Mortis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Infeqted, 15 Ocak 2005 23:09 tarihinde demiş ki: bu katalog istanbul icin yazilmistir eskisehir sakarya hatta ankarada bile muhtemelen farklilik gosterebilir simdi kizlari 4 e ayiriyoruz alternatifler piyasalar enteller bide klasman dislari alternatif tavlamak icin: gitar calmali bir barda cikmali bogazicinde okupyp cimlerde piyasa yapmali (goz kirpar mmmortis) taksimin icini disini bilmeli converse+levis+taksim tshirt yapilabilir cok capul olmamakla beraber ortalama yerlere goturulebilirler bunlar tip, hukuk yada sosyoloji okurlar ekonomi yada muhend okuyan pek boyle tip yoktur ahah buyrun benim :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: fizban, 16 Ocak 2005 00:27 tarihinde demiş ki: bana bakıyollar bol bol. uzunuz ya ondan heralde. Haklısın yüzüne netleşebilmek için uzun uzun bakıyorlar. Kylie Minogue sırf bu yüzden sana 3 yaşından beri hasta. Boşuna mı yazdı o şarkıyı; Its in your eyes... Dahayla netleşemedi gözlerine. Sanıyorum ölene kadar da netleşemez. :)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: aquila, 15 Ocak 2005 23:19 tarihinde demiş ki: abi helal sut emmis iyi aildene gelen bi turk kizi ariyorum ben... Ahanda imzalık quote[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Arkadaşları ali derler Hani oturur bizim kahvede Yakmış abayı bir dilbere Nefaset birşey fidan boylu Bizim ali pişpirik oynar Mfö dinler maç seyreder Dedik ya abayı yakmış kıza Bundan haberi yok kızın ama Ali desidero ali desidero Kız çok gizel latif şirin Hem kitap kurdu hem bir ahu Venus mü desem afrodit mi Eli yüzü düzgün bir içim su Elbetteki feminist bir kız Metafiziğe de inanmakta Bir kusuru var yalnız kızın Biraz entel takılmakta Optimizt hem de pesimist biraz İdealizme de savunmakta Ali desidero ali desidero Teoride desen zehir gibi Pratik dersen sallanmakta Bazen ben hümanistim diyor Bazen rastyonalist oluyor Değişik bir psikoloji Bir felsefe idiotloji İdiot idiot idiotloji Bizim ali kahveden aynen Kız oradan gelip geçerken Gözüne kestirip kafasına takıyor Bu benim diyor dokunanı yakarım Ne yapmalı ne etmeli Bir oyunbazlık bir şeytanlık Kıza dalavere mi çevirmeli Bu beraberlik nasıl olacak İkise ayrı telden çalıyor Centilmencemi yaklaşmalı Familyasıyla mı tanışmalı Bir bilene mi danışmalı Bu kız sanki bir buzdolabı Ali desidero ali desidero Ali kahvede oturup duruyor Kızın geçmesini bekliyor Hatun kişi görününce köşeden Mfö başlıyor aynen kasetten Ali desidero ali desidero Matmazel mfö'yü duyar duymaz Biran kendinden geçiyor Ha bayıldı ha bayılacak derken Ali kızın elinden tutuyor Ali kıza bir klark çekiyor Kahvedekiler ınınının diyor Inının ın ının ın ını nın Kız pardon diyor başım döndü Mfö yakar gönlümü Rica ederim diyor delikanlı Gelebilir her genç kızın başına Yardım edeyim size isterseniz Evinize götüreyim icabında Ay nasıl olur diyor kız içinden Ben sizi hiç tanımıyorum ama Hem konu komşu ne der sonra Merci giderim tek başıma Olur mu ne önemi var diyor oğlan Yürüyelim işte ne çıkar bundan Hem sizinle de tanışmış oluruz Hem konuşuruz şurdan burdan Ali desidero ali desidero Ne kibar çocuk diyor kız içinden Hem samimi hem vefalı yani Bir imtihan çekeyim şuna diyor Serseri mi yoksa bir dahi mi Diyor felsefeyi severmisiniz Ali diyor biz hep dönerciyiz Luther diyor kız machiavelli Şampiyon biziz diyor ali Attığımız gollerden belli Kız anlıyor ki dünyalar ayrı Ali'ye kibarca bir bay bay Ali diyor hay hay Gözü parlıyor aniden kızın Şeytan tüyü var bu hınzırın Ali anlıyor ki doğru yolda Hazırım diyor buluşmaya Kız diyor ki bu işler narin Bugün olmaz ali belki yarın Buyrun ben ahahah ![signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Asteroth, 17 Ocak 2005 06:01 tarihinde demiş ki: said: aquila, 15 Ocak 2005 23:19 tarihinde demiş ki: abi helal sut emmis iyi aildene gelen bi turk kizi ariyorum ben... Ahanda imzalık quote lol süfermi$[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 @GE - TA rofl! güselmis hoca...[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bana bakamayacakları kesin bişi, çünkü ben İzmir'deyim :) Hubble kullanmaları lazım anca. bide o kızın ezberden Starwars, Forgotten Realms ve Warcraft ın hepsinin -20.000' den başlayarak tarihlerini kronolojik olarak okuyabilmesi lazım bana, yoksa asla olmaz :p[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Kız tavlamak bence çok kolay istanbulda. Yeterki biraz tipiniz biraz paranız(en azından gündelik harcamaları karşılayacak kadar ve bar masraflarını =) ) ve neyi nerede yapacağını , kızların sevdiği tarzda muhabbet etmen lazım gerisi senden geliyor zati :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Shaman Parlak paladinlerin hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 tip olmayan ölsün mü? sanki tüm kızlar manken de illa tip para olcak. ağzın laf yapsın hepsi diline bakar. paran var diye seninle olan kızdan hayır gelmez, bi de çoğu mağaza vitrinlerine bakar.[signature][hline]Sabancı ve kafam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 eheh en sonunda japonyadan hatun ıthal etmeye baslıycaz bu gıdısle bole anımecı olucak MGS oynıycak FF serısın ıezbere bılcek fılan :P[signature][hline]Mustafa Kemal Ataturk,yuce Turk milletine 1933 de demişki: Sömürgecilik ve Emperyalizim Yeryuzunden Yok Olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: blackchaos, 15 Ocak 2005 23:14 tarihinde demiş ki: abi rocker ve punkcıları unutmuşssun. simitçi gibi bişi heralde..[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Tavlanasi adam olun once. Griz eksik bilgi vermi$ :)[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkshark Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Kız ne ya. Boşver...[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 oldu başka rican... hayatın bir parçası onlar hatırlatırım. Biz tek cins olarak yaşamıyoruz dünyada...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedomordetah Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 beyler kızlarsız bu dunyanın zevki cıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 herşey dilde bitiyor,ağzınız laf yapsın yeterli,ha ağzım laf yapmıyor diyorsanız bu açığı para ile kapatmanız lazım :) (bkz: nihat doğan , ibrahim tatlıses)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedomordetah Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 yanlzı ibrahim tatlısesin ağzı laf yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ne lafı ya iki cümleyi bir araya getiremeyen elemanlar onlara para var para.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ağzını bırak adam print-out la bile laf yapıyor :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 valla biz bnalrın pesinden ksuorzda nluo kardes... onlar bzim pesimizden kossun bras... sabretmek zor ama sbredince cok gssssel seyler yassattıı oluo bu kosanların:))))))))))))[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 hayatımda kızLarı bu kadar kötü grupLamaya çaLışan bir adam daha görmedim :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: alukard666, 24 Ocak 2005 15:36 tarihinde demiş ki: valla biz bnalrın pesinden ksuorzda nluo kardes... onlar bzim pesimizden kossun bras... sabretmek zor ama sbredince cok gssssel seyler yassattıı oluo bu kosanların:)))))))))))) okuyamadım ya :) çok kastım ama az bir kısmını anlayabildim ancak...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 güzel sevdim bunu[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 4 tip kız vardır sarışın sahte sarışın KIZIL esmer[signature][hline] [Bu mesaj Goering tarafından 24 Ocak 2005 18:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 genel olarak 3 çeşit kız var bunlar kendi aralarında sınıflara ayrılıyor : marjinal (hakiki marji, kendini marji sanan, marji olmaya çalışan vs.) tiki (motor, kaşar, caddeci vs.) standart (inek, kafa, frpci vs.) kızlar genel olarak geniş bi yelpaze içinde erkekleri değerlendiriyor, tek bişeye indirgemek yanlış.[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Why am I fighting to live if I'm just living to fight ? Why am I trying to see when there ain't nothin inside ? Why am I tyring to give when no one gives me a try ? Why am I dying to live if I'm just livin' to die ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar