Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nbl Rare Dye Scp.

Papaz

Öne çıkan mesajlar

Ya nebulanın rare dye scp. var hepiniz bilirnsiz hani işite dragonun kanı şieşeye dolduruyon sonra eritiyon rare dye filan oluyo ben çok denedim ama yazamadım.Bana yardıcımı olabiicek var mı o scp bayılıyom valla ilk kim yazmışsa helal olsun.Yardımlarnız için şimdiden teşşkür ederim.

[Bu mesaj Papaz tarafından 06 Şubat 2005 12:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gayet kolay biraz mantık yürütürsen yapabileceğinden emin olabilirsin.[signature][hline]Lucas | Indinolla

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Sosyal ağlarda paylaş

ya beyler ben anladım neden kaynaklanıyor boyle hazırcılık yapmayalım ugrasın biraz takıldıgınız yerleri sorun diyoruz ama dinleyen olmuyor.Bunun sebebi bence adamlar giriyor forumlara sadece takıldıgını soruyor o konuda bagımlı kalıyor bizide kale almıyor ya ben cevabımı alır cıkar giderim hesabına calısıyorlar...

Biraz ugrasla halledilecek bişey bu arkadaşım eger hiçbir bilgin yoksa boyle bir scriptle başlamanı onermem..[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Sosyal ağlarda paylaş

npclere newitem eklettiriceksin sürekli
bu item senin yazdığın renkli kan olucak. boş şişeyide sen ayzıcaksın. on=@dclick de bu kanlardan biriyse bunun adını tagine eklicek ve rengini o renk yapıcak
daha sonra bunun kullanabilmesi için neler yapmak istiyosun
atıyorum kaynatcaksan, bu kaynatma işlemine bi check koyarsın bi tag bakar.. tag.kaynat=1 ise yapar atıyorum. o zaman sende kaynatma işleminin sonunda itema tag.kaynat=1 yaparsın o zaman adam kaynatmak zorunda olur. sonra istedini yaptır.[signature][hline]Boo
Sosyal ağlarda paylaş

Bloodcolor verdim şişeyi hazıladım ama bir sorun var mesela o dragondan çıkan kanı ben o şişeye nasıl sokturucam analdın?yani nasıl olucak adam şişeye çift tıklağında kana tıklayıp şeşin o renk ile dolması lazım onu ansıl yapıcam tam olarak çözemedim.Zaten o kanı şiieye sokunca gerisi kolayBi sorun şeşeiye sokmak
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wildpervert, 06 Şubat 2005 23:24 tarihinde demiş ki:
dragonun kanının renginide değiştirmesi geekiyo tabi haliyle ;)

on=@gethit
var.color
src.newitem i_hede_bottle
src.act.color

gibi gibi :)

edit: duzenleme[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997
a.k.a Vikont De'valmont
Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim!

[Bu mesaj Math- tarafından 06 Şubat 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ortada bi scp yokken kimse 0 dan yazıp sana yardım edemez burda. sen bişeyler çıakrıcaksın ortaya bi scp ye başla sen. dediğimiz noktalara dikkat ederek. sonra bi yerlerde takılınca yazarsın scpyi biz aha böle böle deriz sana

öncelikle bi kan bide şişe yaratıcaksın bide kaynatmak için(örnek) bi eşya.
şişeden bi eşyaya target verince senin belirlediğin kanmı diye kontrol edicek, eğer oysa kanı silip şişeye rengini vericek ve dolu tagi ekliceksin.
kaynatma eşyasına iki tıklayıp şişeyi seçince şişenin taglerinden check edicek dolu mu diye. doluysa onun renginde bi dyetub oluşturcak. dyetubude sen yaz ki sorun olmasın vs vs bu şekilde.
[signature][hline]Boo

[Bu mesaj wildpervert tarafından 06 Şubat 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya dolu tag'i ne alaka anlayamadim, ne gerek var ki? malzemeler adamin uzerinde varsa yeni item'i yaratsin (dolu potion'u yani). tag verip lag olusturmanin ne alemi var ki, hadi illa tag tarzi ile yapacagim diyorsan da morex falan ver bari :p[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997
a.k.a Vikont De'valmont
Sosyal ağlarda paylaş

on=@targon_item
if ( == 0)
src.sysmessage @027 Bunun icin kullanamazsiniz..
return 1
else
if ( == t_blood)
remove
src.newitem i_jar_half_full
src.act.color
src.act.bounce
src.sysmessage @0810 Kani $i$e'ye Doldurdunuz.
src.targ.remove
return 1
else
src.sysmessage @027 Bunun icin kullanamazsiniz..
return 1
endif
endif

gibi yapabiirsin.[signature][hline]Lucas | Indinolla

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Sosyal ağlarda paylaş

rice ederiz :) önemli olan bilgi paylaşmak ehehe[signature][hline]Lucas | Indinolla

Sosyal ağlarda paylaş

on=@targon_item
if !( == i_dragon_bottle)
src.sysmessage @0 Bu bir sise degil.
return 1

src.newitem i_dragon_bottle
src.act.color
src.act.bounce
src.sysmessage Kan siseye dolduruldu efem.
remove
return 1
endif[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997
a.k.a Vikont De'valmont
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...