Chimera167 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Süper bi şarkı bayıldım ben nefret ederim normalde Arabeskten burdan indirin[signature][hline]Sözlük-Üm Whois ??? [ Chimera ] ! ReSiM aLbUMUM !!! | Home Page | Msn : [email protected]
GEd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 hahaha sozleri cok manyakmis eger benden gidersen hanceri saplarim,her yer kan olur falan
Kaizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Arabeskten neden nefret edilir ki ? eski arabesk müziklerin bir çoğu , şu an tercih edilen "mtv" müziklerinden daha kalitelidir. Günümüzde arabesk müzikten eser kalmasada, arabesk nefret edilesi müzik türü değildir.
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bu şarkı sanırım tahmin ettiğim şarkı maalesef link açılmıo. Başka link bilen var mı? (şarkıyı soyleyen sanırım çetin adında bir türk)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bulunamıyor :( 404 diyor...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın
-007- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Kaizer, 13 Aralık 2004 12:10 tarihinde demiş ki: Arabeskten neden nefret edilir ki ? eski arabesk müziklerin bir çoğu , şu an tercih edilen "mtv" müziklerinden daha kalitelidir. Günümüzde arabesk müzikten eser kalmasada, arabesk nefret edilesi müzik türü değildir. kime göre neye göre? bunlar göreceli işlerdir tartışmamak lazım
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bende sevmezdim ama bu heriflr farklı birsey yaratmıs sözleri müthis diyebilirim.[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code]
Suark Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 İnsanlar genelde arabeskle fantazi müziği karıştırıyorlar.Ondan.[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana
Öne çıkan mesajlar