paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Şimdilik endnote kullanıyorum. Ancak sıkıldım endnote'dan. Tavsiye edebileceğiniz bir program var mı ? Kapasiteler ne kadar ? Ne kadar verimli diğer programlar ? Kullanan ve bilgisi olan bir şeyler karalarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 endnote en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Ben eskiden bibtex kullaniyordum. Sonra endnote'a gectim. Gecen gun mendeley tanitimi vardi okulda ama acikcasi pek bir farklari i gormedim. Endnote'taki bir suru arsivi vs. birakmak cazip gelmedi. Yalniz latex + bibtex kadar hizli atif verebildigim, reference duzenleyebildigim bir kombo yok hala. Bir seylere atif yaparken ona tikla buna tikla cidden eziyet. Endnote'ta yalniz kaynakcalara dikkat etmek gerekiyor. Bazi kaynakcalar hatali ya da eksik oluyor, ozellikle google scholar'dan cektiklerimi duzenlemem gerekiyor cogu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 endnote. sıkıldım ne abi birde, evindeki kanepe mi bu. gayet fonksiyonel, işlevsel endnote. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Değil, depolama sıkıntısı çekiyorum. Zotero'da yandex mail ile senkronizasyon varmış deneyen oldu mu onu ? Ayrıca endnote 120 dolar. Ben online senkronizasyona ve diğer ekip üyeleri ile bunu paylaşmayı amaçlıyorum. Haliyle bu bana ciddi anlamda külfet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Neyse bu başlık dursun, belki bilen biri gelir. Endnote yeterli değil, üstelik bedava da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar