Papaz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ya nebulanın rare dye scp. var hepiniz bilirnsiz hani işite dragonun kanı şieşeye dolduruyon sonra eritiyon rare dye filan oluyo ben çok denedim ama yazamadım.Bana yardıcımı olabiicek var mı o scp bayılıyom valla ilk kim yazmışsa helal olsun.Yardımlarnız için şimdiden teşşkür ederim. [Bu mesaj Papaz tarafından 06 Şubat 2005 12:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 gayet kolay biraz mantık yürütürsen yapabileceğinden emin olabilirsin.[signature][hline]Lucas | Indinolla çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 luci ii ki yazdın havalanma =)[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ya beyler ben anladım neden kaynaklanıyor boyle hazırcılık yapmayalım ugrasın biraz takıldıgınız yerleri sorun diyoruz ama dinleyen olmuyor.Bunun sebebi bence adamlar giriyor forumlara sadece takıldıgını soruyor o konuda bagımlı kalıyor bizide kale almıyor ya ben cevabımı alır cıkar giderim hesabına calısıyorlar... Biraz ugrasla halledilecek bişey bu arkadaşım eger hiçbir bilgin yoksa boyle bir scriptle başlamanı onermem..[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
macroman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sen yazdığını gönder buraya hatalarına bakalım.[signature][hline]bu msj kendini 5 saniye bilemedin 4 saniye içinde imha edecektir.. yanlız ilk önce birinin saati söylemesi gerekmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 dragon kanini niye siseye dolduruyorsun? direk kullansan olmazmi :p[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 adam azında mı tutacak kanı :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 zaten tup icinde cikmiyormu kanlar ya :)[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 npclere newitem eklettiriceksin sürekli bu item senin yazdığın renkli kan olucak. boş şişeyide sen ayzıcaksın. on=@dclick de bu kanlardan biriyse bunun adını tagine eklicek ve rengini o renk yapıcak daha sonra bunun kullanabilmesi için neler yapmak istiyosun atıyorum kaynatcaksan, bu kaynatma işlemine bi check koyarsın bi tag bakar.. tag.kaynat=1 ise yapar atıyorum. o zaman sende kaynatma işleminin sonunda itema tag.kaynat=1 yaparsın o zaman adam kaynatmak zorunda olur. sonra istedini yaptır.[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Söylediğin mantık nbl ile aynı değil sanırım yapması geren dragonlara BLOODCOLOR=xxxx eklemesidir. şişeye iki kere tıklayıp kanı seçince çek ettircek o kan mı? kansa renkleri bnm istediğim ? gerisi çorap söküğü gibi gelir .P[signature][hline]Indinolla Uo girmeden karar verme . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 on=@gethit kısmına dorand yapar kan ekler nebulanın sitemini bilmiyorum benim şuanda aklıma gelen bu ayrıca dragonun kanının renginide değiştirmesi geekiyo tabi haliyle ;)[signature][hline]Boo [Bu mesaj wildpervert tarafından 06 Şubat 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Papaz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bloodcolor verdim şişeyi hazıladım ama bir sorun var mesela o dragondan çıkan kanı ben o şişeye nasıl sokturucam analdın?yani nasıl olucak adam şişeye çift tıklağında kana tıklayıp şeşin o renk ile dolması lazım onu ansıl yapıcam tam olarak çözemedim.Zaten o kanı şiieye sokunca gerisi kolayBi sorun şeşeiye sokmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 kanı sildirticeksin, şişenin rengini kanın rengi yapıcaksın. bide tag eklettiriceksin hangi kanı yaptığını yada onada gerek yok sonra o rengi koyarsın direk dyetube[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: wildpervert, 06 Şubat 2005 23:24 tarihinde demiş ki: dragonun kanının renginide değiştirmesi geekiyo tabi haliyle ;) on=@gethit var.color src.newitem i_hede_bottle src.act.color gibi gibi :) edit: duzenleme[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! [Bu mesaj Math- tarafından 06 Şubat 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 evet öle kabul ediyoruz :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Papaz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Tam olarak anlamsmada en azından kafamda birşeyler oluştu ama genede yardım edin :9.Şu scp ti olarak yazmak gerçekten zor bence tabi siz artık aşmış scp ler olarak size kolay ama bana zor biraz daha yardımcı olabilirnsiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ortada bi scp yokken kimse 0 dan yazıp sana yardım edemez burda. sen bişeyler çıakrıcaksın ortaya bi scp ye başla sen. dediğimiz noktalara dikkat ederek. sonra bi yerlerde takılınca yazarsın scpyi biz aha böle böle deriz sana öncelikle bi kan bide şişe yaratıcaksın bide kaynatmak için(örnek) bi eşya. şişeden bi eşyaya target verince senin belirlediğin kanmı diye kontrol edicek, eğer oysa kanı silip şişeye rengini vericek ve dolu tagi ekliceksin. kaynatma eşyasına iki tıklayıp şişeyi seçince şişenin taglerinden check edicek dolu mu diye. doluysa onun renginde bi dyetub oluşturcak. dyetubude sen yaz ki sorun olmasın vs vs bu şekilde. [signature][hline]Boo [Bu mesaj wildpervert tarafından 06 Şubat 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ya dolu tag'i ne alaka anlayamadim, ne gerek var ki? malzemeler adamin uzerinde varsa yeni item'i yaratsin (dolu potion'u yani). tag verip lag olusturmanin ne alemi var ki, hadi illa tag tarzi ile yapacagim diyorsan da morex falan ver bari :p[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 on=@targon_item if ( == 0) src.sysmessage @027 Bunun icin kullanamazsiniz.. return 1 else if ( == t_blood) remove src.newitem i_jar_half_full src.act.color src.act.bounce src.sysmessage @0810 Kani $i$e'ye Doldurdunuz. src.targ.remove return 1 else src.sysmessage @027 Bunun icin kullanamazsiniz.. return 1 endif endif gibi yapabiirsin.[signature][hline]Lucas | Indinolla çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 doru dolu şişe var dimi o aklıma gelmedi tamam üstüme gelmeyin netim gitti gene delircem zaten :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 rice ederiz :) önemli olan bilgi paylaşmak ehehe[signature][hline]Lucas | Indinolla çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 on=@targon_item if !( == i_dragon_bottle) src.sysmessage @0 Bu bir sise degil. return 1 src.newitem i_dragon_bottle src.act.color src.act.bounce src.sysmessage Kan siseye dolduruldu efem. remove return 1 endif[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar