bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 selamlar, şunu sipariş edeceğim http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_360137.html dün flash sale de 199 dolardı artmış da indirim bekleyeceğim 1) gearbest nasıl bir site güzel yorumlar var da alan oldu mu? 2) yeni gümrük mevzuatından etkileniriz de ne kadar biniyor üzerine? 3) satıcı ile görüşüp faturaı 30$ düzenlettirme gibi bir olayımız oluyor mu? çakallık
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 ne yap et gearbest'ten uzak dur, müşteri kazıklamaya meraklı olan ve sürekli dalavere çeviren sitelerin en önden gideni. örnek, göndermedikleri paketi bile 3 hafta gönderdik diye milleti uyuturlar, ürün gelmez refund yapmamak için 40 takla atarlar. adamların ticket sisteminden küfür etmeden kredi kartına refund alamazsın. aman aman.
Madborn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 TR' de gearbestten genelde s-sigara söylüyoduk. Fena değildi sonra çamura yatmalara falan başlamışlardı. En son düzeldi gibiydi. Ama pek sağlıklı biyer değil. Yeni gümrük mevzuatını bende merak ediyorum. Kasıcaklar mı ki iyice gümrüğü bilmiyorum.
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 yi'nin ilk versiyonunu gearbest'ten almıştım ama avrupa ülkesinde yerleşiktim, sorun yaşamamıştım.
Öne çıkan mesajlar