nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Zamanı geldi sanırım. İşlerin silinmemesi, devrelerin yanmaması için kesintisiz güç kaynağı ihtiyacı artacaktır. Bilenler bilmeyenlere anlatsın. Benim sorum şöyle: İki çıkışlı kesintisiz güç kaynağı var mıdır yoksa iki ayrı güç kaynağı mı almam lazım kasa ve monitör için? İki ayrı alacaksam da aynı çoklu prize takarsam sıkıntı çıkar mı? Bana çıkar gibi geldi ama bilemedim. Yardım lütfen edit: doğru isim için teşekkürler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Kesintisiz guc kaynagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 en kötülerinde bile var 2 çıkış önemli olan çıkış değil zaten va değeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=1oNdbI8NFgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 bende bir tane tek çıkışlı vardı hemen de bozuldu işte iyisinden biliyorsanız önerin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 tekli alıp 3lü priz taksan ne olacak ki? yeterki amperi wattı yetsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mazotla çalışan bir tane almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 ups in fisini yine ups e geri takarsan kesintisiz guc olur abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Selam, Ben APC Back-UPS Pro 900 kullanıyorum 2 tane ve oldukça memnunum. 1 tanesi PC'de, diğeri de NAS+router+modem'de takılı. PC'de takılı olanda tasarruf modu aktif. Kasayı master olarak takınca, PC'i kapattığında diğer slave takılı olanların hepsinin elektriği kesiyor. Monitör ile A5'ler otomatik olarak kapanmış oluyor. 5 çıkış var üstünde ama 3 tanesi UPS destekli, diğer 2'sinde sadece yüksek gerilim korumaları falan mevcut. 3 UPS çıkışı 1 master 1 slave 1 normal 2 Korumalı çıkış 1 slave 1 normal Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar