Valthon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Evet patidaşlar ödem atmak ve yağ yakımı için aylardır içtiğim ama ayı gibi yemek yediğim için hiç bi işe yaramayan çayı sizinle paylaşıcam Öncelikle çay şöyle gözüküyor Çaydanlığın içine 1 poşet doğadan yeşil çay 1 poşet doğadan beyaz çay 2 defne yaprağı 1 tatlı kaşığı tane karabiber 5-6 kurutulmuş kiraz sapı 1 çubuk tarçın tatlı kaşığının ucuyla karanfil (tane olucak, toz koymayın ölürsünüz) 1 tane limon, dilim dilim 2-3 küçük dilim taze zencefil koyduktan sonra 750 ml suyu kaynatıp 15 dk demledikten sonra hepsini akşam otururken içiyosunuz sıcak sıcak, tadı baya güzel hem de mis gibi kokuyor oh. C vitamini de var limondu zencefildi felan olduğu için, ben çok severek içiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 İçine bir tutam da hibiscus tavsiye ederim. Bağışıklığı kuvvetlendirmesinin yanında sindirime de faydalı. Tadı da aynı kuşburnunu andırıyor harika bişi ya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 2 dilim portakal 2 dilim limon dilimlerin içine 4-5 karanfil saplıyorsun fincanın 1/3 kadarına portakal ve limon suyu geri kalanına kaynar su içine 2 tatlı kaşığı bal, yarım çubuk tarçın, ve 4-5 yaprak taze nane afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
13si13 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 İnsanın yok artık bir şeyi de bilmeyin diyesi geliyor(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Fistan said: 2 dilim portakal 2 dilim limon dilimlerin içine 4-5 karanfil saplıyorsun fincanın 1/3 kadarına portakal ve limon suyu geri kalanına kaynar su içine 2 tatlı kaşığı bal, yarım çubuk tarçın, ve 4-5 yaprak taze nane afiyet olsun Portakal suyu bal falan baya ara öğün bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 gelinlerin tatlı telaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 kış çayı diye geldik, riskli ödem çayı çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 iltihap mı atıyo gbu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Komodo said: kış çayı diye geldik, riskli ödem çayı çıktı Özür dilerim ya ödem yerine kış yazdım çok sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Flassh said: iltihap mı atıyo gbu atıyor, yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 içsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Yok fincanıyla yemen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Fistan said: 2 dilim portakal 2 dilim limon dilimlerin içine 4-5 karanfil saplıyorsun fincanın 1/3 kadarına portakal ve limon suyu geri kalanına kaynar su içine 2 tatlı kaşığı bal, yarım çubuk tarçın, ve 4-5 yaprak taze nane afiyet olsun karanfiller saplanmis falan (tu) sicak sarap yaparken yapiyordum ben bu numarayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 ısırgan otu al bi avuç cam kavanozun içine koy içine kaynar su ekle bekle 30dk sonra 2 saat boyunca iç onu en son da yaprakları ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 yapacaksanız poşet çayla yapmayın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar