktan bakıyorlar. Ama yakınlarına girince göz hizalarında karnımı gördükleri için :) korkup kaçıyorlar... Bir defa bina da bir kıza korkudan çığlık attırmışlığım bile vardır. Neyse herhangi bir fps de beni yenen kıza kalbimin anahtarını teslim edecem :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu? arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni... oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Jaan, 24 Ocak 2005 23:05 tarihinde demiş ki: bir şey soracam ya kız size bakınca fear yiyip köşeye siniyorsa nasıl kız tavlayacaz? fizban demiş uzun olduğum için bakıyorlar demiş. TAbi uzaktan bakıyorlar. Ama yakınlarına girince göz hizalarında karnımı gördükleri için :) korkup kaçıyorlar... Bir defa bina da bir kıza korkudan çığlık attırmışlığım bile vardır. Neyse herhangi bir fps de beni yenen kıza kalbimin anahtarını teslim edecem :) ahua bisi anlayan beri gelsin[signature][hline]Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ben anladim. Bunu anlamak icin Jaan'i bir kez olsun gormu$ olman lazim.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Arkadaşım Quake 2'yi 16 kez mi 17 kez mi ne bitiren bi kıza aşık olmuştu. O sebepten.[signature][hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ayni oyunu bir cok kez bitiriyorsa bir cok $ey cikarilabilinir bu durumdan. Ustelik oyun da Quake ise... 1 - Kolay kolay sIkIlmiyor. Sadik. 2 - `Cici kiz` degil. Her turlu vah$etten hazzediyor. 3 - Midesi pek saglam. [ Ehm... ] 4 - Elleriyle beyni arasindaki koordinasyon oldukca iyi. 5 - Doldurulabilinecek bol miktarda bo$ vakte sahip. ... .. .[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 çok kötü çok...neyse...[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bence durumlar cok vahim arkadaslar..surda erkek sayisi=kiz sayisi olsaydi da herkes mutlu mesut gecinseydi bi de böle topicler acmak ve sacmalamak zorunda kalmasaydik[signature][hline]Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 eheh Undomiel sen yine sizin cinsden bukadar insan olduğuna dua etmelisin neydik noolduk buna da şükür maşallah demek lazım tü tü tü[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bir kızı kapatmak,onla beraber olmak takılmak bunlar değilki önemli olan,bence önemli olan sizede bişiler katabilecek yanınızdayken sıkılmayacağınız konuşurken zamanın geçtini anlayamayacağınız,beraber yürürken size özelde hissetirebilen bir kızla beraber olmak,Neye bakmışlar neye bakmamışlar bu hiç önemli değil.Ben sadece arabam için benimle olacak birini ne kadar istemiyorsam.Sadece entel dantel takılmak adına prim verenleride o kadar istemiyorum mesela.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Dünyada erkek kromozomunun azalmaya başladığına dair rivayetler var. Dolayısıyla yakın bir gelecekte şansımız artar arkadaşlar :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bana bakar :P[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Arkadaşlar Litvanya da 8 kiza mi ne 1 erkek düşüyoumş. 1 de hepsi sari bunlarin, esmer kumral kapişiliriz valla :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 eed varm benimle gelen beyler okulu flan birakip yurt disina kacalim :) turkiyedeki zengin koca bul otur assa yerine zengin bayan bulup tisariz yanina. zamani geldimide gosteririz kendi turklugumuzu :) :)[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bide soyle bi olay var. hangi ulke bilmiyorum ama kizlarin kizligi bozulmadan yani kadin olmadan evlenemiyorlarmis :) hifposhafhsa[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 piyasalar hepsi öyle değidlir yalan yanlış bilgidir bunlar. Piyasa kızlar tavlamak için çene ve araba ikilisi yeterlidir. Zaten piyasa kızıyım diye geçinenlerin çoğu onlara özenmiş normal kızlardır aslında. Biraz çevre biraz şekiliniz varsa işiniz tamamdır. Piyasa kızları en güzelidir çünkü bakımlıdırlar. Marjiler ise her ne kadar bir takım bekletiler yaratsalarda onlardan cacık olmaz. Entellere saygım sonsuz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Marji enteller? Piyasa enteller? Marji piyasalar? (bu olmadı galiba =P)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Saendul, 28 Ocak 2005 00:16 tarihinde demiş ki: Marji enteller? Piyasa enteller? Marji piyasalar? (bu olmadı galiba =P) marji enteler en son buluşılacak sınıftır gayet gereksizdir sadece cebe yarardır :-) Piyasa Enteller akıllı başında ve ayrıca bakımlı kız kombosudur. Hayal ürünüdür :-( Sonuncusu zaten yok öyle bişi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 var var, oylesi de var. converse giyip gozlerini siyah pastel boyayla boyayip, normalde asla giymeyecegi seyleri `imaj yaptim ben` diye tasiyan bir grup bunlar. en uzak durulasi grupta budur.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 onlardan bol bol var evet.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ya bence şu tavlamak veya kapatmak gibi tavırlar yanlış ben örneğin aşık olmadığım biriyle çkmam karşı cins i tamamen farklı bir yaratık gibi görmek çok saçma sevgilin aslında senin en yakın arkadaşın gibi birşeydir zaten aşk ta insanın o kişiye yakın olmak istemesidir ama illa böyle düşünceler içindeyseniz devam edin ama bu düşüncelerinizi çıktığınız kızlar öğrenirse size yarım saat nutuk çekip sonrada terk ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Niye öyle diyosun ki bi sürü kız tanıdım dediğini yapacak olan bi sürü kız da tanıdım aşka inanmayan sadece cıkmak icin cıkan. Tavlamak/cıkmak kavramlarıyla asık olmak cok farklı seylerdir. Ask dediin sey baan sorarsan hayatta 1-2 kere olur zaten.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerubim Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 önceleri, önce aşık olup sonra aşık olduğumla çıkmak gibi inanca sahiptim. bunun doğru olduğuna inanırdım. sevmek ve aşık olmak farklı kavramlardı benim için, beraber olmazlardı. birbirini takip ederdi (yani önce aşık olurdun sonra severdin birini) sonra, insanlara şans tanımak lazım diye düşündüm. belki herkese değil ama sonuçta seçenekler arasından en iyisi seçilmeli. ama şimdi görüyorum ki aşk farklı birşey. beklenmedik bir yerden gelip insanı değiştiriveriyor. bir insanı önce sevip sonra aşık olabiliyorsun. aradığını bulmak gibi birşey var gerçekten. polygomi ye ihtiyacın kalmıyor bir şekilde, eğer karşında doğru insan varsa. o zmn da çıkmak için çıkmak tavlamak fln hepsi boş eğlenceler oluveriyor bir anda. ondan diyorum ki, kız yada erkek, herkes sırasını beklemeli. bir gün geliyor sıra. kasmayın kim neye bakar<çünkü doğru kişi size bakıyor olucak.[signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes"" Fedor Dostoevsky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar