Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 off eskişehirde bi sandvicci vardı gravyer peynirli sandvic yapıyordu mmmh sucuk kurutulmus domated gravyer peyniri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Frostbite said: meksika yemeklerinin uzerine falan ne kullanilir nachonun falan uzerine? tepeye yağlı hamburger peyniri koyup microdalgada eritebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 processed cheese hamburger ve fastfood et ürünlerine yakışıyor. tek yakıştığı yer de o bence. etli sandvice de yakışıyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Marty said: ezine olmayinca bunu aliyorum. biraz daha yumusak ve daha yagli ama baya lezzetli. http://edak.com.ua/files/product/5/1755/1755.jpg ezine olmayinca bunu aliyorum diye aklimda ezine muadili olarak kalmis. bugun ezine geldi baya bir zaman sonra. bunlarin birbirleriyle alakalari 0. tek ortak noktalari benim ikisini de sevmemmis sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 liseliler bilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 iranda tebriz tarafinda yapilan ligvan peyniri var, milli peynir gibi takiliolar, ezineye baya benziyor. goldbären said: var abi gayet. kaçbin yıllık üretim teknikleri dünyanın her yerinde takaslanıyor falan tarih boyunca. illa ki andıran bir peynir bulacaksın. alışkanlıkları yok sadece daha beyaz peynirleri yemeye. ezineye benzer benim de aklıma gelmedi ama :) göt oldum gidiyorum by. TR de peynir cesidi cok fazla, ama hollandada falan gordugum sadece kasara yogunlasmislar garip bi sekilde. Erzurum tulumla izmir tulumu bilmiolar mesela burda tost yaparken sundan aliyorum gouda cheese iste. https://en.wikipedia.org/wiki/Gouda_cheese Eriyince cok tatlis oluyor. ama bi edam degil tabiki o aroma yok ama zaten biseyin icine koyacaksan cok baskin bi tadinin olmamasi lazim. yani zaten tostun icinde faaln degilse kiymali yumurta yaptigim zaman uzerine atiyorum o da guzel oluyor, ya da direk kiyma kavurduktan sonra pide ici yaparcasina atiyorum kafasina. Tek basina yemek diye bisi yok bunu cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Hollandada yumuşak peynirler çok iyi ya. İsli peynirler de güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar