ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 artık oyunun çıkmasına az kaldı ancak ben hala karakterime karar verebilmiş değilim. biraz takıntılı olduğum için racial traitlerin hepsinin seçtiğim class a faydası olmasına çok dikkat ederim. bu yüzden tauren hunter ı beyendim. statları biraz huntera uygun olmasada level 60 olunduğunda bunun pek önem arzedeceğini sanmıyorum(acaba öölemi?). Primary profession olarakta alchemy ve herbalism almayı düşünüyorum. nede olsa hunter heal yapamıyor ve tauren in herbalism e bonus u var. bu kadar hoşuma gitti sonuç olarak tauren hunter. ancak çok az görüyorum bu karakteri yaratan. neden kimse tauren hunter olmuyor? pvp serverında oynayacağım için karakterim gücünü önemsiyorum ancak en güçlü olmak gibi bir amacım yok. bu karakterin iyi kötü yanları hakkında yorumlarınızı bekliyorum. [Bu mesaj ermynorac tarafından 06 Şubat 2005 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Iyidir ben baya gordum tauren hunter[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bence engineer al pisman olmassın 1- kendi mermilerini yapabilirsin.(NOT: yapılan mermiler daha cok extra damage veriyo alınanlardan) 2- dinamitlerde minimum range yok ve ates ederken dinamit atabilirsin ates etmeni engellemez. Buda hem extra dps hemde bir mage seni buzla durdurup dibine girdigi zaman ona çok büyük süpriz demek. 3- kendi silahını yapabilirsin ve scope lar ile silahların damageini arttırabilirsin. 4- sadece heal icin alcemy alma zaten heal potları rahatca AH dan yada arkadaslarından alabilirsin.[signature][hline]Önce Muhabere Sonra Muharebe [Bu mesaj Bogachan tarafından 06 Şubat 2005 19:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 engineerı bende düşünmüştüm ama dediğim gibi . racial traitler le takıntım var. şimdi herbalism +15 boşa giderse ne anlamı kalır :) bir açıdan rp sine de uyuyor bu karakter. taurenler avcı sonuçta. neyse sanırım en sonunda karakterimi buldum . tabi yorumlara devam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 +15 herbelism bence racial talentler arasında en işe yaramazı yani olsa ne olur olmasa ne olur ama rp ye uyuyo degidin gibi neyse seçim senin :)[signature][hline]Önce Muhabere Sonra Muharebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ya alın shaman , kral olmuş valla o ne kardeşim ölmez.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 su güclü class i secin oynayin mantigindan bi kurtulsaniz artik.[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde We hate the Palliance -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katsuna Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Silthanas, 06 Şubat 2005 19:30 tarihinde demiş ki: bir de anlamadigim bu silah olayi. Acayip gucluymu$ gibi geldi bana, zaten herkes silahla oynuyor. hunters mark+silah olum demek zaten.o da yetmezmi$ gibi her ati$ta daze $ansi o kadar yuksek ki kacsan kacamiyosun, illa poly+pet kesmeye gideceksin, sonra da 2. polly nin tutmasi icin dua edeceksin.=) Silah derken "Gun" lardan bahsediyorsan her atışta daze şansı diye bir şey söz konusu değil. Gun yada bow farketmez o daze yapan özellik hunterın ilk gelen özelliklerinden Concussive shot. Cooldown ı 12 saniye oldugundan 12.0 attack speedli bir silah bulmadıkça her atışta dazed etmen imkansız demektir : )[signature][hline]Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Hunter çok masraflıymış doorumu yani pet'e paso yemek filan (duyduğumu söylüyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Masrafmış biraz evet.. Karabulut a sorabilirsin o 59 hunter .[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 karabulut anlat bakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadlover Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ben oyunu oynamadan once shaman olmak istiyordum 4 char actım ve sonucta retailde tauren hunter oynamayı sectim digerlerinin hepsinden zevkli geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 herbalism +15 'in ne mantığı vardır hala çözemedim ya biri anlatabilir mi? war stomp güzel ama.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katsuna Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Aynı ültima online da olduğu gibi burda da skillerinize sınırlama getirilmişş durumda, tek fark ise bir sonraki aşamaya ulaşabilmek için gerekli olan skilli kastıktan sonra bir sonraki basamağa geçmek için para vermek zorunda kalıyorsunuz. Ultima'ya göre bir örnek vereyim 59.9 a kadar magery kastıktan sonra, 60 olunca apprentice olan title ınız journeyman olur ve 60.0 skille beraber yeni büyüler yapabilirsiniz. Burda ki fark ise 60 a kadar kastıktan sonra skill alabilmek için yani 60.1,60.2... 67.4,ve olabılmek ıcın journeyman title ını satın alıyorsunuz. İşte Tauren'lerdeki Herbalism+15 özelliğide burda devreye giriyor. Diyelimki Herbalism de 75 skill point e ulaştınız ama bir sonraki aşamayi train edecek paranız yok veya trainer çok uzakta ve gitmek uzun. Taurenin özelliği o anki mevcut limitiniz olan 75i 15 puan yukarı cekıyor boylece hem traın olmadan daha uzun sure dayanabiliyor hemde mesela 85 yada 90 herbalism isteyen bir bitkiyi bir sonraki title ı almadan dahi toplayabiliyorsunuz. not : Hunterın çok fazla para isteyen bir karakter olduğu doğru değildir. Gerek lootlardan çıkan yiyecekler, gerekse tutacağınız balıklar sizi idare edecektir. Ama yanımda bol bol bulunsun diyorsanız npc lerden alacağınız yiyiceklerin fiyatı hiçbir zaman bulunduğunuz level a göre yüksek fiyatlar olmayacaktır.[signature][hline]Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sen ırksal ozellıklere bakıyorum dıyorsun bırde hunter olcam dıyorsun o zaman orc incele az :)[signature][hline]Server6-Lindo=>Troll Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bi kaç sorum daha olacak hunter'e 1) taim sadece hayvanlaramı yapılır yoksa canavarlara filandamı ? 2) taim yapma olayo nasıl yani her istediğin hayvana git taim yap mı diyosun yoksa bayaa kendini kastıktan sonramı onu elde ediyosun ? 3) yiyecek içecek vermezsen hayvanın seni terkmi ediyor yoksa servis dışımı oluyor ? 4) ben mage'im ve herzaman hunterler beni yener-peki hunteri yenen class hangileri ? şimdilik bukadar tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Sin_Of_Mafia, 06 Şubat 2005 21:42 tarihinde demiş ki: bi kaç sorum daha olacak hunter'e 1) taim sadece hayvanlaramı yapılır yoksa canavarlara filandamı ? *Tame sadece beastlere 2) taim yapma olayo nasıl yani her istediğin hayvana git taim yap mı diyosun yoksa bayaa kendini kastıktan sonramı onu elde ediyosun ? *En fazla kendi lvl ne kadar tame edebilirsin 3) yiyecek içecek vermezsen hayvanın seni terkmi ediyor yoksa servis dışımı oluyor ? *Hayvan yolcu oluyor ağlasanda zırlasanda gelmıyor 4) ben mage'im ve herzaman hunterler beni yener-peki hunteri yenen class hangileri ? *Hunter pvp de bana göre zayıf pvp de çok şey bekleme ama grupta iş yapar özellikle pve de şimdilik bukadar tşkler [signature][hline]Server6-Lindo=>Troll Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 tame* yaparken beastin sizi kabul etmesi kasıyomu ? bunun cevabı atlanmış D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: BonePART, 06 Şubat 2005 21:46 tarihinde demiş ki: +15 to axe skill(duel wield axe ) +5 axe skill[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Sin_Of_Mafia, 06 Şubat 2005 21:51 tarihinde demiş ki: tame* yaparken beastin sizi kabul etmesi kasıyomu ? bunun cevabı atlanmış D: arkadaştan gördüğüm kadarıyla kısa bir işlem. tabi bu level 12 bir beastti. [Bu mesaj ermynorac tarafından 06 Şubat 2005 21:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 tame yanlıs hatırlamıyorsam 13sn suruyordu yanı ölmüyorsun pat küt vuruyor ama yarı hp anca düşer[signature][hline]Server6-Lindo=>Troll Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ya uo ile wow'u anlatmak da az bi garip geldi bana da neyse.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Silthanas, 06 Şubat 2005 19:25 tarihinde demiş ki: tauren oynayacaksan warrior oynayacaksin krallar gibi.. warrior olacaksan troll olacaksın.heriflerin savas sırasında %10 hp regeni var.normalde talentla 20 saniyeliğine %5 alabiliyorsun.o da sadece crit yediğinde.[signature][hline]Bob Kelso.10 inches. It's like a baguette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar