Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun dili

vasortflam

Öne çıkan mesajlar

said:
athea, 05 Şubat 2005 01:04 tarihinde demiş ki:
biz de zamaninda buna kil olmustuk uo oynarken... sonra booole sIk kullanilan ultima terimlerinin okunu$lari die bi thread cikmisti ehe

dimeç dimeç

eheh hangi cafeydi ya o izmirdeki :) baya bir geyik malzemesi çıkmıştı bize ehehe[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
namesiz, 05 Şubat 2005 00:58 tarihinde demiş ki:
abi eşya diyin ala ala güzelim türkçemiz warken neden inglizce buna sinir oluyorum

iide ben Mesala Warcraft Corridor oynuorum ordada item yazıo.Kusura bakma oynarken eşyayı wer demek olmaz neden olmaz?
1-Oyun yabancıalr tarafından yapıldığı için ingilizce.
2-O sırada onun telaffuzuna bıle kasmak mantıksız..
Birde bana mıllıyetçılıkle ilggili atıp tutuyounuz kullandıgınız kalvye bıle yabancı mal.
Adam gibi bizde teknolojimizi ılerletelım turkmalı hert alana girsin nie yabancı bir dilde okuyalım ki?
Ama orda item yazıyorsa ya aytım die yada item die okurum gider.
Ama nezaman bir türkçe oyun yapılır ozaman kimse kalkıpta eşyasya aytım demez zaten...[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar:
Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz?
Vieri ise şu cevabı verir;
Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek)

Learn to Obey before you Command....
Sosyal ağlarda paylaş

hadi onlari okuyolar bi sekilde.
peki ya guild icin urettiginiz isimleri?
ya da karakterinizin ismi nasil telaffuz ediliyo acaba?
riglous'a rigli(noktasiz)s diyen kac kisi vardir, riglous diyen kac kisi vardir? hadi bunlari gectim bi de iyice abuklar var.
guildin adi xarxet. bunu nasi okursunuz? ksarset mi? x-arset mi? yoksa saset mi dersiniz? ben kolay yoldan gidiyorum, x-ar-x-et diyorum. hangisinin dooru oldugunu bilen varsa buyursun anlatsin... cahillikten kurtulalim.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
namesiz, 05 Şubat 2005 00:58 tarihinde demiş ki:
abi eşya diyin ala ala güzelim türkçemiz warken neden inglizce buna sinir oluyorum

''warken?'' evet haklısın güzelim türkçeyi güzelden anlayanlar kullanmalı katılıyorum ;)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vasortflam, 05 Şubat 2005 01:08 tarihinde demiş ki:
freeedom bir gun kafeye gider yanındaki bir tip ona donerek soyle der:

X - Vördkrap oynar mısın??
Freedom - Yok ben futbol oyunu oynamam

X arkadaslarına donerek soyle der: Zuhahah adam vördkrapı futbol oyunu sanıyo...

Ben bizzat o gün freedomın yanındaydım herifin teki geldi hadi 4v4 wörkrap kapışak die bizde worldcup anladık biz futbol oynamıcaz die adam freedomla bana dalga geçtiğini sanarak gülmüştü haha wördkarpı futbol oyunu sanıyolar. Ayrıca battlefieldı batle flayt şeklinde okuyan adamlarda görmüştüm

Warcraft:Vördkrap
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...