hellspe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 izleyen warmı bana gore berbattı ızlıyecenız varsa ızlemeyın tavsıye[signature][hline]Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Nasıl olur yaw... Saçmalama...İlk filme tapmıştım ben... Her zaman 2. film ilkini aratır derler ama senin söylediğin kadar kötü olamaz.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 neyini beenmedin biraz aç1klasana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 11 bana sıkıcı gelmişti, bunu heniz izlemedim[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Evet ayrıca çok gereksiz bi topic açmış arkadaş... Açıklasana biraz neyi kötü neyi iyi.. 1. filme göre kötü olan kısmı ne? Sen 1. yi sevmişmiydin? Acaba sorun sendemi yoksa film harbimi kötü.. vs vs...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Bence bu topic kitlensin... Adam gibi filmi izlemiş olan yorum yapmayı bilen ilk filmide izlemiş olan biri topic açsın...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Cheester kendi görüşünü savunmuş.bence okadar kötü dawranmanıza gerek yok.Beğenmediyse beğenmemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ya bir insanın görüşü olur ki bu doğaldır. Ama beni bir insanın görüşü "genel"de ilgilendirmez, onu bu görüşe iten nedenler ilgilendirir. neden/neyini/kriterlerini belirtmeden yapılmış negatif/pozitif bir eleştirinin "kimse"ye faydası yok işte.[signature][hline] deli haci demiş ki Gidemediler. Almanlar onları saatte 10.000km yapan dikine kalkan, yatay düzlemde parande atabilen avcı bombardıman keşif uçaklarından açılan lazer ateşiyle yolda düşürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 aslıdna bu cheester genel eleştiri tarzı, Bazı mesajlarına bakarsanız mesela: "pek guzel sayılmaz" "bu da gusel" "sikside cok gzuel olmus gıdısat ii" "calısman lazım" "ustekki cwp +1" "hoca harbıden abartmıs"[signature][hline] deli haci demiş ki Gidemediler. Almanlar onları saatte 10.000km yapan dikine kalkan, yatay düzlemde parande atabilen avcı bombardıman keşif uçaklarından açılan lazer ateşiyle yolda düşürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 tabi ayrıntıya girmesi iyi olurdu.o öyle kısa cvplar verip duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ben kendi gorusmu belttim beyenen warsa ben begendım desın taslamasına gerek yok[signature][hline]Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Sen beğenmedim diye taslıyosun. insan nedenini yazar nedir müzik kötü senaryo kötü sonu tahmin edilebilir ilkinide sevmedim aktörler çok gaydi fln die yorum yapar.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 biraz daha yorum içeren bir post atilibilinirdi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 soyliyim senaryo kotuydu surkleyıcı deıldı benı fılme kıtleyemdi ilkinin senaryosu cok ıyıdı surıleyeyılydı sımdı konusmalr a cok yer vermısler bu da halıyle cok sıktı benı[signature][hline] [email protected] :rock: linkin park :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
refuse2k3 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 en azından oyuncular kurtarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
refuse2k3 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 birde ilk filmdeki soygun pilanını düsünmekte cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bugün gittim filede yine birinci film gibi 2. yari keyifli (: bu evi biraz oynattilar ya , İstanbul da da yapildi dedi gerçekmidir kim yapmış adını söyledide hatirlayamıyorum.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 daha gitmedim ama eleştirmenlerin bi bölümü ilk film kadar iyi olmadığı görüşünü savunuyor, ve ilk filmin gişe başarısını yakalayamamış olduğu biliniyor. bakalım nasıl çıkacak[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seviorumamakimi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 hem geoege clooney hem matt damon hem brad pitt tam görsel şölen... gitmeli acilen... mini bi kafiye de oldu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 güzeldi beğendim. bi daha izlicem ayrıntılar için. kadro muhteşem ya ehe.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 abi Bruce Willis li bölümü süperdi ya (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ilki bencede daha güzeldi bruce willis konuk oyuncu olmus onun olduu bölüm güzel genelinde fena deilde konu pek güzel deil ya zorla çekmişler sanki..[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theoracle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bence gayet güzel filmdi iyi vakit geçirmek istiyorum diyorsanız gitmenizi tavsiye ederim:)[signature][hline]'adesso che ho perso la vista, ci vedo meglio e di piu' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Ilk filmin eglencesi rengi kalmamis pek. Brad Pitt yapistirma durmus nedense Bruce Wills li bölüm bence korkunç yapmacikti. Catherine Zeta Jones'a biri söylemeli ki "ROL YAPAMIYORSUN". Gerçekten çok gereksiz bi rol çok gereksiz renksiz bi karakter[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 aşırı sıkıldım, konu falan vasat ötesi, tartışırdım ama spoil etmek istemiyorum. resmen planı şusu busu olmayan saçma bi soygun.. ilk filmin karizmasıyla hasılat yapacak boş bi film olmuş..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar